Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskar in CY
- Контакти:
Re: наздраве и честито -истински левскари
Еии ЛЕВСКАРИ не се занимаваите с тези чорбари... радваи те се ама не прекалqваи те да не се излойем на краq че .. ;( И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ...
Re: КРИВИЯ в ЛЕВСКИ
Днес разбрах от близки хора от фенклуба че Кривия има предварителен договор с Левски
Не знам дали да им вярвам но по - скоро да
Не знам дали да им вярвам но по - скоро да
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
Разбира се.Мисля че Левски закъсняха с Кривия.С него щяхме пак да влезем в щампионската лига
Момчета тези Ваши шефове вместо да градят отбор за игра в Европа те градят отбор само за А група.
Те асимилират ли, че тази година шанса всичките ни отбори да играят в групи на ЕКТ е над 80% и че трябва да се наблегне сериозно в тази посока.
Те асимилират ли, че тази година шанса всичките ни отбори да играят в групи на ЕКТ е над 80% и че трябва да се наблегне сериозно в тази посока.

Кривия е сигурен за Левски,той почти призна! Е няма да му даваме да бие дузпи и ние си имаме кой да ги изпуска! 

кривия винаги е добре дошъл.със сигурност ще се раздава повече от Йовов Да КОща и Тиберканин
...а вярно ли е,че от лятото е свободен агент?Ама как я мушна на Иван Иванов между краката....

eighteen написа:Кривия е сигурен за Левски,той почти призна! Е няма да му даваме да бие дузпи и ние си имаме кой да ги изпуска!
Добре бе и той ако не бие дузпи, кой ще ги бие?