turbogena написа:Лъчо ,да вземем да говорим с Матеус една контрола да направимТака и така играят със сборни отборчета ,а и като гледам отбори от нашата черга ги бият
Нема им се верва!Говори с бай Васо да уреди нещата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
turbogena написа:Лъчо ,да вземем да говорим с Матеус една контрола да направимТака и така играят със сборни отборчета ,а и като гледам отбори от нашата черга ги бият
България (2-ро полувреме):
Владислав Стоянов, Станислав Манолев, Апостол Попов, Николай Бодуров, Румен Трифонов, Борис Галчев, Маркиньос, Иван Стоянов, Христо Янев, Николай Димитров, Димитър Макриев.

delqnski47 написа:football.total написа:
Стига се излага бе пич... В какво вярваш. Като бием Черна Гора КАКВО??? Ти представяш ли си КАК СА ИГРАЛИ ДА ЗАГУБЯТ ОТ КОРСИКА??? Ами тва е унижение, утре ще обиколи новините по цял свят! КОРСИКА - БЪЛГАРИЯ 1:0. СРАМ И ПОЗОР! Незнам как да ти го напиша!
Когато направиха супер мач като хъс със часовникарите си помислих че може би се ражда ново поколение 94. Гладно за успехи. Даже и тема имам тук в гонг. А днес тия мърдясани лигавета ми губят от КОРСИКА! Тва ако Сърбия или Гърция падне от КОРСИКА ще стане гражднаска война. Само в БГ си седят на задниците и си мечтаят и вярват, докато разни мишоци се ебават с националната фанелка!
Извинявай,ама ти гледал ли си мача с Корсика и как сме играли?На мен резултати в контролна среща нищо не ми говорят,па не знам за тебе..
След мача с часовникарите сте си мислили едно,сега си мислите друго,след Черна Гора има вероятност пак да мислите едното...
Следващата контрола да бъде с някой по-равностоен. Предлагам "Спасители на плажа" SAMP написа:Еми така става,като играят 100 човека от чорбата
SAMP написа:Еми така става,като играят 100 човека от чорбата
PFC Litex написа:Какво се горещите от мач, който го няма в календара на ФИФА и УЕФА и е срещу отбор, който не е член на същите
Почина ли са си, потичали малко, някой поизкарал някой лев и толкова.
Ето тези са загубили мача ако толкова ви интересува:България (2-ро полувреме):
Владислав Стоянов, Станислав Манолев, Апостол Попов, Николай Бодуров, Румен Трифонов, Борис Галчев, Маркиньос, Иван Стоянов, Христо Янев, Николай Димитров, Димитър Макриев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта