цска-слаб срещу силните!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
цска-слаб срещу силните!!!
пишейки си във форума още преди два месеца бях споменал че цска играе слабо и няма идея само хаотични центрирания и статични полужения .и 10-те победи дойдоха трудно и измъчено -дойдоха мачовете на истината и се видя от двата мача две загуби и най лошото е че любо пенев си вярва вярват му и феновете а той говори глупости и след двата мача не признава грешките и.т.н. това е нещата си дойдоха на мястото !
- delqnski47
- Контакти:
Re: цска-слаб срещу силните!!!
go6o ku4ev написа:пишейки си във форума още преди два месеца бях споменал че цска играе слабо и няма идея само хаотични центрирания и статични полужения .и 10-те победи дойдоха трудно и измъчено -дойдоха мачовете на истината и се видя от двата мача две загуби и най лошото е че любо пенев си вярва вярват му и феновете а той говори глупости и след двата мача не признава грешките и.т.н. това е нещата си дойдоха на мястото !
Вярвам на Пенев-младши!Факт:Мъри с първите си години с Левски!Какво направи?Нищо!После обаче......

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Ееееей,колко теми се навъдиха бе!То е ,какот казва Любо Пенев, очеАдно,ама не се заяждай,това че в ЦСКА има бойкот и играчите нищо не играят не значи,че Левски са силни!Ни най-малко даже ми е жал като излезете на евро сцена ,каков ще стане.Същото важи и за ЦСКА и др. бг отбори.А честита ви титла,някой казват,че било рано още,е какво му е раното ние щом падаме от Левски и Морето..но да видим.
-
Истински се радвам на радостта ти! Напълно ти отива! Да ви е жив и здрав супата! Ако го позадържите скоро ще ви стигнем в титлите!delqnski47 написа:go6o ku4ev написа:пишейки си във форума още преди два месеца бях споменал че цска играе слабо и няма идея само хаотични центрирания и статични полужения .и 10-те победи дойдоха трудно и измъчено -дойдоха мачовете на истината и се видя от двата мача две загуби и най лошото е че любо пенев си вярва вярват му и феновете а той говори глупости и след двата мача не признава грешките и.т.н. това е нещата си дойдоха на мястото !
Вярвам на Пенев-младши!Факт:Мъри с първите си години с Левски!Какво направи?Нищо!После обаче......

- POPCORN
- Контакти:
Абе хора не ви ли писна бе.всяка седмица се дърляме за едно и също.аре всеки да си глед отбора и така.слаби сме в момента и не заслужаваме да сме шампиони.не ми пука как играят левски какво играят къде и с кой.това си е тяхна работа и феновете на левски!аз говоря за моя отбор.Сслаби сме!И по-добре да си играеме във уефа и там ако може да направим нещо.но с тия играчи като машадо, руи мигел, маркиниос, давид силва, нямаме бъдеще.това са посредствени играчи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Може би си прав,но времето ще покаже.Като са решили да му дават шанс,дано вдигне отбора да изиграе последните си мачове за чест и за публиката,не за друго.
- igor tomasic
- Контакти:
delqnski47 написа:go6o ku4ev написа:пишейки си във форума още преди два месеца бях споменал че цска играе слабо и няма идея само хаотични центрирания и статични полужения .и 10-те победи дойдоха трудно и измъчено -дойдоха мачовете на истината и се видя от двата мача две загуби и най лошото е че любо пенев си вярва вярват му и феновете а той говори глупости и след двата мача не признава грешките и.т.н. това е нещата си дойдоха на мястото !
До скоро мисля че говорехте , че това влизане в Champ league не е успех.Мисля , че Мъри ни беше наставник , ами UEFA 1/4 final...и тва ли не е успех.Като не са успехи за кво мечтаете с Пенев за същото ?
Последна промяна от igor tomasic на 16 май 2009 22:26, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
POPCORN написа:Абе хора не ви ли писна бе.всяка седмица се дърляме за едно и също.аре всеки да си глед отбора и така.слаби сме в момента и не заслужаваме да сме шампиони.не ми пука как играят левски какво играят къде и с кой.това си е тяхна работа и феновете на левски!аз говоря за моя отбор.Сслаби сме!И по-добре да си играеме във уефа и там ако може да направим нещо.но с тия играчи като машадо, руи мигел, маркиниос, давид силва, нямаме бъдеще.това са посредствени играчи!
Е,ти за мен лично си най-точния човек изобщо във целия форум.Поздравления приятел,по-точно не можех да го кажа.Взе ми думите от устата

знаеш ли, смятам че си прав. Чичовото е тъпо парче, смея се от сърце на интервютата му, но ЦСКА под негово ръководство има повече воля и хъс за игра. При Пената имаше някаква мъка. Предполагам, че лятос ще му отпуснат малко пари, ще си вземе каквито играчи му трябват, и наесен ще има съвсем друга визия. В крайна сметка не е нормално ЦСКА да стане шампион (или да победи Левски и Черно море, да не говоря за Локо и Литекс) с неизвестни португалци, които до преди 4 месеца играеха в Локо Мездра. Да не говорим за Гунлаугсон, Морац, Морозс, Зе Руи, и другите неизвестни. Според мен нещата си дойдоха на мястото, не е нормално ЦСКА да смени толкова футболисти този сезон, да няма лице и всичко да се прави в движение, и в същото време да е на първо място и да мачка наред в България.
Днешния мач посочи нещо друго - А група от 10 отбора, по 4 мача на сезон между тях и цикъл пролет - есен. Така всеки отбор ще играе 36 мача на сезон, 4 мача с Литекс, с ЦСКА, с Локо Сф, Славия, Черно море и някой друг позасилил се отбор.
Днешния мач посочи нещо друго - А група от 10 отбора, по 4 мача на сезон между тях и цикъл пролет - есен. Така всеки отбор ще играе 36 мача на сезон, 4 мача с Литекс, с ЦСКА, с Локо Сф, Славия, Черно море и някой друг позасилил се отбор.
delqnski47 написа:go6o ku4ev написа:пишейки си във форума още преди два месеца бях споменал че цска играе слабо и няма идея само хаотични центрирания и статични полужения .и 10-те победи дойдоха трудно и измъчено -дойдоха мачовете на истината и се видя от двата мача две загуби и най лошото е че любо пенев си вярва вярват му и феновете а той говори глупости и след двата мача не признава грешките и.т.н. това е нещата си дойдоха на мястото !
пич в първата си година в левски мъри се опитваше да практикува правилен футбол и спечели купата виждаме цска как играе с хаотични центрирания и квото стане след мач мъри никога не си е позволявал да плюе съдиите и винаги е признавал грешките на отбора докато при пенев точно обратното плюене по съдиите и заблуждаване,че цска е безгрешен и играе перфектно което се вижда че не е така.По скоро бих сравнил пенев със стоичков !!!