Левскарите се преебаха!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

alfonso

Re: Левскарите се преебаха!

Мнениеот alfonso » 16 май 2009 22:58

delqnski47 написа:
blue lagoon написа:
delqnski47 написа:Лагуне колко си прост не е истина :!:Кавичките не ти говорят май нещо,а.........!Лелееее.....абе ти си верно мноо тъп бе :? !Ама не си ти виновен!Сърди се че такъв са те направили!Кво да се прай мен! :lol:
Я пробвай пак! Този път с чужда помощ та да може що-годе нещо да ти се разбере! Имаш и друг вариант обаче: Просто да спреш да пишеш! Тебе никой не те е правил! Остъргали са те отнякъде! :arrow:

:lol: :lol: :lol: Пич да знаеш че много ме радваш!Преди ме дразнеше ама някакси ми мина и почнах да се забавлявам :mrgreen: !Брехх и аз колко съм тъп да се занимавам с нещастници като тебе!Ама някак си е по-разнообразно!Прибираш се вкъщи уморен от рабора,сядаш на компа,драснеш някоя тема,някъв си пълен нещастник почва да те радва и ти се оправя настроението!Еххх....някой казват че заради такива като тебе държавицата ни е такава,но аз ви свалям шапка!СТРАХОТНО СТЕ :)
Абе ти вярно си много тъпо парче. Даже не знам кой те е взел на работа! :mrgreen: То не стига че пишеш безмислици ами си и вярваш.

eighteen

Мнениеот eighteen » 16 май 2009 23:00

Не бе тоя е от Цецка Панчаревска. Това обяснява всичко. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2009 10:39

eighteen написа:Не бе тоя е от Цецка Панчаревска. Това обяснява всичко. :mrgreen: :mrgreen:

Охо Гейка Гейареновска!? Майка ти ли е ? :geek: :geek:
Последна промяна от Darina на 18 май 2009 12:02, променено общо 1 път.
Причина: Пак започвате да се дразните и обиждате

Върни се в “ЦСКА”