Alexx написа:Не харесвам такъв тип благотворителност.
Ами дай ни пример... ти каква благотворителност правиш?! С какво си помогнал на нуждаещите си?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alexx написа:Не харесвам такъв тип благотворителност.
daniel875 написа:На фона на поведението на двата отбора на терена, на фона на това, че Меси вкарва гол с ръка, Ернандес го направи два пъти пък, как може да вярва човек на такива жестове. Всичко това е реклама, за да се привличат нови привърженици. Защо Меси не си призна след гола с ръка срещу Еспаньол мисля, че беше преди четири сезона? Защо същото не направи Ернандес след случилото се най - вече във финала за Къмюнити Шийлдс? Ами провокацията на Видич срещу Дрогба на финала в Москва? Защото това е фалш.
Велики отбори са Реал, Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс. Другите имат много хляб, вафли и още не знам какво да ядат, за да станат наистина велики.
megan fox написа:daniel875 написа:На фона на поведението на двата отбора на терена, на фона на това, че Меси вкарва гол с ръка, Ернандес го направи два пъти пък, как може да вярва човек на такива жестове. Всичко това е реклама, за да се привличат нови привърженици. Защо Меси не си призна след гола с ръка срещу Еспаньол мисля, че беше преди четири сезона? Защо същото не направи Ернандес след случилото се най - вече във финала за Къмюнити Шийлдс? Ами провокацията на Видич срещу Дрогба на финала в Москва? Защото това е фалш.
Велики отбори са Реал, Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс. Другите имат много хляб, вафли и още не знам какво да ядат, за да станат наистина велики.
Като гледам великите за теб отбори са ги подредил спрямо трофеите им в ШЛ..., а ако изключим Реал кой от другите отбори е направил някаква благотворителност и е помогнал на някого?!
А това, че на терена даден играч е постъпил като егоист и е измамил... е в крайна сметка на него му се плаща, за да защитава интереса на клуба си! Но извън работно време не означава, че даден играч не може да се посвети на някакво добро дело?! Казваш всичко е фасада и пи ар..., а защо някой друг не се сети да си прави подобен тиип пи ар?! Защо някой друг освен Барса не се сети да плаща на Уницеф, за да им носи логикото?! Защото им е по-изгодно това място на екипите си да го продават за пари, а не да дават пари на някого, че да го рекламират!!!
daniel875 написа:На фона на поведението на двата отбора на терена, на фона на това, че Меси вкарва гол с ръка, Ернандес го направи два пъти пък, как може да вярва човек на такива жестове. Всичко това е реклама, за да се привличат нови привърженици. Защо Меси не си призна след гола с ръка срещу Еспаньол мисля, че беше преди четири сезона? Защо същото не направи Ернандес след случилото се най - вече във финала за Къмюнити Шийлдс? Ами провокацията на Видич срещу Дрогба на финала в Москва? Защото това е фалш.
sMotLiO написа:daniel875 написа:На фона на поведението на двата отбора на терена, на фона на това, че Меси вкарва гол с ръка, Ернандес го направи два пъти пък, как може да вярва човек на такива жестове. Всичко това е реклама, за да се привличат нови привърженици. Защо Меси не си призна след гола с ръка срещу Еспаньол мисля, че беше преди четири сезона? Защо същото не направи Ернандес след случилото се най - вече във финала за Къмюнити Шийлдс? Ами провокацията на Видич срещу Дрогба на финала в Москва? Защото това е фалш.
Нямаше никаква ръка.
И това ако не е поредната ти глупост насочена срещу Барселона и Юнайтед. Ти си пълен жалкар. Гледай си скапаният отбор (който и да е той) и не занимавай аудиторията с личните си комплекси . Да, Барселона и Юнайтед нямат титлите на Реал,Милан,Ливърпул и на кой му пука? Това ли ти е големият довод за всичко,малоумник?
daniel875 написа:sMotLiO написа:daniel875 написа:На фона на поведението на двата отбора на терена, на фона на това, че Меси вкарва гол с ръка, Ернандес го направи два пъти пък, как може да вярва човек на такива жестове. Всичко това е реклама, за да се привличат нови привърженици. Защо Меси не си призна след гола с ръка срещу Еспаньол мисля, че беше преди четири сезона? Защо същото не направи Ернандес след случилото се най - вече във финала за Къмюнити Шийлдс? Ами провокацията на Видич срещу Дрогба на финала в Москва? Защото това е фалш.
Нямаше никаква ръка.
И това ако не е поредната ти глупост насочена срещу Барселона и Юнайтед. Ти си пълен жалкар. Гледай си скапаният отбор (който и да е той) и не занимавай аудиторията с личните си комплекси . Да, Барселона и Юнайтед нямат титлите на Реал,Милан,Ливърпул и на кой му пука? Това ли ти е големият довод за всичко,малоумник?
Историята, традициите не могат да бъдат подменени. Много си малък, драги, трябва и ти да ядеш вафли, за да пораснеш. Не само аз смятам това, което съм го написал. В Европа се вижда истинската стойност на един отбор. В Европа. Точка по въпроса.
И само да ти напомня, че мен изобщо не ме интересува какво мислиш ти или други като теб. Аз си имам мнение, което е аргументирано.
Явно имаш сериозни комплекси, щом като се дразниш на темата "Величие".
Честит празник, малкия!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта