george_speed75 написа:Доооообреее, ако стане си режа главата!
Слагам си го в подписа за да ти напомня някой ден
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
george_speed75 написа:Доооообреее, ако стане си режа главата!
Parmalat написа:Ами по 100 милиона евро на стадион са напълно достатъчни да се изградят 2 модерни съоражения.Стискайте палци софианци и пловдивчани.
greedy написа:И кой ще играе на тея стадиони? Сигурно Септември София
greedy написа:И кой ще играе на тея стадиони? Сигурно Септември София
Neron написа:Представяте ли си го да тръгнете от центъра на София покрай новата зала после покрай евентуалния нов национален стадион в София после през Пловдив покрай 100млн евро на стадион Пловдив и накрая да спрете на онзи проект за нов стадион на Черноморец като по цялото време карате на магистрала с неограничена скорост?Ще ме извинявате ама ми се струва невъзможно
megan fox написа:greedy написа:И кой ще играе на тея стадиони? Сигурно Септември София
Все ще се намери кой! В Италия е доста разпространено два отбора да играят на един стадион и да си делят разходите по поддръжката - Милан и Интер, Рома и Лацио, Юве и Торино... сигурно има и други подобни промери! Защо примерно в Пловдив нановият стадион да не играят Ботев и Локо ПД и да си делят разходите по поддръжката? Така хем ще разполагат с модерен стадион, хем ще им излиза по-евтино неговото стопанисване.
В София може да се приложи подобен модел, но ми е трудно да си представя Левски и ЦСКА да играят на един стадион..., но пък Славия, Локо Сф и Академик... защо да не се разберат по м/у си за някаква обща собственост?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта