Шави никога не съм го виждал изморен :Д !?
ако продължава така ще му се радваме поне още 4-5 сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Middlesbrough » 01 юни 2011 15:19
Мнениеот Molotov » 01 юни 2011 15:37
Middlesbrough написа:а ве ся като се замисля
ако продължава така ще му се радваме поне още 4-5 сезона![]()
![]()
Мнениеот megan fox » 01 юни 2011 16:53
Molotov написа:Middlesbrough написа:а ве ся като се замисля
![]()
Дано ! Това ще означава 4-5 сезона доминация за Барса !Наистина не мога да си представя отбора без Шави и Иниеста
Мнениеот Middlesbrough » 01 юни 2011 17:02
Мнениеот megan fox » 01 юни 2011 17:08
Middlesbrough написа:Стан и на мен Пасторе ми е любимец : ) , но ми е интерестно на теб как ти е любимец :Д ?
Мнениеот tatusindo » 01 юни 2011 18:50
megan fox написа:Middlesbrough написа:Стан и на мен Пасторе ми е любимец : ) , но ми е интерестно на теб как ти е любимец :Д ?
Не мога да кажа, че ми е любимец, но ми допада като футболист. Гледал съм няколко мача на Палерно заради него самият и останах меко казано впечатлен и тогава като гледах си бях казал "ето тоя пич перфектно пасва на Барса, дано някой ден да дойде да играе за нас"
А и в крайна сметка не мога да оплювам всичките играчи, които се спрягат за трансфер при нас! Просто знаеш, че искам новите да са на нивото на отбора, а това са много малко футболисти! Пасторе обаче е един от тях!
Мнениеот megan fox » 01 юни 2011 21:27
tatusindo написа:megan fox написа:Middlesbrough написа:Стан и на мен Пасторе ми е любимец : ) , но ми е интерестно на теб как ти е любимец :Д ?
Не мога да кажа, че ми е любимец, но ми допада като футболист. Гледал съм няколко мача на Палерно заради него самият и останах меко казано впечатлен и тогава като гледах си бях казал "ето тоя пич перфектно пасва на Барса, дано някой ден да дойде да играе за нас"
А и в крайна сметка не мога да оплювам всичките играчи, които се спрягат за трансфер при нас! Просто знаеш, че искам новите да са на нивото на отбора, а това са много малко футболисти! Пасторе обаче е един от тях!
Мегъна одобри бъдещо попълнение!!!!!!
Мнениеот tatusindo » 01 юни 2011 21:30
Мнениеот megan fox » 01 юни 2011 21:31
Мнениеот JohnnieWalker » 01 юни 2011 23:43
megan fox написа:Molotov написа:Middlesbrough написа:а ве ся като се замисля
![]()
Дано ! Това ще означава 4-5 сезона доминация за Барса !Наистина не мога да си представя отбора без Шави и Иниеста
Определено Барса без Шави ще е друг отбор, но радващото е, че в Ла Масия ни шлайфат новият Шави - Тиаго Алкантара!Тиаго и Андрес също ще заформят убийствен тандем в центъра на терена! + Пасторе... ммм, медно!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта