chiko написа:В момента селския е притиснат от всякъде ,и скоро ще си тръгне.Нека днес си вземем мача,с нашата подкрепа....Изваждайки отбора ще изпаднем в едно медийно затъмнение ,и не знам какво трябва да направим тогава за да ни обърнат внимание.Сами виждате сега всеки ден в медийте нещо излиза ,като го наричат в повечето селския.Финансово е смачкан,защо ние да го отървем с изваждането на отбора.С всеки изминат ден той все повече затъва,нека не сме ние тези които ще го спасим.А когато искаме може с новите по строги правила за обиди на расова основа мач да бъде прекратен ,това са новите указания на ФИФА И УЕФА.Това може да стане и последния мач
Аз също подкрепям мнението, че в "А" група е по-вероятно да има развитие. Най-малкото ще е далеч по-добре след месец Димитър Христолов да е виновника, примерно, за отнетия лиценз. А не феновете...
Аз все пак смятам, че Христолов ще "фалира" АД-то, като по този начин вдигне ръце от задълженията. Затова не ги и плаща, и продава всичко, което намери за добре.