Два отбора от А група заминават за В група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Два отбора от А група заминават за В група

Мнениеот Thsmith » 31 май 2011 22:25

MoNteSo написа:
Thsmith, нормално е когато изпитваш страх от нас.

Не бъркай страха с неприязънта. Ако пред вас има клошари ще искаш да ги изгониш защото миришат и правят свинщина, а не защото те е страх от тях? Или ще си ги гледаш?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 май 2011 22:27

AlexandrePato написа:
Thsmith написа:Дано не са пирин... аз лично "стискам палци" за орките :0

А дано е левски или Локо Пловдив

Женят се Манго и Айшето.Влизат в брачната стая и Манго вика:"Ей,Айше,а дано да си девствена!".Айшето отговаря:"А дано,Манго,ама надали!!!"
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 31 май 2011 22:28

magga написа:Малко по малко почнаха да редуцират групата ;) тая година 2 другата пак 2 и така нормално :) В Румъния махат втория в първенството,а ние тука седим и чакаме ! Като нема пари нема играеш :lol:

Много си прав колега. Дет' се вика, тр да гледаме и да се учим от съседите. К'во чакаме още и не изхвърлим и нашия сребърен медалист? :mrgreen:

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Мнениеот AlexandrePato » 31 май 2011 22:28

Абе Thsmith какво ти означава подписа,че всички говеда сте тръгнали към тоя от ляво ли.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 май 2011 22:30

AlexandrePato написа:Абе Thsmith какво ти означава подписа,че всички говеда сте тръгнали към тоя от ляво ли.

На хора чиeто IQ е по-малко от това на пиле, обяснения не давам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 май 2011 22:31

wolf написа:Значи Спартак Пловдив ще влязат в "А" група? Понеже Черноморец Поморие е сателит на Черноморец Бургас и не би трябвало да имат право да участват в една и съща дивизия с тях. Поне в белите държави е така.

Това е възможно също.Все пак така мисля че ще се случи ако запазят А група в този формат,но ако ще я намалят в следващите години най-логично е никой да не влиза сега.Другата година правят една Б група.Първия влиза в А група,а от там изпадат последните 3 и ето ти А група с 12 отбора за сезон 2012-13
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 31 май 2011 22:33

AlexandrePato написа:Абе Thsmith какво ти означава подписа,че всички говеда сте тръгнали към тоя от ляво ли.

Страшен простак си!
Аз лично искам Пирин да изхвърлят и да си намерят истински име! Какво общо има Благоевград с Пирин планина?!?!?!?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 31 май 2011 22:35

Отборът на Пирин Благоевград е един от клубовете, които не са покрили изискванията на Лицензионната комисия към Българския футболен съюз, съобщава E-79.com.

Клубовете, които днес не са получили лиценз обаче могат да обжалват до 15 юни. Ако те не уредят документите си, това може да доведе до сериозни размествания в състава на двата професионални ешелона на българския футбол. Собственикът на орлетата Емил Наков към днешна дата не се е споразумял с футболистите, които осъдиха клуба за 60 000 лева за разсрочено плащане.

Това са Ради Михов, Тодор Паланков, Мирослав Тодоров, Кирил Чоабанов, Атанас Николов, Георги Георгиев и Андрей Стоев. Второ - в документите липсва счетоводна експертиза на клуба и банкова гаранция за покриването на задълженията към НАП, които възлизат на 156 000 л
това е статия от sportal.bg,така че единия отбор е Пирин.А другия предполагам,че е Академик
Последна промяна от kacho1914 на 31 май 2011 22:36, променено общо 1 път.
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 май 2011 22:35

Означава,че си тъп като гъдулка,имаш проблеми с българския език и можеш на говедата да им оближеш чреслата,ама по-усърдно!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 май 2011 22:36

Parmalat написа:
wolf написа:Значи Спартак Пловдив ще влязат в "А" група? Понеже Черноморец Поморие е сателит на Черноморец Бургас и не би трябвало да имат право да участват в една и съща дивизия с тях. Поне в белите държави е така.

Това е възможно също.Все пак така мисля че ще се случи ако запазят А група в този формат,но ако ще я намалят в следващите години най-логично е никой да не влиза сега.Другата година правят една Б група.Първия влиза в А група,а от там изпадат последните 3 и ето ти А група с 12 отбора за сезон 2012-13

Аз съм "ЗА" и бих адмирирал подобно намаляване на групата.

Върни се в “Футбол - България”