Остров Корсика - България 1:0!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Re: Остров Корсика - България 1:0!

Мнениеот rumbata » 01 юни 2011 09:30

wire написа:Отдавна сме ударили дъното, сега го копаем, копаем, пък скоро може до Китай да стигнем :lol:

Зависи в коя посока копаем, може да се окаже, че сме стигнали до Тонга, Фиджи или Вануату.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 юни 2011 09:32

Oskron написа:Че каква алтернатива е той ... от 20 години е във ръководството на футбола под една или друга форма и с нищо не е допринесъл за промяна.
Той е бита карта - дай друг

Ами друг няма, всички са едни дол дренки и е все тая кой ще се води президент на БФС. Трябва цялостна промяна, а тя може да дойде само с нови лица, които обаче за момента все още не са окачили футболните обувки. Никой от "четвъртите" не става, да не говорим за по-старото поколение футболни управленци.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 01 юни 2011 09:41

Убеден съм, че ще победим Черна гора!!! Не обръщайте внимание на такъв мач с Корсика.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 01 юни 2011 09:42

Нека изчакаме мача с Черна гора и тогава да правим заключения...

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 01 юни 2011 09:48

И аз си мисля, че Матеус върти някакви номера на Черна гора, мисля че ще ги бием ;)

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 01 юни 2011 09:59

Еми да се надяваме,че сме подценили съперника и загуби ще има само в контролните мачове.Всичко ще си проличи в мача с Черна Гора :)
Изображение

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 01 юни 2011 10:00

mertezaker написа:И аз си мисля, че Матеус върти някакви номера на Черна гора, мисля че ще ги бием ;)

Батка помни ми думата за това пиша с големи букви
2 гола на Делев и един на Попов ,0-3 и им запушваме устата
;) :)
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 01 юни 2011 10:28

Не знам какво се тюхкате, нивото ни в момента е като това на Албания. :roll: Няма никакви школи, нито треньори които да научат децата на нещо. Има точно 7 стадиона с работещо осветление и точно трима играчи, които играят редовно на запад. При тези условия 4 точки в квалификационната ни група са си голям успех. Така ще е, докато неадекватници като Перуката и сие държат футбола в България. А тепърва ще копаем и още надолу. ;)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 01 юни 2011 10:31

между другото в България все търсим царя дето ще оправи нещата, Боби е шеф щото е удобен на мафията която се занимава с футбол ако не беше щеше да фръкне за 5 минути, вижте изпълкома, вижте президентите вижте всичко , не може да се направи промяна от горе на долу безсмислена е, ще сложат друг клоун вместо него дето уж командва футбола и готово

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 01 юни 2011 10:43

Делев е за предпочитане пред всякакви такива като Божинов, Рангелов, Макриев и т.н. Дори като централен нападател ще е в пъти по-полезен от тези. Какво се делите на лагери, позорът е общ и вместо да се опитаме да разберем защо се случват такива неща, ние сме се разделили и спорим(вие спорите един с друг) защо имало 5 играча на ЦСКА или 2 на Литекс или еди колко си от друг отбор. Никой, ама никой няма да ме убеди, че Корсика са някаква сила. То резултатите им преди този мач сами говорят. Искам тук да искажа мнението си по повод безумията в националния отбор, конкретно свързани със селектирането на играчи. Първото и много важно нещо е, че отборът играе винаги с човек по-малко, когато Чавдар Янков е на терена. Лично аз не съм ходил на мач на националите от много време, А И НЯМА ДА ОТИДА, но гледам всеки, който се предава по тв(без тв+). Във всичките мачове, които съм изгледал на националния ни отбор, Янков е изиграл два добри мача, а те бяха преди много години. Въпрос: Защо викат Янков в националния отбор? Нещо, което дори самият Матеус няма как да обясни. Моите уважения към Матеус, но да казва, че Тодор Янчев е стар е меко казано глупост. Нима Янев не е стар? Тодор Янчев е страхотен боец и всичките футболни качества, които му липсват, той ги компенсира с държанието си на терена. Гаджев колкото и да е в слаба форма, също може да свърши добра работа в националния отбор. Това са двамата, които със сигурност ще се раздадат на терена и със сигурност са по-добри от Янков и Маркиньос. Последният е изиграл доста добри мачове за ЦСКА, но и доста посредствени. Изобщо не влагам ни най-малко значение в кой отбор играе и от кой отбор съм аз, честно, но смятам, че наистина не е по-класен нито от Янчев, нито от Гаджев. Стига сме взимали чужденци за цвят. Отделен проблем и то много голям ни е нападението. Кой ли не се изреди там, а резултатът е никакъв. Похвала отправям само към Ивелин Попов, който мъкне отбора напред в по-голямата част от времето, през което е на терена. Другите са меко казано зле. Макриев нямам идея какви претенции имаше, за да не иска да играе в Левски, но със сигурност са неоснователни. Този човек явно си мисли, че играе футбол и става нещо от него, обаче на терена показва друго. Рангелов е същия. Божинов да не говорим, чак пък бил обиден. Малее, мале, манекенчееее..... Горкият е толкова тъп, че не може една самооценка да си направи и да замълчи от срам, жал ми е за него. Единствено Генков ни остана като най-добър вариант от всички тези, но и той не оправдава доверието, което му е гласувано. Стигам до извода, че Делев ще се справи най-добре като централен нападател и не защото е някаква висша класа, а защото се раздава, а и в крайна сметка си е висша класа, съпоставен с тези дървета отпред. Доста хора, които са от отбора, който подкрепям и аз - Левски, плюят по Митко Бербатов. Е, сега го втасахме без него. Защото играем зле и падаме от кой ли не, а за главен виновник винаги го спрягаха Бербатов. Нищо, че два хубави паса беше трудно да получи, нищо че е голмайстор на България. Вкарвал на слабите отбори, хахахахах ХА ХАХ ! Сега кой вкарва И НА ТЯХ? Колко е жалко клубните ти пристрастия да са над националните!!! Докато си отиват такива играчи като Митко и се викат хора с доживотен абонамент за националния отбор, докато натурализираме някакви негърчета не по-добри от наши играчи и искаме даже още такива, които са тесни специалисти в паданията и циганските номера(Дока), ще падаме от Корсика, Кипър и всякакви "ФУТБОЛНИ ДЖУДЖЕТА", в каквито се превърнахме и ние.

Върни се в “Национален отбор”