Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Бербатов/Тевез vs сър Фъргюсън

Мнениеот iori » 31 май 2011 17:46

megan fox написа:
sMotLiO написа:Искам да видя великият Гуардиола колко титли ще спечели с Карик,Гибсън и останалата трупа в Юнайтед. Или пък да го видя какво ще направи с Джемба-Джемба,Клеберсон и Белион. Също искам да го видя как ще поеме един средняк от Примера и ще го превърне в гранд с най-много титли в първенството.

Мислител, кога Юнайтед е разполагал със средставата на Барселона и Реал? Никога. Ето ти го отговора.

А кой ги е направил Карик, Гибсън и тн играчи на МЮ?! Да не би аз да съм накарал САФ да ги използва?! Взе близо 100 милиона евро от трансфера на КР и какво направи с тях?! Нищо! Купи оня трагик Антонио Валенсия! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Чуууууууууууудно, нямам думи просто!

И само не ми казвай, че Манчо няма кинти, че колко години под ред бяха най-богатият клуб в Европа и света?! А силата на Барса не идва от някакви брутално скъпи трансфери - не, както се вижда те са провал при нас (за справка трансфера на Ибра), а силата ни идва от школата ни!!! Откакто от школата на МЮ излязоха играчи като Гигс, Скоулс, та дори и Бекъм... кога ще излезе отново толкова добър и талантлив играч?! Как може Ла Масия всяка година да захрнава Барса с нови момчета, които перфектно да пасват на отбора ни и да стават титуляри, а в Манчо защо не може?! Кой е виновен за това?! Кой управлява клуба? - нима това не е отоворност на САФ?!

Колега ти знаеш ли колко кредит са изтеглили фамилията Глейзър на гърба на Манчестър, ако не се лъжа 500мил. и си направи сметка какви разходи имат отделно. Виж и защо протестираха феновете на Юнайтед.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 май 2011 17:48

dandancho написа:
DaSyth написа:Фен съм от 1986г.,когато разкараха Рон Аткинсън и привлякоха сър-а.Тогава капитан беше Брайън Робсън.Доживях първата титла,първата европейска купа,първата ШЛ(не КЕШ)..Видях Кантона ,Хюз,Шарп,Брус,Йорк,Йонсен,Бекъм,Гигс,Нистелрой, Скоулс,Невилите,Кристиано,Киий и още много..Вече като се връщам назад виждам,че от ентусиазма и романтичния му период,когато практикуваше наистина красив футбол не е останало абсолютно нищо.
Сега това което може буквално да ти изкара очите е един неистов глад за купи,спечелени на всяка цена,най-често след страхлива и непривликателна игра.Отборът е един корпоративно-медиен конгломерат,който постигна своя пик-в това съвсем не се съмнявайте и докато паркинсоновите ръце на САФ не се отделят от отбора,той бавно и сигурно ще залязва.Пък и ми писна разни модерни пичове,които не са стъпвали на стадион и не са изгледали и един мач по ТВ-то да са най-големите привържаници на "дяволите"..а какво ще кажете за чалмите на първите редове на "Олд Трафорд"??
Следващата фланелка на "МанЮ",която ще си поръчам ще е когато мениджър стане Дейвид Мойс!
:geek:

Това мнение според мен е най-близко до реалността,за жалост това да си на върха на всяка цена,в крайна сметка изисква големи жертви...

Подкрепям темата е за САФ а той от години вече не е същият мениджър. Все пак дава всичко от себе си Ман.Ю да е винаги м/у отборите борещи се за титли и доста често си ги взима !!!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 май 2011 17:49

Много ме радва, като почнат да изреждат другите отбори в Англия, освен Юнайтед, Пул, Арсенал и Челси. :D От тия - Пул - 3-та година не знаят къде се намират и едва сега Дауглиш ги вкара в правия път, което е за хубаво, поне според мен, защото Пул са клубното лице на Англия.
Арсенал от '06 (мисля) не могат да направят нищо запомнящо се в Европа. В Англия го бутат - криво-ляво (тоя сезон доста по-зле от обикновенно).
Челси станаха "гранд" с идването на Абрамович. Спечелиха титли и купи в Англия, което е супер (за мен конкуренцията, като цяло, е хубаво нещо).
В Европа две години ги водеха за фаворити в ШЛ. Единия случай (срещу Ман.Ю., май в Москва), просто нямаха късмет... Тва е. Тоя сезон с татко Карло просто подариха титлата на Юнайтед. Всяка година тръгват за ШЛ и обикновенно става нещо тъпо (къде заради тях самите, къде заради липса на късмет, къде заради съдия..), което води до отпадането им.

За Юнайтед - няма кво да се каже - взеха ВЛ (т.е. Челси на зима сдадоха багажа, загубиха много точки и Манчу ги задмина), играха финал на ШЛ (вярно, минаха през средняшкия Марсилия, изпадналия в дупка Челси (с клизма) и слабия Шалке 04, след което Барселона ги обезкости на финала).

Обаче? Тотнъм отстраниха Милан - е, и? И по-малки отбори са отстранявали грандове. Чудо голямо. Да не би Тотнъм догодина пак да играе ШЛ?
Миналата година добавяхте Вила към големите английски отбори - видяхме ги. Фулъм се представиха добре в ЛЕ, обаче?
Сити изсипаха големите милиони и отпаднаха от Динамо Киев в ЛЕ...
До преди година Евертън се подвизаха в ЛЕ също.
Блекбърн - също(дори играха срещу ЦСКА).
Ако се върнем още по-назад - имаше тимове като Нюкясъл.

Това, което искам да кажа е, че английските отбори, които имат някакво постоянсто (относително, при това) са Юнайтед, Арсенал, Челси и Пул (последните като цяло почнаха да издишат малко или много, но е въпрос на време да се върнат отново). Всички други отбори са периодични явления, които след един силен сезон играят ШЛ/ЛЕ и до там. След 2-3-4 години пак.

Това го има и в другите първенства - в Испания например - типични "явления" са Севиля, Валенсия (които имат финансови проблеми и продават играчи, което не винаги води до участия в Европа и добри класирания), Атлетика М., Атлетико Б., Виляреал (които въпреки това се утвърдиха като редовен участник в ЕКТ). Ако се върнем по-назад ще се сетим и за отбори като Депортиво и Селта, например.

Италия? - Парма, Палермо, Дженоа, Фиорентина, Удинезе...

Германия? - Вердер, Щутгарт, Шалке 04, Дортмунд, Волфсбур. Там въртележката е много голяма. От догодина дори и "нови" ще има. :)

Така, че - айде стига с това кое е най-силното първенство, както и с измислени доводи от типа: "Тотнъм играха ШЛ, нали?"

ПС: Обърнете внимание какво написа DaSyth. Това е фен на Юнайтед, на когото свалям шапка за казаното!
Последна промяна от dxl на 31 май 2011 17:55, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 май 2011 17:50

Angoff написа: ... искаш да ми кажеш че Валенсия - Вилареал и Севилия са по - слаби от Тотнъм ли ?

В пъти 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 31 май 2011 17:51

Chelsea Forever написа:
iori написа:Дал е 30 750 000 паунда и му завижда че ще стане голмайстор, че за какво по-дяволите ми говориш. Логиката ти куца.

Добре де като е дал толкова пари защо го остави извън групата за финала????

Да продаде Бербатов, който не иска да остане, но не влиза в плановете на Фъргюсън и ще освободи част от бюджета за заплати за някой добър в средата на терена при положение че ще има за резерви Оуен и Македа за доста по малко пари.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 май 2011 17:53

CTAHKO написа:
Angoff написа: ... искаш да ми кажеш че Валенсия - Вилареал и Севилия са по - слаби от Тотнъм ли ?

В пъти 8-)

==================================
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 31 май 2011 17:53

megan fox написа:
sMotLiO написа:Искам да видя великият Гуардиола колко титли ще спечели с Карик,Гибсън и останалата трупа в Юнайтед. Или пък да го видя какво ще направи с Джемба-Джемба,Клеберсон и Белион. Също искам да го видя как ще поеме един средняк от Примера и ще го превърне в гранд с най-много титли в първенството.

Мислител, кога Юнайтед е разполагал със средставата на Барселона и Реал? Никога. Ето ти го отговора.

А кой ги е направил Карик, Гибсън и тн играчи на МЮ?! Да не би аз да съм накарал САФ да ги използва?! Взе близо 100 милиона евро от трансфера на КР и какво направи с тях?! Нищо! Купи оня трагик Антонио Валенсия! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Чуууууууууууудно, нямам думи просто!

И само не ми казвай, че Манчо няма кинти, че колко години под ред бяха най-богатият клуб в Европа и света?! А силата на Барса не идва от някакви брутално скъпи трансфери - не, както се вижда те са провал при нас (за справка трансфера на Ибра), а силата ни идва от школата ни!!! Откакто от школата на МЮ излязоха играчи като Гигс, Скоулс, та дори и Бекъм... кога ще излезе отново толкова добър и талантлив играч?! Как може Ла Масия всяка година да захранва Барса с нови момчета, които перфектно да пасват на отбора ни и да стават титуляри, а в Манчо защо не може?! Кой е виновен за това?! Кой управлява клуба? - нима това не е отговорност на САФ?!

Е без играчи ли да стои? Да не мислиш,че не иска да купи Роналдиньо,Зидан,Роналдо(дебелака)? Няма кой да му отпусне нужните пари. Опита се да купи Вия,но впоследствие призна,че не е могъл да си го позволи. Е, какво да говорим? Това пък,че Юнайтед е отборът с най-много приходи не означава,че ще има големи суми за трансфери :lol: Я стига, най-големият ни трансфер в историята е 30 милиона и той дойде през 2009 / Берба /. Искаш ли да сравняваме Роналдиньо,Зидан,Роналдо и т.н с Бербатов? А да сравняваме трансферите в Барселона и Реал с тези на Юнайтед?

Barcelona entered the running for Ronaldinho and outbid Manchester United for his signature in a reported EUR30 million

Коя е последната отвърдена звезда която закупихме? Бербатов? Верон? Ха-ха!
Последна промяна от sMotLiO на 31 май 2011 17:53, променено общо 1 път.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 31 май 2011 17:53

Ако не беше Берба нямаше да видите титла,нормално е да иска повече пари!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 май 2011 17:57

CTAHKO написа:

В пъти 8-)

Оптимист... :D

Тая година още след групите бях сигурен, че Виляреал ще вземе ЛЕ. Предполагам и че щеше, ако не бяха попаднали на наистина непобедимите през този сезон Порто.

Не случайно Юп Хайнкес каза за тях, че са малката Барселона...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 май 2011 17:58

Не съм съгласен че Ман. Ю не дават пари за трансфери , проблемът е че доста рядко уцелват с трансферите (К.Роналдо ,Фърдинант,Рууни) .Иначе не са дали малко пари за : Харгрийвс,Андерсон,Карик,Нани,Бербатов,Валенсия,Верон,Клеберсон,Джемба и т.н.т.

Върни се в “Футбол - Свят”