Левскарите се преебаха!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- smash_the_reds
- sedem_!_dva
Re: Левскарите се преебаха!
delqnski47 написа:....шото Кокала,Батков и всичките останали си остават и няма да мръднатТова го казвам в кръга на шегата!Ама ако се замислите драги левскари то това не е добре за вас
Само че не е така... И на мача с вас при 2:0 за Левски се викаше против Кокала, а Батков каза, че ще го смени независимо дали Левски стане шампион или не.

NON MOLLARE MAI
Абе и на мене ми се иска да се е съгласил, но нека бъдем реалисти. 

ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
al_ex1 написа:Ти на на това се радвай,гледай ,че ние сме се усрали от всякъде за левскарите си се завайкал!

- delqnski47
- Контакти:
sedem_!_dva написа:delqnski47 написа:....шото Кокала,Батков и всичките останали си остават и няма да мръднатТова го казвам в кръга на шегата!Ама ако се замислите драги левскари то това не е добре за вас
Само че не е така... И на мача с вас при 2:0 за Левски се викаше против Кокала, а Батков каза, че ще го смени независимо дали Левски стане шампион или не.
Да бе!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Sleepwalker
- Контакти:
delqnski47 написа:Ми така е брат!С тия треньори дали ще си първи или втори нема значение!Знаеш ли защо??Еми да кажем че вие взмете титлата(не се знае но ще види де) а ние играем Зона Европа!Е.....кво става....вас ви ебат отново некви беларуси примерно(заради вашия некадърен треньор),а нас с нашия неопитен отбор,с неопитни играчи и неопитен треньор ни ебат некви македонски или словашки тимове!Е каква файда на кое място си!Стваш шампион но какво от това!Дали ше си първи или втори пак ше те клатят и това е факт
Делянски,знаеш ли за какво са тия титли и купи,за които цяла година се ръчкат отборите ни по нивите на цяла България?За да си мерим пишките по форумите после и да се самозалъгваме колко сме велики!Само че на есен е матурата за нашите отбори,а те горките са двойкаджии и преписвачи!Е това е истината според мене!

- smash_the_reds
Sleepwalker написа:delqnski47 написа:Ми така е брат!С тия треньори дали ще си първи или втори нема значение!Знаеш ли защо??Еми да кажем че вие взмете титлата(не се знае но ще види де) а ние играем Зона Европа!Е.....кво става....вас ви ебат отново некви беларуси примерно(заради вашия некадърен треньор),а нас с нашия неопитен отбор,с неопитни играчи и неопитен треньор ни ебат некви македонски или словашки тимове!Е каква файда на кое място си!Стваш шампион но какво от това!Дали ше си първи или втори пак ше те клатят и това е факт
Делянски,знаеш ли за какво са тия титли и купи,за които цяла година се ръчкат отборите ни по нивите на цяла България?За да си мерим пишките по форумите после и да самозалъгваме колко сме велики!Само че на есен е матурата за нашите отбори,а те горките са двойкаджии и преписвачи!Е това е истината според мене!
И въпрос на чест е!Иначе за пишките е много точно казано.Дали по-дългата ще е синя или с червена глава ще видим след месец...

- delqnski47
- Контакти:
Sleepwalker написа:delqnski47 написа:Ми така е брат!С тия треньори дали ще си първи или втори нема значение!Знаеш ли защо??Еми да кажем че вие взмете титлата(не се знае но ще види де) а ние играем Зона Европа!Е.....кво става....вас ви ебат отново некви беларуси примерно(заради вашия некадърен треньор),а нас с нашия неопитен отбор,с неопитни играчи и неопитен треньор ни ебат некви македонски или словашки тимове!Е каква файда на кое място си!Стваш шампион но какво от това!Дали ше си първи или втори пак ше те клатят и това е факт
Делянски,знаеш ли за какво са тия титли и купи,за които цяла година се ръчкат отборите ни по нивите на цяла България?За да си мерим пишките по форумите после и да се самозалъгваме колко сме велики!Само че на есен е матурата за нашите отбори,а те горките са двойкаджии и преписвачи!Е това е истината според мене!
+1
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
delqnski47 написа:Абе брат това нема стане бреТе БФС не можеха да му платят заплатката,а чорни ше я плаща
![]()
И двамата са еврей и двамата живеят в Израел.
Въобще не им бери грижата и нищо чудно да стане треньор поне за един полусезон.

Sleepwalker написа:Само че на есен е матурата за нашите отбори,а те горките са двойкаджии и преписвачи!Е това е истината според мене!
Че е така, така е, но и да поставяш всички под един знаменател е меко казано смешно - говорим за ЕКТ.