Испанците на Ицо дават 200 милиона евро за 2 стадиона

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Испанците на Ицо дават 200 милиона евро за 2 стадиона

Мнениеот luxorus » 01 юни 2011 16:09

Neron написа:Представяте ли си го да тръгнете от центъра на София покрай новата зала после покрай евентуалния нов национален стадион в София после през Пловдив покрай 100млн евро на стадион Пловдив и накрая да спрете на онзи проект за нов стадион на Черноморец като по цялото време карате на магистрала с неограничена скорост?Ще ме извинявате ама ми се струва невъзможно :)

E то няма такива магистрали с неограничена скорост,още от тук е невъзможно да се развие идеята ти.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 юни 2011 16:23

luxorus написа:
Neron написа:Представяте ли си го да тръгнете от центъра на София покрай новата зала после покрай евентуалния нов национален стадион в София после през Пловдив покрай 100млн евро на стадион Пловдив и накрая да спрете на онзи проект за нов стадион на Черноморец като по цялото време карате на магистрала с неограничена скорост?Ще ме извинявате ама ми се струва невъзможно :)

E то няма такива магистрали с неограничена скорост,още от тук е невъзможно да се развие идеята ти.

Всъщност в Германия има една такава! Тя е частна и на нея няма никакво ограничение на скоростта! Хората си плащат доооооооста, за да карат по нея, за да си тестват новите спортни автомобили. В момента не се сещам между кои градове беше, но може да се поровиш в нета. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 юни 2011 16:32

Аз съм учил във Франкфурт "на майната си" :) :) :) :) и ако темата е за магистрали,може много да си говорим.Факт е че в Германия ограниченията по магистралите са мобилни,т.е. със светещи знаци се обозначава ограничението,като в зависимост от трафика скоростта се увеличава дистанционно или намалява.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 01 юни 2011 16:37

megan fox написа:
luxorus написа:

Всъщност в Германия има една такава! Тя е частна и на нея няма никакво ограничение на скоростта! Хората си плащат доооооооста, за да карат по нея, за да си тестват новите спортни автомобили. В момента не се сещам между кои градове беше, но може да се поровиш в нета. :)

Всъщност почти всички магистрали в Германия са без ограничения на скоростта ;)

Стадионите да не ги строят тези, които строят Комплекс ЗЕЛЕНИКА до ОК от 2 години ;)

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 01 юни 2011 16:38

dafquezz написа:Забравяте, че Стоичков е "кюрд", който никога не е направил абсолютно нищо добро за България и спорта й. Тези проекти ще ги осъществят сериозни хора с морал, като Батков, Дражев, Коце Маца и Гигов, които дават мило и драго за благоденствието ни, а не кюрда Стоичков. Той е срам за България, и не знае добре английски. Смърт за кюрда!

Кюрд си ти, когато направиш България 4-та в света ела ми се обади.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 юни 2011 16:41

То, че няма да стане... няма. Да не споменавам чисто теоретично, че ако някой вложи 100 млн в стадион ще иска наем за него, а наем който да избие такава инвестиция няма луд в Бг който да плаща.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 01 юни 2011 16:41

greedy написа:
dafquezz написа:Забравяте, че Стоичков е "кюрд", който никога не е направил абсолютно нищо добро за България и спорта й. Тези проекти ще ги осъществят сериозни хора с морал, като Батков, Дражев, Коце Маца и Гигов, които дават мило и драго за благоденствието ни, а не кюрда Стоичков. Той е срам за България, и не знае добре английски. Смърт за кюрда!

Кюрд си ти, когато направиш България 4-та в света ела ми се обади.

Ти наистина ли си толкова умен, че не разбра иронията? Жал ми е за теб, наистина ми е жал...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 юни 2011 16:54

lothar_matthaus написа:
megan fox написа:[

Все ще се намери кой! В Италия е доста разпространено два отбора да играят на един стадион и да си делят разходите по поддръжката - Милан и Интер, Рома и Лацио, Юве и Торино... сигурно има и други подобни промери! Защо примерно в Пловдив нановият стадион да не играят Ботев и Локо ПД и да си делят разходите по поддръжката? Така хем ще разполагат с модерен стадион, хем ще им излиза по-евтино неговото стопанисване.

В София може да се приложи подобен модел, но ми е трудно да си представя Левски и ЦСКА да играят на един стадион..., но пък Славия, Локо Сф и Академик... защо да не се разберат по м/у си за някаква обща собственост?

Да, но Ювентус вече няма да дели стадион с Торино; Лацио искат да се махнат от Олимпико; Рома ще започнат и те строителство на нов стадион и тезата ти издиша. Всеки отбор трябва да си има самостоятелен стадион. Локо и Славия съвсем спокойно могат да си изградят по едно китно стадионче за 5 хиляди човека, а Академик ... Тия ще продължат ли да съществуват изобщо? Стадион за приятелките, жените, роднините и 30-те фена? Няма нужда.

Информирай се правилно , преди да пишеш глупости и ТЕЗАТА ТИ ДА ИЗДИША .
Юве , Рома и Лацио искат да си строят нови стадиони - защото старите са малки и СТАРИ . Няма молове , стадионите им ако не се лъжа са от преди 20 години .

g3shi7o..
Контакти:

Мнениеот g3shi7o.. » 01 юни 2011 18:01

И за двата стадиона - нека станат по-модерни и от "Олд Трафорд" и "Ноу Камп", а тези цифри за предостатъчно! ;)
И това е Левски, обичаме тее!
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ

Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 01 юни 2011 18:03

Отново поредната журналистическа глупост дело на напушените им мозъци
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”