Кой бихте искали да видите с екипа на БАРСА ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Кой бихте искали да видите с екипа на БАРСА ?
Ибра не се хареса, защото се очакваше да се вкара повече + да участва в скоростните атаки, с много пасове, а той е играч който обича да задържа топката
- Middlesbrough
- Контакти:
Molotov написа:Кой бих искал да видяя ... хм ... абсолютно невъзможно, но - Касияс, Рамос и Видич![]()
Oт по-реалните - Фабрегас и Неймар, примерноМладите надежди на футбола не ги следя, за жалост, така че нямам някой, който да избера. Туй-то !
Рамос

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
kingofpop написа:Винаги съм се чудил само аз ли мисля, че трансферът на Ибра при нас не беше провал....във всеки форум гледам го недолюбват, но той вкара 2 гола при визитата на Арсенал, вкара победния гол в Ел Класикото.....и като цяло за 29 мача 16 гола не е никък зле....не знам защо е толкова мразен
щото се очакваше повече поради причината че ни коства и ЕТО'О и не е кой знае кво !

Офтопик:
Middlesbrough написа:Molotov написа:Кой бих искал да видяя ... хм ... абсолютно невъзможно, но - Касияс, Рамос и Видич![]()
Oт по-реалните - Фабрегас и Неймар, примерноМладите надежди на футбола не ги следя, за жалост, така че нямам някой, който да избера. Туй-то !
Рамося се стегни
Е , ще кажеш, че не е добър играч

- Santiago Munezz
- Контакти:
luddeN написа:Santiago Munezz написа:luddeN написа:Бейл, Сеск и Санчес + 1 цент. защитник.
Нали се сещаш,че и тримата ще са твърди резерви при вас...
Бейл на мястото на Абидал, а Санчес на мястото на Педро. Иначе Сеск ще е резерва ест.
За Бейл може да ме съгласиш,но Педро да е резерва за сметка на Санчез

kingofpop написа:Винаги съм се чудил само аз ли мисля, че трансферът на Ибра при нас не беше провал....във всеки форум гледам го недолюбват, но той вкара 2 гола при визитата на Арсенал, вкара победния гол в Ел Класикото.....и като цяло за 29 мача 16 гола не е никък зле....не знам защо е толкова мразен
А сега си помисли колко щеше да вкари Сами в тези мачове?! Защото заради това дърво с големият си клюн, чумата да го тръшне дано дадохме Ето'О, който е в пъти по-добър нападател, че и за капак доплатихме още 40 милиона евро!!!
А на всичкото отгоре този мазен резак имаше наглостта да се прави на шеф и на тежкар в отбора и на терена! Да не говорим за всичките глупости, които издрънка по адрес на Гуардиола и отбора... - това не може да му бъде простено!
Иначе да, отначало вкарваше доста за нас, но после нещо му секнаха голове и го налегна яка голова суша... - което пак е повод да не го харесвам! Не може да се води, че струваш 70 милиона (въпреки, че според мен Ибра е най-скъпият трансфер в света, защото само Ето'О струва около 60-70 милиона евро, а като добавим и ония 40, които доплатихме стават повече от 100 милиона евро) и да си толкова зле! Когато са дадени толкова пари за теб се очаква да си скъсаш задника от работа, за да покажеш, че тези пари си струват, а не са хвърлени на вятъра, а той освен да мрънка и да има претенции какво направи?!
Него сезон Арсенал ги отсранихме с общ резултат 6:3! Махни двата гола на Ибра и пак ги отстранявахме, Меси се погрижи в реванша...

Barcelona - Mes que un club
Molotov написа:Middlesbrough написа:Molotov написа:Кой бих искал да видяя ... хм ... абсолютно невъзможно, но - Касияс, Рамос и Видич![]()
Рамося се стегни
Е , ще кажеш, че не е добър играч
Добър да, но не достатъчно, за да играе при нас! Стига вече! Колко още такива като Рамос ще си купуваме, нали взехме Адриано и Чигрински, а те са един дол дренки! Стигат ни толкова! Рамос вече ще е прекалено...

luddeN написа:Santiago Munezz написа:luddeN написа:Бейл, Сеск и Санчес + 1 цент. защитник.
Нали се сещаш,че и тримата ще са твърди резерви при вас...
Бейл на мястото на Абидал, а Санчес на мястото на Педро. Иначе Сеск ще е резерва ест.
Да бе, как ли пък не Бейл вместо Абидал!!! Пълен абсурд!

- JohnnieWalker
- Контакти:
А бе не е чак толкова слаб Рамос...
- TheBest007
- Контакти:
hajitsu написа:megan fox написа:JohnnieWalker написа:А бе не е чак толкова слаб Рамос...
Прав си, прекалих като го сравних с Чигрински, ама с Адриано са на едно ниво..., т.е. пак не става!![]()
![]()
Вие нормални ли сте?!Рамос да е добър, колкото Адриано?!
Ако успеете да ми посочите по-добър десен защитник от Рамос... Ехеее... И не казвайте балерината Алвеш, защото той е МНОГО по-слаб от Серхио!
![]()
Mи щом Алвеш не може да казваме, значи... Арбелоа?

[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС