Меси: Никога няма да си тръгна от Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Меси: Никога няма да си тръгна от Барса

Мнениеот kingofpop » 01 юни 2011 10:02

Аржентинската суперзвезда на Барселона Лионел Меси призна, че няма начин да си тръгне някога от каталунския гранд. В събота Меси и останалите му съотборници в Барселона триумфираха с трофея в Шампионската лига и сега 23-годишният нападател вече насочва мислите си към пресдстоящия турнир Копа Америка през юли, чийто домакин е Аржентина.

"Не мога да се видя с фланелка на друг клуб", сподели Меси. Той отхвърли категорично спекулациите в аржентинската преса за конфликт между него и съотборника му в тима на "гаучосите" Карлос Тевес. "Карлитос вече говори по темата и каза, че няма такова нещо. Вие, момчета (Меси се обръща към журналистите - б.р.), вече ме скарахте с Тевес, с Рикелме, с Марадона… нямам проблем с никого и в плановете ми не влиза да се карам с когото и да било", отсече "Бълхата". "Щастлив съм да съм спечелил всичко с Барселона и в индивидуален план, но сега искам да вдигам трофеи с Аржентина", добави двукратният носител на "Златната топка".
Mercede

Въпреки, че не сме се съмнявали, за феновете това е нова добра новина.....аз лично силно се надявам, че до края на кариерата на Бог Лео Барса ще достигне 9 те титли на Реал Мадрид....ако печели по 1 на 2 години (предполагаемо, а може и по-често) ще има 9, когато Лео е на 34 ;) ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

stg333
Контакти:

Re: Меси: Никога няма да си тръгна от Барса

Мнениеот stg333 » 01 юни 2011 10:28

живота е пълен с изненади, не бива да се казва какво ще стане след 2 , 4 , 7 години, той и роналдиньо беше така но.........

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 юни 2011 10:40

Аз лично се наслаждавам на това, което става в момента и как Барса доминира във футболна Европа. А какво ще стане след 3-5-10 години - ще поживеем и ще видим. Иначе, браво на Меси, че гледа да тушира спекулациите, както за неговото бъдеще в Барса, така и за "скандалите" в Аржентина.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 юни 2011 10:43

Меси е създаден за Барселона, вярвам че ще спечели още много трофей с каталунците. Сравнението с Роналдиньо е неусместно, най-малкото защото Меси е бил юноша в Ла Месия, а отбора е платил сериозна сума да излекува контузията му. Меси не един път е заявявал, че е много благодарен на Барселона.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 01 юни 2011 10:46

Коментарите са излишни,това дали някакви комплексирани говеда го признават или не....нали се сещате колко е важно.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 01 юни 2011 10:56

Фенове на Барселона, няма какво да се нервирате, нищо не е вечно имало е епохи на различни отбори и когато те , Аякс,Баерн, Реал, Милан итн са били на върха на славата си никой не искал да вярва че това е временно, така ще и с Барса ще има спад после ще има пак възход.Освен това всеки човек е просто човек и това какво мисли днес , не показва какво ще мисли утре.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 юни 2011 11:15

.....And never say never

което в случая на Месси & co звучи така وألا تقول لا أبدا.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 01 юни 2011 11:59

Всичко зависи от сънищата на едни шейхчета. Меси няма да напусне, освен ако някой от чалмите не се събуди някоя сутрин и не реши да спусне на Барса 400-500 млн.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 01 юни 2011 12:19

ZinedineZidane написа:Всичко зависи от сънищата на едни шейхчета. Меси няма да напусне, освен ако някой от чалмите не се събуди някоя сутрин и не реши да спусне на Барса 400-500 млн.

Е, нали Сити му бяха дали празен чек и въпреки всичко остана.Според мен няма да напусне, освен ако формата му не спадне драстично или не се скара с някой треньор/ръководител в Барса.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 юни 2011 12:38

JalkiSte написа:Е, нали Сити му бяха дали празен чек и въпреки всичко остана.Според мен няма да напусне, освен ако формата му не спадне драстично или не се скара с някой треньор/ръководител в Барса.

Това за Сити и празния чек към Меси си признавам,че съм го пропуснал. Кога са имали официален интерес към него :roll: Иначе, не вярвам Меси да напусне Барселона ....скоро. Но ако стане на 34-35, нищо не се знае. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”