edmon_dantes написа:crap написа:Стига сте ревали, мача не е официален. Онова 1:4 от Кипър беше къде по-срамно.
Ето го "мислителя" на вечерта. Мисли, мисли и го изс.а
Такава загуба е унизителна, срамна, позорна и както искаш го наречи. И като не е официален, дай тогава да падаме от всякакви села и паланки. И как е възможно почти целия състав на Цска да е в национала? Нямам нищо против да са, но да са някаква сила, поне мъничка. 
Румен Трифонов - смях.
Маркиньос - същия смях. Сто пъти по-добре са Дока или Нелсън.
Апостол Попов - смях като Трифонов.
Нищо чудно в другия мач и Седула вече да е национал. То тази национална фланелка вече няма никаква тежест, щом всякакви недоразумения са национали.
Чавдар Янков - за този нямам думи. Каквото и да кажа лошо за него, все ще е малко.

И как по-точно Дока или Нелсън вземат БГ паспорт и получават право да играят за националния, че ни ми е ясно 

Щеш нещеш Апата е най-добрия ни централен защитник в момента(А група).
Румен определено не е по-добър от Занев, но на фона на близнака си е направо един Даниел Алвеш(да, бразилеца играе в дясно) 

Чавата се бута от незнам кой треньор подред вече. Аз съм твърдо против него.
Съгласен съм, че загубата е срамна и позорна, и тн., но не бива да забравяме, че мача е приятелски, и че се гради нов отбор. Поне Матеус има смелост да направи това, което никой не посмя. Да не говорим пък за синята легенда "мъри". Той градеше еб*ти отборите.
А за мислителя, няма какво да коментирам, само искам да ми кажеш, кога ще могат Нелсън и Дока да заместят "смешният" Маркос, който в същото време медиите изкараха, като най-добър на терена.