За разлика от Бербатов, Оуен поднови договора си с Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
dark_knight
- Контакти:
Re: За разлика от Бербатов, Оуен поднови договора си с Юнайтед
хахаха.. а ефбет пуснаха ли коефицент къде ще играе Берба от новия сезон. Много яко! Ще си остане в Юнайтед ще видите!
Гавра с Митко - няма друг коментар за тази новина!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Ясно е че САФ иска да го продаде и разчита на евентуални приходи а Бербатов иска да остане в Ман.Ю , но бърка . Ако остане САФ няма да си промение мнението той е много твърдоглав , дори да се контузят Рууни и Чичарито ще пуска Оуен , Уелбек и Македа а нашия ще е извън групата или на пейката .
Бербатов трябва да приеме трансфер .
Бербатов трябва да приеме трансфер .
- Frankie Lampard
- Контакти:
И каква е гаврата тука ? Дайте да продадат Рууни и Ернандес, че да не е гавра ... Ставате банални и смешни вече ... 
Frankie Lampard написа:И каква е гаврата тука ? Дайте да продадат Рууни и Ернандес, че да не е гавра ... Ставате банални и смешни вече ...
A не е ли гавра бе Франки
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Veso1913 написа:Е,сега Бербо ако е пич,ще каже на дъртьо че си има договор и не желае да бъде продаван.Лапчо на петте милиона,после един кур в гъза на съра и чао за без пари.Не е кофти една година да е на курорт в Англия без да си дава зор.Дърто няма да го пуска често,но ако яйцето опре на гъзеца му,кой ще е избора му?Мигар Оуен?На сомбрерото късмета му май свърши.Дървото Руни може отново да влезе в голова дупка и кой ще вкарва тогава?Дано Митко не се подведе по акъла му и да си изкара договора докрай.После ще приберат заедно с Данчев парите на някой като Юве или Байерн и ще си джитка поне още 2-3 години на високо ниво.Със стила Който има Митко,може да играе голям футбол поне до 35години.Успех Митко!
Явно нямаш представа що за човек е Сър Алекс и какво ще се случи с Бербатов ако реши да му противоречи и остане. Просто ще тренира за здраве, а ако му трябва нападател ще използва и Гибсън като такъв, но няма да пусне Берба, а пък той едва ли ще остане без избор след като сериозно се шуми за трансфер на Ашли Йънг независимо от решението на Бербатов. Ще вземе 5 милиона, а след това ще премине в слаб отбор или ако иска да взима пари ще иде в Турция, Русия, САЩ и т.н. Не знам как Юве, Байерн, Реал и т.н. ще искат да сключат договор с играч, който е изиграл 4-5 мача с борещите се за оцеляване в Англия, а дори може и толкова да не изиграе, което означава, че никой няма да пожелае играч без игрова практика и с унищожена форма. Точно това ще стане, защото след една година някой голям отбор да вземе Берба без той да е играл е все едно сега някой голям отбор да вземе Оуен и да го пуска веднага титуляр. Явно не сте запознати със САФ и с това, че реши ли, че някой не му трябва с бъдещето на този някой в Манчестър е свършено. Ако остане още по-зле за него! Единственият му шанс да премине във водещ отбор е в момента. Аз не мога да си обясня обаче как играч с който се гаврят по-изключително брутален начин...по-начин с който не помня да са се гаврили с друг футболист може да пожелае да остане.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
iori написа:Някои хора определено или не са гледали Ман. Юнайтед или просто са боси във футбола, за да коментират отбора.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t4SHPxVzPB8[/youtube]
Не мисля, че мачът, който даваш за пример, е най-подходящият. В първия мач Реал тотално надиграва МанЮ, както и във втория мач, но с гол от фаул и два автогола "червените дяволи" измъкват победата.
САФ продължава договора на Оуен, защото англичанинът взима по-малка заплата от Берба, а за българина могат да бъдат наляни 15-20 млн евро в касата от евентуален трансфер.
Аз не виждам как ще му вземат парите на Бербатов, ако изобщо очакват сума от трансфер, при подобна политика на САФ. Този треньор го обезцени ужасно! Особено в последните месеци.
Не мисля, че мачът, който даваш за пример, е най-подходящият. В първия мач Реал тотално надиграва МанЮ, както и във втория мач, но с гол от фаул и два автогола "червените дяволи" измъкват победата.
Аз имам предвид друго с този мач и той е просто пример , не че сме били по-добри - манталитет. Не е важно дали има един или пет автогола, като свири съдията в края какво се брои
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Да бе Йори, ама тоя манталитет го няма от няколко годинки...