tatusindo написа:Той Лам ако някой знае като какъв точно бек е почнал някогаПостоянно се мести,но по-важното е че го прави успешно!
Това го кажи на Мегъна, щото на мен не ми вярва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tatusindo написа:Той Лам ако някой знае като какъв точно бек е почнал някогаПостоянно се мести,но по-важното е че го прави успешно!
MCMXIII написа:tatusindo написа:Той Лам ако някой знае като какъв точно бек е почнал някогаПостоянно се мести,но по-важното е че го прави успешно!
tatusindo написа: [offtopic]MCMXIII написа:tatusindo написа:Той Лам ако някой знае като какъв точно бек е почнал някогаПостоянно се мести,но по-важното е че го прави успешно!
С Мегъна не се спори![/offtopic]
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Не ставайте смешни с това "най-добър вратар в света". Леко надценен ми изглежда към днешна дата, почти не се е доказал с нещо сериозно и има доста дълъг път да върви, докато стигне някои други вратари.
ehh написа:Не ставайте смешни с това "най-добър вратар в света". Леко надценен ми изглежда към днешна дата, почти не се е доказал с нещо сериозно и има доста дълъг път да върви, докато стигне някои други вратари.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта