Два отбора от А група заминават за В група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Два отбора от А група заминават за В група
Най-резонно е тези отбори да са ЦСКА и Локо Сф., но не се притеснявайте, у нас комунизма не си е отишъл... Румъния заради това ще има носител на КЕШ и по двама участници в ШЛ, просто тяхната федерация.... "реже до здраво" но при нас... няма. Догодина пак ще се чака да дойдат парите от .... не знам къде си, ще гледаме тренировки с обърнати джобове, ще се говори постоянно, че някой някъде ги съди и ги е осъдил, ама те обжалвали.... ще правят нова селекция без да плащат.... този филм сме го гледали вече две години........
Поморие могат да влязат, защото не са официално с един собственик с Бургас! Пирин изхвърча със сигурност! При това положение няма да има втори бараж за А група, а победителят от Етър и Поморие също влиза, защото май вторият отбор поел към В е или Сливен или Академик, а те са си изпаднали!
На пича с предположение Ботев Враца ще кажа, че към 30 Май, Ботев Враца няма задължения нито към НАП, нито към играчи, нито към Е-он...отборът няма задължения!
На пича с предположение Ботев Враца ще кажа, че към 30 Май, Ботев Враца няма задължения нито към НАП, нито към играчи, нито към Е-он...отборът няма задължения!
Gonzi_407 написа:AlexandrePato написа:Абе Thsmith какво ти означава подписа,че всички говеда сте тръгнали към тоя от ляво ли.
Страшен простак си!
Аз лично искам Пирин да изхвърлят и да си намерят истински име! Какво общо има Благоевград с Пирин планина?!?!?!?
А Левски, какво общо има с Васил Левски.
Мноооооооооооооо си ............ за такива аналогии.
kacho1914 написа:Отборът на Пирин Благоевград е един от клубовете, които не са покрили изискванията на Лицензионната комисия към Българския футболен съюз, съобщава E-79.com.
Клубовете, които днес не са получили лиценз обаче могат да обжалват до 15 юни. Ако те не уредят документите си, това може да доведе до сериозни размествания в състава на двата професионални ешелона на българския футбол. Собственикът на орлетата Емил Наков към днешна дата не се е споразумял с футболистите, които осъдиха клуба за 60 000 лева за разсрочено плащане.
Това са Ради Михов, Тодор Паланков, Мирослав Тодоров, Кирил Чоабанов, Атанас Николов, Георги Георгиев и Андрей Стоев. Второ - в документите липсва счетоводна експертиза на клуба и банкова гаранция за покриването на задълженията към НАП, които възлизат на 156 000 л
това е статия от sportal.bg,така че единия отбор е Пирин.А другия предполагам,че е Академик
Абе колега как са задлъжнели с 156 хил. ЛИТРА и то какво?
За Пирин вече е ясно, но кой ли е другия? Има ли вариант въпреки, че изпадат това да е Сливен?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Тимишоара събира на домакински мач по 20 000 зрители публика на мач, но няма сантименти, няма това онова, имаш ли проблеми аут и то не само от ЕКТ, а директно във "В" група.
Трябва да се научим да бъдем изрядни щом говорим за професионален футбол.
За момента анонсираха единствено за Пирин, но там те сами са си виновни, общината иска отбора, но от всички акционери Наков се дърпа и .............
Трябва да се научим да бъдем изрядни щом говорим за професионален футбол.
За момента анонсираха единствено за Пирин, но там те сами са си виновни, общината иска отбора, но от всички акционери Наков се дърпа и .............
Последна промяна от PFC Litex на 31 май 2011 22:48, променено общо 1 път.

iohan.law написа:Най-резонно е тези отбори да са ЦСКА и Локо Сф., но не се притеснявайте, у нас комунизма не си е отишъл... Румъния заради това ще има носител на КЕШ и по двама участници в ШЛ, просто тяхната федерация.... "реже до здраво" но при нас... няма. Догодина пак ще се чака да дойдат парите от .... не знам къде си, ще гледаме тренировки с обърнати джобове, ще се говори постоянно, че някой някъде ги съди и ги е осъдил, ама те обжалвали.... ще правят нова селекция без да плащат.... този филм сме го гледали вече две години........
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
TopCat написа:Поморие могат да влязат, защото не са официално с един собственик с Бургас! Пирин изхвърча със сигурност! При това положение няма да има втори бараж за А група, а победителят от Етър и Поморие също влиза, защото май вторият отбор поел към В е или Сливен или Академик, а те са си изпаднали!
Това е ще бъде някаква уникална пародия, Черноморец ще почва със 6 точки сезона...
Вече е потвтрдено - вторият отбор е Академик София! Пирин и Академик имат право да обжалват!
Да изваждат когото искат
Сега трябва да мислим за мачовете в евротурнирите и не може да се занимаваме с проблемите на "А" група. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- pesho_1913
- Контакти:
Ако е Пирин наистина ще е жалко.. 
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”