bigbonusprize написа:Бербатов, не е първият БГ футболист в труден момент. Много е имало като него, но са намирали сили да коментират, да изкажат мнение, да бъдат МЪЖЕ! Както и да е. Това ми е лично мнение и не искам да обременявам никой с него...
Заряза националният заради Ман и Съра... Дано е осъзнал голямата глупост, която направи...
Това сме го дъвкали много пъти...заряза националният отбор, защото беше изкупителната жертва на тогавашните му ръководители,отделно, че платени журналисти пускат постоянно някакви помии около него и семейството му ,Бербатов не е с нищо по-различен от всеки един от нас, дето си пишем тук във форума.И той се обижда и той сигурно мрази медиите ,има си личен живот,има си семейство,детенце

,.но като започнат в хор всички да те обиждат,да те ползват за изтривалка, за оправдание на собствени неудачи и ПАРАВАН

, ми не Бербатов, а и всеки един средно интелигентен човек ще тегли една майна и ще си вземе шапката.Обратно на отношението към него, не съм чул лоша дума от устата му към никого...За мен е пример за подражание от подрастващите, а и не само.Какъв ти е критерия за мъж

, можеби трябваше да зашлеви САФ пред целият отбор или да седне да дава серия "уличаващи" интервю, както направи бившият му колега от Юнайтед,Тевез

.Значи,когато Бербо каже,че му е тежко,че се е срамувал заради това решение на мениджъра и това пред цялата нация, не се взема под внимание, но ако един престъпник (образно казано) каже същото, ще се вземе предвид от съда и всички ще станем необичайно човечни и снизходителни..?Колкото и да се отрича,истината е,че Бербатов е лицето на българският футбол и лично на мен, това лице ми харесва.