Слепци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Слепци

Мнениеот cska_90 » 16 май 2009 21:53

delqnski47 написа:
mironi88 написа:Добър вечер на всички "армейски" фенове. Искам да кажа най напред, че за мен ЦСКА е религия и в следващите редове не целя да обидя никой червен привърженик. Канех се да пусна тема още след мача с Левски, но реших да изчакам и мача днес. Е след него вече напълно се отчаях. И в други години, когато отборът е пълен с идиоти точно ние феновете се стараем да ги изгоним и в крайна сметка успяваме,но сега ситуацията е критична. Защо? Защото целия сектор Г след мача с Левски скандираше името на настоящия ни треньор. Защото в хореографията за днес отново лъхаше подкрепа към него. Защото Дучето призоваваше да не плюем футболистите. Много ще кажат "два мача лоши и дай да ги съсипем". И ще са прави. За съжаление всички слепци не виждат, че мачовете не са 2, а 27. Точно в толкова Маркиньос не направи един сносен пас и един мач в който да покаже малко креативност, а след всяка съдийска свирка отиваше при него (буквално всяка). Горе долу в толкова Фелипе Машадо се мъчи да направи едно сносно центриране. От началото на пролетта пък се молим Ивайло Петров да хване топка от корнер ( и хич не ми го превъзнасяйте за днешната дузпа), пак от март насам се молим да видим и Давид Силва с някой пас различен от настрани и назад, а Руи Мигел веднъж виждайки, че няма никой в наказателното поле да не центрира на противковия вратар в ръцете (днес 2 пъти). Слепците не виждат и че ЦСКА не играе футбол в буквален смисъл. Играта ни се състои от Котев-Иванов-Тодоров-пас напред - Муши не овладява и наново. Докато не се стигне до корнер и пак Иван Иванов да вкара. Е това минаваше с Вихрен, Миньор, Спартак и други. Същите тези обаче отборчета ако бяха малко по уверени нямаше да е незаслужено да си вземат точка или три. Просто защото работата на Котев е не да вкарва, а да пази да не ни вкарват.Но...слепци. Точно те, които стоят на резервната скамейка и плюят по съдията който бил дал дузпа която все пак не е влязла, не само че са слепи но и не чуват. Не чуват освиркванията на разумните фенове при всяка опропастена атака на Маркиньос,Руи Мигел или някой друг гастебайтер. Не виждат как с по 5-6 мин на мач Сашко Тонев и Електричката раздвижват играта ни, не виждат че защитниците ни са добри срещу тези отбори които не атакуват. Но и срещу тях не са за хвалене. Просто слепци. За 12 год от когато гледам мачове за втори път ми се случва да недогледам на мач на ЦСКА. Първия беше реванша в Кула. И най лошото е че този път всички стоят тихо и мирно. Тихо каквато ще е Армията с Локо София и мирно както ще трябва да застанем пред Левски когато станат шампиони. Е повярвайте ми те и да не искаха пак щяха да станат. Лека вечер на всички надявам се никой на се е засегнал.

Отначало се опасявах че повечето нормални фенове във форума са на Левски,но вече се съмнявам в мойте думи!ЕВАЛА!БРАВО МЕН!Много добър коментар! :) :) :) :) :)

И аз съм съгласен.Само за Любо не съм-трябва да му дадем време-да направи собствена подготовка,собствена селекция и тогава ако не стане пак-ЧАО,но дотогава трябва и малко търпение.И аз като че ли след мача малко попрекалих с нападките към съдията(не че не свири безобразно,но все пак сами сме си виновни),но наситина всички чужденци без Удоджи трябва да се махат.Евала на Любо поне затова ,че днес в толкова важен мач пусна Зехиров-поне това трябва да му го признаем.Иначе отбора наистина играе слабо още от началото и на няколко пъти късмета ни покри,но все пак мисля,че прекаляваме с нападките-все пак след кризата лятото ,мнозина дори не вярвах ,че може да влезем в петицата,а то почти докрая имаме шанс за титлата,което пак е нещо.Така ,че лично аз не мога да бъда недоволен от момчетата при всички тези проблеми-все пак се бориха коклото можеха.
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 16 май 2009 21:57

mironi88 написа:...И най лошото е че този път всички стоят тихо и мирно. Тихо каквато ще е Армията с Локо София и мирно както ще трябва да застанем пред Левски когато станат шампиони...

Пич за кво ще заставаш мирно?! Не виждаш ли, че и нашата игра е същата? Разбирам да демонстрираме някакъв футбол, а то некво тотално хаотично ритане настрани, назад и дълъг пас към Гонзо. В дербито ви надиграхме с дух, а не с неква тактика или с футбол.

Оня дето вика в другата тема "спрете да се наричате грандове, смешно е" е много прав. Левски и ЦСКА са много зле, футбола ни е много зле. Не ми се мисли ако продължим по този път до къде ще стигнем. Сигурно един ден ще се радваме, че сме затруднили Жилина. Затова повече юноши! Видяхте ли днес кой се раздава, кой тича - Тонев и Зехиров или там както се казва момчето. А и Данчо Тодоров, да не го забравя.

С други думи - за съжаление тихо и мирно ще е в цяла България доста време ако не се промени нещо.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 16 май 2009 22:00

mironi88, комплименти и от мен за написаното!

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 16 май 2009 22:03

al_ex1 написа:Жалкото е че след мача Пенев каза, че това е играта! Това е най страшното!

Да Пенев не знае какво говори. както и нашия Батков. знаел резултата всичко било уговорено .Не виждатели че се нагнетява непрекъснато напрежение между нас феновете да се мразим да се съмняваме във всичко вместо да приемаме резултатите такива каквито са.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 16 май 2009 22:03

mironi88 написа:Добър вечер на всички "армейски" фенове. Искам да кажа най напред, че за мен ЦСКА е религия и в следващите редове не целя да обидя никой червен привърженик. Канех се да пусна тема още след мача с Левски, но реших да изчакам и мача днес. Е след него вече напълно се отчаях. И в други години, когато отборът е пълен с идиоти точно ние феновете се стараем да ги изгоним и в крайна сметка успяваме,но сега ситуацията е критична. Защо? Защото целия сектор Г след мача с Левски скандираше името на настоящия ни треньор. Защото в хореографията за днес отново лъхаше подкрепа към него. Защото Дучето призоваваше да не плюем футболистите. Много ще кажат "два мача лоши и дай да ги съсипем". И ще са прави. За съжаление всички слепци не виждат, че мачовете не са 2, а 27. Точно в толкова Маркиньос не направи един сносен пас и един мач в който да покаже малко креативност, а след всяка съдийска свирка отиваше при него (буквално всяка). Горе долу в толкова Фелипе Машадо се мъчи да направи едно сносно центриране. От началото на пролетта пък се молим Ивайло Петров да хване топка от корнер ( и хич не ми го превъзнасяйте за днешната дузпа), пак от март насам се молим да видим и Давид Силва с някой пас различен от настрани и назад, а Руи Мигел веднъж виждайки, че няма никой в наказателното поле да не центрира на противковия вратар в ръцете (днес 2 пъти). Слепците не виждат и че ЦСКА не играе футбол в буквален смисъл. Играта ни се състои от Котев-Иванов-Тодоров-пас напред - Муши не овладява и наново. Докато не се стигне до корнер и пак Иван Иванов да вкара. Е това минаваше с Вихрен, Миньор, Спартак и други. Същите тези обаче отборчета ако бяха малко по уверени нямаше да е незаслужено да си вземат точка или три. Просто защото работата на Котев е не да вкарва, а да пази да не ни вкарват.Но...слепци. Точно те, които стоят на резервната скамейка и плюят по съдията който бил дал дузпа която все пак не е влязла, не само че са слепи но и не чуват. Не чуват освиркванията на разумните фенове при всяка опропастена атака на Маркиньос,Руи Мигел или някой друг гастебайтер. Не виждат как с по 5-6 мин на мач Сашко Тонев и Електричката раздвижват играта ни, не виждат че защитниците ни са добри срещу тези отбори които не атакуват. Но и срещу тях не са за хвалене. Просто слепци. За 12 год от когато гледам мачове за втори път ми се случва да недогледам на мач на ЦСКА. Първия беше реванша в Кула. И най лошото е че този път всички стоят тихо и мирно. Тихо каквато ще е Армията с Локо София и мирно както ще трябва да застанем пред Левски когато станат шампиони. Е повярвайте ми те и да не искаха пак щяха да станат. Лека вечер на всички надявам се никой на се е засегнал.

Страшен си! Наистина е вярно. Аз също съм Левскар, ама такъв умен коментар не съм виждал отдавна. Евала!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 16 май 2009 22:03

Уникален коментар!!!Много по-добър от повечето псевдо журналистчета!....аз съм от Левски и мисля,че по-голямата част от коментарът ти важи и за моя любим отбор....жалко е и боли,когато тази истина се отнася за любимите ни отбори.Винаги съм мечтал за силни Цска и Левски и когато се срещнат да правят незабравими мачове пред препълнен стадион......може ми съм се родил твърде късно,за да видя това което аз и всички фенове на тези отбори заслужават.....но нали знаете,надеждата умира последна и аз ще си мечтая....... ;)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 16 май 2009 22:03

Нема сте доволни от представянето на юношите си?

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 16 май 2009 22:05

Похвално е когато се приемат трезво нещата,така трябва да бъде,живота,както и футбола не е само песен и рози,ще има радости и разочарования това е ясно,важното е да не се излиза от рамките на добрия тон и да се приемат,както победите,така и загубите по-нормално....

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 16 май 2009 22:06

delqnski47 написа:

Отначало се опасявах че повечето нормални фенове във форума са на Левски,но вече се съмнявам в мойте думи!ЕВАЛА!БРАВО МЕН!Много добър коментар! :) :) :) :) :)
Момчето да ,но ти в никакъв случай! А иначе бъди сигурен,че феновете на Левски са повечето нормални! ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 май 2009 22:08

Отличен анализ!
Защо не се появи когато ЦСКА биеше наред и всичко бе розово и захаросано?
Много е лесно да се направи такъв критически анализ след 2 поредни загуби, които явно са били предизвестени, но не и усетени и предотвратени.Сега толкова много анализатори ще се навъдят, че ако бяха в англия, след мача на Юнайтед с Фулъм....Фергюсън трябаше да си хване шапката и сбогом Олд Траффорд.Той обаче остана и резултатът е виден.
Когато престанете да искате оставки след всяка загуба(а те не са толкова много) може и да станете европейски публики-и червени, и сини.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”