Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Бербатов/Тевез vs сър Фъргюсън

Мнениеот Chelsea Forever » 31 май 2011 17:38

iori написа:
Chelsea Forever написа:Някой фен на Юнайтед да ми каже защо,когато Бербатов вкара 5 гола на Блекбърн после защо бе резерва???
Една е истината САФ ЗАВИЖДА НА БЕРБАТОВ и не искаше Берба да стане голмайстор на Висшата лига,НО той успя макар и да го дели с Тевез!

За кое му завижда :?:

Затова,че щеше да стане голмайстор на Висшата Лига!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 май 2011 17:38

САФ завижда на Бербатов :lol: , това ме удари в земята вече !!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 31 май 2011 17:38

smoothc написа:
Flash1912 написа:
cTpaHHo написа:...на водещото първенство в света...

Още тук спрях да те чета.

А кое е водещото първенство бе пън ?? Примера ли? Бундеслигата ли ?
Само някои заблуден фен на Барса или Реал може да си мисли ,че именно заради тях Примера е по-силна от Премиършип!!
Челси ,Арсенал,Тотнъм,Манчестър Юн....Осминафиналисти в ШЛ!!
Кога Испания в последните 5 години е имала 4 отбора на Осминафиналите та дори и след тях???
Помниш ли Ливърпул Челси Арсенал Манчестър Юнайтед???
2005-Ливърпул 2006-Арсенал 2007-Ливърпул 2008-Манчестър Юн 2009-Манчестър Юн 2011-Манчестър Юн....Финалисти!!
Това доказва кое е най-силното първенство в света!!...Примера без Реал и Барса ще е една смешна второстепенна лига!
Докато Висшата лига без Челси и Манчестър Юнайтед..но при наличието на Арсенал Ливърпул Сити Тотнъм ще бъде пак номер 1 в света!

Абе ормеш, а кога английски отбор ще победи испански във финал на ЕКТ?! А? Последните години колкото пъти имаме испано-английски финал толкова пъти той е печелен от испанския отбор!!! И това ако не показва,че испанските отбори са по-силни, то кое?! А след като отборите са по-силни, значи самото първенство в по-силно! Никой не ти говори за ИНТЕРЕС, ИНТРИГА и тн! Да, като интрига, като интерес ВЛ е доста пред Примера, но чисто като СИЛА испанският шампионат е с няколко обиколки пред английският!!!

Силата на едно първенсто не се определя от средняците или опашкарите, а от лидерите! А след като испанските отбори са по-силни от английските всичко е ясно! Ето преди няколко дена имахме ясен пример - финала на ШЛ!!! Там играха новият-стар шампион на Испания, срещу новият шампион на Англия и Барса размаза Манчо!!! Какво по-показателно от това, че Примера е ПО-СИЛНОТО първенство?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 31 май 2011 17:40

Не че нещо но САФ не застава ли начело на един изпадащ Манчестър Юнайтед?
В смисъл не е хванал отбора в топ форма, с топ финанси и топ класиране?

Иначе че е сбъркал при много футболисти е ясно, няма безгрешни треньори. Но за мен най-голямата му грешка в последните 10 години е изгонването на Пике.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 31 май 2011 17:41

Chelsea Forever написа:
iori написа:
Chelsea Forever написа:Някой фен на Юнайтед да ми каже защо,когато Бербатов вкара 5 гола на Блекбърн после защо бе резерва???
Една е истината САФ ЗАВИЖДА НА БЕРБАТОВ и не искаше Берба да стане голмайстор на Висшата лига,НО той успя макар и да го дели с Тевез!

За кое му завижда :?:

Затова,че щеше да стане голмайстор на Висшата Лига!

Дал е 30 750 000 паунда и му завижда че ще стане голмайстор, че за какво по-дяволите ми говориш. Логиката ти куца.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 31 май 2011 17:42

sMotLiO написа:Искам да видя великият Гуардиола колко титли ще спечели с Карик,Гибсън и останалата трупа в Юнайтед. Или пък да го видя какво ще направи с Джемба-Джемба,Клеберсон и Белион. Също искам да го видя как ще поеме един средняк от Примера и ще го превърне в гранд с най-много титли в първенството.

Мислител, кога Юнайтед е разполагал със средставата на Барселона и Реал? Никога. Ето ти го отговора.

А кой ги е направил Карик, Гибсън и тн играчи на МЮ?! Да не би аз да съм накарал САФ да ги използва?! Взе близо 100 милиона евро от трансфера на КР и какво направи с тях?! Нищо! Купи оня трагик Антонио Валенсия! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Чуууууууууууудно, нямам думи просто!

И само не ми казвай, че Манчо няма кинти, че колко години под ред бяха най-богатият клуб в Европа и света?! А силата на Барса не идва от някакви брутално скъпи трансфери - не, както се вижда те са провал при нас (за справка трансфера на Ибра), а силата ни идва от школата ни!!! Откакто от школата на МЮ излязоха играчи като Гигс, Скоулс, та дори и Бекъм... кога ще излезе отново толкова добър и талантлив играч?! Как може Ла Масия всяка година да захранва Барса с нови момчета, които перфектно да пасват на отбора ни и да стават титуляри, а в Манчо защо не може?! Кой е виновен за това?! Кой управлява клуба? - нима това не е отговорност на САФ?!
Последна промяна от megan fox на 31 май 2011 17:43, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 май 2011 17:43

megan fox написа:
smoothc написа:Глупако,глупако той не се е самоопределил за легенда-а хора ,които са легенди във футбола ,го определят като най-великият и успешен мениджър във футболната история!
Аре бегай да пасеш патките селянин прост,див селянин ще прави анализ и ще опонира най-добрият треньор в света...Смешник си отвсякъде брат ми..

Е чак пък да са го обявили за "ней-великият"... тук доста се изхвърли! Да, САФ е добър, въпросът наистина е колко е добър?! През 2009-а тотално обърка тактиката на МЮ във финала за ШЛ, но майната му, всеки може да сгреши, но сега през 2011 отново тотално сбърка! Явно не става въпрос за единична грешка, а грешката е във Фъргюсън! А това означава само едно - не е чак толкова добър! Хората с право питат какво щеше да стане, ако САФ бе водил друг отбор, в друго първенство?! Примера с Абърдийн не е удачен! Защо?! Защото Шотландското първенство е толкова "конкурентно", че няма на къде повече! Селтик и Рейнджърс (най-вече Рейнджърс) не могат винаги да са на върха и те имат слаби сезони, а колкото до това, че САФ е печелил КНК с Шотландски отбор... е и?! Тогава са трябвали само 5-6 мача, за да стигнеш до трофея! И ако имаш късмет точно него сезон в КНК да не участват най-добрите, защото играят в ШЛ (т.е. КЕШ) какъв ти е проблема?! След като Цървена Звезда и Стяуа са печелили КЕШ какъв е проблема Абърдийн да спечели КНК??!

И не на последно място... лесно е да си треньор на отбора, който получава най-голяма съдийска подкрепа в първенството си! То не са продължения до гол, то не са голове от засади, измислени дузпи и преки свободни удари...
Винаги остава следният въпрос: След като САФ е толкова добър и МЮ са толкова силни под негово ръководство... тогава защо за 25+ години начело на този уж толкова силен отбор е спечелил само 2 КЕШ-а??!? Как може за близо 30 години треньорска кариера да спечелиш само два пъти КЕШ, ако наистина си толкова добър, колкото се опитват да те изкарат?! Че Жозе Моуриньо за по 8-9, макс 10 сезона като треньор 2 пъти е печелил ШЛ, Пеп Гуардиола за едва 3 (ТРИ) години като треньор 2 пъти е печелил ШЛ, а "великият" САФ за 25+ години, откакто е начело на МЮ има също толкова...

Сметките не излизат! А дали си добър треньор се разбира по броя трофеи, които имаш! Но не в уреденото ти първенство, а в ШЛ, където играеш срещу най-добрите отбори в Европа!!! Ето затова Пул винаги ще останат великият английски отбор! Да, Манчо може и да ги мина по титли на Англия, но в ЕКТ все още изостава плачевно много!

Фокс мислех те за интелигентен човек..но с този си коментар показваш или ,че си още в еуфория от финала или не можеш да прецениш реално историята и случващото се във футбола!
Добре като си толкова отворен кажи ми защо Реал имат повече КЕШ от вас и повече Титли?
Различни времена брат ми...Барса в момента е най-силният отбор в света.факт,но вашите титли от ШЛ са 3 за 5 години,къде бяхте когато Реал Мадрид спечели през 1998 2000 2002??..просто времената се менят приятелю!
Официално Манчестър Юнайтед е най-успешният Английски отбор до този момент с 19 титли!
Докато Ливърпул спечели 1 титла на ШЛ през 2005 за 20 години ,а Манчестър Юн-2 през 1999 и 2008!
Игра общо 4 финала ,а Ливърпул 2!Отново превъзходство на Ман Юн пред Ливърпул!
Докато Реал и Барса имат общо 6 финала за 20 години! Тоест Равни по три за всеки!
Така,че когато коментираш Манчестър Юнайтед се подготви малко повече!! Аз уважавам Барселона ,но само да вметна нещо което хората и твоят пример за най-успешен треньор Жозе Моуриньо казват така:2009-Челси -Барса-театър подигравка с футбола! 2010-Педро щяха да му дават Оскар за най-добър актьор! Жозе Моуриньо след полуфиналите тази година:Пожелавам на Гуардиола да спечели честно Шампионската лига!!! ;) Мача с Арсенал-измисления картон на Перси? Волфганг Щарк вади червен картон,който аз си признавам първоначално си казах ,че е заслужен...но така наречените Видеоповторения,които Уефа така и не иска да въведе..странно защо ;) ?..си казаха тежката дума...Алвеш новия кандидат за Оскар!!!..Брат мен ще ме е срам ,ако на реално най-силният отбор в света до този момент-излезе прякора Артистите..то не бяха Алвеш Педро ,Бускетс ,....Има само един играч,от Барселона ,който наистина е джентълмен спортсмен и истински професионалист-Шави Ернандес!!.Това е двигателя на Барселона лично за мен!
Приятен ден!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 май 2011 17:44

Цялата тема и мненията са много забавни но ми се струва че ще бъде заключена скоро , в нея започва поредния спор ВЛ или Примера !!!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 31 май 2011 17:45

iori написа:Дал е 30 750 000 паунда и му завижда че ще стане голмайстор, че за какво по-дяволите ми говориш. Логиката ти куца.

Добре де като е дал толкова пари защо го остави извън групата за финала????

Потребителски аватар
dandancho
Контакти:

Мнениеот dandancho » 31 май 2011 17:45

DaSyth написа:Фен съм от 1986г.,когато разкараха Рон Аткинсън и привлякоха сър-а.Тогава капитан беше Брайън Робсън.Доживях първата титла,първата европейска купа,първата ШЛ(не КЕШ)..Видях Кантона ,Хюз,Шарп,Брус,Йорк,Йонсен,Бекъм,Гигс,Нистелрой, Скоулс,Невилите,Кристиано,Киий и още много..Вече като се връщам назад виждам,че от ентусиазма и романтичния му период,когато практикуваше наистина красив футбол не е останало абсолютно нищо.
Сега това което може буквално да ти изкара очите е един неистов глад за купи,спечелени на всяка цена,най-често след страхлива и непривликателна игра.Отборът е един корпоративно-медиен конгломерат,който постигна своя пик-в това съвсем не се съмнявайте и докато паркинсоновите ръце на САФ не се отделят от отбора,той бавно и сигурно ще залязва.Пък и ми писна разни модерни пичове,които не са стъпвали на стадион и не са изгледали и един мач по ТВ-то да са най-големите привържаници на "дяволите"..а какво ще кажете за чалмите на първите редове на "Олд Трафорд"??
Следващата фланелка на "МанЮ",която ще си поръчам ще е когато мениджър стане Дейвид Мойс!
:geek:

Това мнение според мен е най-близко до реалността,за жалост това да си на върха на всяка цена,в крайна сметка изисква големи жертви...

Върни се в “Футбол - Свят”