Остров Корсика - България 1:0!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Остров Корсика - България 1:0!

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2011 00:59

абе не може се сравняват мачове на национално ниво с клубно!Кога сме били оксер леверкузен и тн!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 юни 2011 00:59

SAMP написа:Няма,как да се спре,защото докато има мениджърски интереси и се викат определени футболисти(които НЕ заслужават и грам) за да бъдат продадени,това ще настройва феновете на противниковите отбори ;)

Менажерските интереси какво общо имат с клубовете?
Това време отмина ако не си забелязал, вече не ги вълнува дали е национал даден футболист, а си го следят в клубът му, то който си е конвертируем си е такъв.

blue avalanche, да ти извадя ли постовете и как се прехласваш по Мандриши като се пусна новина, че имате интерес към него? - че си дървен философ зная, но и е тъпо да се философства във всяка една тема.
Ето ти за домашно пък се поограмоти малко http://www.ligue1.com/ligue2/calendrier_resultat не всичко свършва и почва с А група, Левски, Литекс, ЦСКА и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2011 00:59

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
Нали на базата на игрите в Цска са извикани в националния? Или бъркам? Или дай да пробваме всеки в национала, защото само като чуе "национален отбор" и класата му се вдига двойно и няма спиране. Каква е тази логика? Не ми е много понятно.

Еми различно е да!Тва че Делев вкара 25 гола,не означава че ей сега ще почне да скъсва мрежата и на Корсика нали?
Едно е да играеш в ЦСКА(''Левски'',Литекс и т.н.) друго е да играеш в Националния отбор!

Колко гола вкара Делев?

23 гола е вкарал този сезон!Ако трябва да бъдем по точни...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 01 юни 2011 01:00

delqnski47 написа:
Нали на базата на игрите в Цска са извикани в националния? Или бъркам? Или дай да пробваме всеки в национала, защото само като чуе "национален отбор" и класата му се вдига двойно и няма спиране. Каква е тази логика? Не ми е много понятно.

Еми различно е да!Тва че Делев вкара 25 гола,не означава че ей сега ще почне да скъсва мрежата и на Корсика нали?
Едно е да играеш в ЦСКА(''Левски'',Литекс и т.н.) друго е да играеш в Националния отбор!

За това съм съгласен. Но поне за Делев може да се хванеш за нещо - бележи голове и общо взето играе добре. Бандаловски също поддържа една добра форма. Има някаква база. Но Румен Трифонов и Маркиньос е друго положението. Няма за какво да се хвана, няма никаква база. Какви силни игри са играли, направо не знам. Как са хванали окото на Матеус - явно удо е станало? Аз не ги обвинявам конкретно за този мач, а какво правят в национала? Та Нелсън (друг ваш футболист) е къде-къде по-стойностен от "българина".
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 юни 2011 01:00

magga написа:А да ти припомня ли как Левски би Оксер,Марсилия равен с Лил малко ли ти е :lol: айде не ми ги изкарвайте Реал или Челси тия

Оксер тъкмо бяха махнали Ги Ру дето им беше треньор 44 години, Марсилия се бяха класирали вече и играха без 6-7 титуляра, Лил им беше през оная работа за ЛЕ. Да не ти изброявам колко пъти са ни били френски отбори, включително и в каква форма бяха Страсбург и Тулуза като отстраниха Литекс и Цска.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 01 юни 2011 01:02

ами хубаво, аздокато не видя доказателства не вярвям!То така всеки може си говори каквото иска!Щом така мислиш твое право!Ако така почнеме мислиме всички по-добре си закриваме футбола!Че има има, но пък всяка по голяма загуба да изкарваш уредена!Нека има доказателства и ще си върна думите назаде!Докато няма няма как да гледам друго на мача освен на футоблните му достойнства![/quote]

Еми така е,найстина няма доказателства и няма как да се докаже.И поради тази причина ще гледаме екскурзии до Казан и други туристически обекти на половин отбор,и полегнала Тодорка на няколко отбора през целя пролетен полусезон ;)
Всеки народ си заслужава управниците и политиците,следователно и феновете на футбола си заслужават случващото се в БГ футбола на всички нива ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 01 юни 2011 01:03

delqnski47 написа:
А да ти припомня ли как Левски би Оксер,Марсилия равен с Лил малко ли ти е :lol: айде не ми ги изкарвайте Реал или Челси тия

Уууу много сме силни...
То по тая логика БАТЕто е Ел Галактико(ако му водим резултатите тая година...)

Я се прегледай бе :lol: завиждай ние поне сме ги били ! Това ако не е доказателство,че можем да бием такива отбори та на :!:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2011 01:03

edmon_dantes написа:
delqnski47 написа:

За това съм съгласен. Но поне за Делев може да се хванеш за нещо - бележи голове и общо взето играе добре. Бандаловски също поддържа една добра форма. Има някаква база. Но Румен Трифонов и Маркиньос е друго положението. Няма за какво да се хвана, няма никаква база. Какви силни игри са играли, направо не знам. Как са хванали окото на Матеус - явно удо е станало? Аз не ги обвинявам конкретно за този мач, а какво правят в национала? Та Нелсън (друг ваш футболист) е къде-къде по-стойностен от "българина".

За Румен и Марко съм съгласен ;) И за Нелсън също!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 01 юни 2011 01:04

PFC Litex написа:
SAMP написа:Няма,как да се спре,защото докато има мениджърски интереси и се викат определени футболисти(които НЕ заслужават и грам) за да бъдат продадени,това ще настройва феновете на противниковите отбори ;)

Менажерските интереси какво общо имат с клубовете?
Това време отмина ако не си забелязал, вече не ги вълнува дали е национал даден футболист, а си го следят в клубът му, то който си е конвертируем си е такъв.

blue avalanche, да ти извадя ли постовете и как се прехласваш по Мандриши като се пусна новина, че имате интерес към него? - че си дървен философ зная, но и е тъпо да се философства във всяка една тема.
Ето ти за домашно пък се поограмоти малко http://www.ligue1.com/ligue2/calendrier_resultat не всичко свършва и почва с А група, Левски, Литекс, ЦСКА и т.н.

Това с национала си в грешка,цената се вдига многократно ако даден футболист има записани мачове за националния отбор на своята Държава ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юни 2011 01:06

magga написа:
delqnski47 написа:
А да ти припомня ли как Левски би Оксер,Марсилия равен с Лил малко ли ти е :lol: айде не ми ги изкарвайте Реал или Челси тия

Уууу много сме силни...
То по тая логика БАТЕто е Ел Галактико(ако му водим резултатите тая година...)

Я се прегледай бе :lol: завиждай ние поне сме ги били ! Това ако не е доказателство,че можем да бием такива отбори та на :!:

Ако беше малко по-умен щеше да разбереш,че нямам нищо против вашите победи!Просто ние,българите,сме малко ниска топка и докато се радваме на рази епизодични победи,БАТЕ-то си мачка в Европата!И вероятно ще продължи...
А ние ще продължим да се радваме на четвъртфинала и епизодичните победи срещу европейсите шампиони....
Sofia.

Върни се в “Национален отбор”