"Слушайте, тъпаци"
 )
)Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

)
)

ralimavridov написа:С това освобождаване на именно тези футболисти ръководството се легитимира,поне пред мен.Няма как да държиш толкова време футболисти,които за Монтана не стават,а ти да искаш Европа с тях.Защитник,който на която страна е обърнат,на там отива топката,бек с два леви крака,халф с ръцете на кръста,другите изобщо няма да ги коментирам.Феновете сега ще скочат как може така,както всяка пауза става,плюене,плюене и после "сър","гений","таланти" и т.н.Най-много се радвам за Дани,който вече няма да ме тормози.

ralimavridov написа:С това освобождаване на именно тези футболисти ръководството се легитимира,поне пред мен.Няма как да държиш толкова време футболисти,които за Монтана не стават,а ти да искаш Европа с тях.Защитник,който на която страна е обърнат,на там отива топката,бек с два леви крака,халф с ръцете на кръста,другите изобщо няма да ги коментирам.Феновете сега ще скочат как може така,както всяка пауза става,плюене,плюене и после "сър","гений","таланти" и т.н.Най-много се радвам за Дани,който вече няма да ме тормози.
yavorescu написа:Весо, и аз леко се притеснявам. Ето равносметката за зимата:
7 напуснали: Николай Домакинов, Камен Трифонов, Милен Петков, Ели Маркеш, Даниел Димов, Йордан Юруков, Марио Жардел
3 новодошли: Росен Колев, Самуел Камазола, Владимир Каптиев
Дотук сме минус 4. Сега се връща Камен Трифонов и напускат 5 човека, това прави минус 8. Според Генове ще се вземат максимум четирима, тоест връщаме се на минус 4. При една мини-криза контузени+наказани и сме глътнали вода.
Единственото успокоение е, че най-вероятно новите ще бъдат успешни попълнения, заради Генов. Росен Колев го е гледал най-малкото в мача за купата срещу Ком-Миньор, Камазола също той го е одобрил, а за Каптиев просто нямаше как -- трябваше да се вземе някакъв нападател.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта