megan fox написа:sMotLiO написа:Искам да видя великият Гуардиола колко титли ще спечели с Карик,Гибсън и останалата трупа в Юнайтед. Или пък да го видя какво ще направи с Джемба-Джемба,Клеберсон и Белион. Също искам да го видя как ще поеме един средняк от Примера и ще го превърне в гранд с най-много титли в първенството.
Мислител, кога Юнайтед е разполагал със средставата на Барселона и Реал? Никога. Ето ти го отговора.
А кой ги е направил Карик, Гибсън и тн играчи на МЮ?! Да не би аз да съм накарал САФ да ги използва?! Взе близо 100 милиона евро от трансфера на КР и какво направи с тях?! Нищо! Купи оня трагик Антонио Валенсия!![]()
![]()
![]()
![]()
Чуууууууууууудно, нямам думи просто!
И само не ми казвай, че Манчо няма кинти, че колко години под ред бяха най-богатият клуб в Европа и света?! А силата на Барса не идва от някакви брутално скъпи трансфери - не, както се вижда те са провал при нас (за справка трансфера на Ибра), а силата ни идва от школата ни!!! Откакто от школата на МЮ излязоха играчи като Гигс, Скоулс, та дори и Бекъм... кога ще излезе отново толкова добър и талантлив играч?! Как може Ла Масия всяка година да захрнава Барса с нови момчета, които перфектно да пасват на отбора ни и да стават титуляри, а в Манчо защо не може?! Кой е виновен за това?! Кой управлява клуба? - нима това не е отоворност на САФ?!
Колега ти знаеш ли колко кредит са изтеглили фамилията Глейзър на гърба на Манчестър, ако не се лъжа 500мил. и си направи сметка какви разходи имат отделно. Виж и защо протестираха феновете на Юнайтед.