Честито Моряци :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Честито Моряци :)
Евала пичове.... напълно си заслужава да играете в УЕФА много ми хареса как се хвърлихте с ЦСКА и мисля че сте един от най честните отбори в българското първенство.. ако така продължавате според мен има бъдеще за отбора ви .. мислех че ще легнете на ЦСКА но няма такива работи ... излезнахте много мъжки и победихте нямам думи ЕВАЛА !!! Пожелавам ви успех за УЕФА 

-
- Контакти:
Re: Честито Моряци :)
jore1914 написа:Евала пичове.... напълно си заслужава да играете в УЕФА много ми хареса как се хвърлихте с ЦСКА и мисля че сте един от най честните отбори в българското първенство.. ако така продължавате според мен има бъдеще за отбора ви .. мислех че ще легнете на ЦСКА но няма такива работи ... излезнахте много мъжки и победихте нямам думи ЕВАЛА !!! Пожелавам ви успех за УЕФА
Още един глас ЗА! шапка ви свалям!!! Напълно заслужавате да играете в УЕФА!! Още веднъж честито!
-
- Контакти:
Да си призная и аз имах съмнения относно мача,обаче се видя,че напразно сме се притеснявали.Респект...
- Sleepwalker
- Контакти:
Браво на моряците за здравата игра!Заслужавате си евроквотата!Дано играчите ви да играят така и в Европа!Браво!

- waFry BSFC
- Контакти:
Туко що се пребирам от мача ... Изключително напрегнат , драма и сълзи през цялото време ! Искам да поздравя и да благодаря на момчетата които подкрепиха морето днес ! Видя се ,че "дяволът" въобще не е черен , дори е сив... Браво на агитката браво на целия стадион за подкрепата ! САМО ТИЧА !
пс : СЪРЦА ЧЕРВЕНИ СЪРЦА МИЛИОНИ .... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА
пс : СЪРЦА ЧЕРВЕНИ СЪРЦА МИЛИОНИ .... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

ТИЧА ДО ГРОБ !

ПОБЕДААААААА!!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ ТРЯБВА НАИСТИНА ДА НИ СЕ ИЗВИНЯВАТ И НАЙ- ВЕЧЕ БАЙ ГАНЬО.ДНЕС СЪМ МНОГО ЩАСТЛИВ!!!ЕВРОПА НИ ЧАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Аз просто.. много съм радостен ако и Левски играеха като вас със сърцата си щяха да мачкат много ме накефиха ще ви стискам палци за класиране в УЕФА! Сега остава утре ние да си вземем мача със Спартак и .. ще съм много доволен 

Браво! Браво! И аз тъкмо се прибирам от мача, мача беше невероятен... Емоция от първия до последния съдийски сигнал... Нямам думи да опиша колко се радвам... Даже след мача на излизане щях да припадна ;D И сега се хващам на бас, че от ЦЕЦКА ще се изцепят, че или терена или съдията им е виновен, че паднаха ;D
ПС: Нека да допълня казаното от колегата... СЪРЦА ЧЕРВЕНИ, СЪРЦА МИЛИОНИ... НА ГРУПА РОМИ!!!! :D
ПС: Нека да допълня казаното от колегата... СЪРЦА ЧЕРВЕНИ, СЪРЦА МИЛИОНИ... НА ГРУПА РОМИ!!!! :D
- waFry BSFC
- Контакти:
Ros3n4o написа:ПС: Нека да допълня казаното от колегата... СЪРЦА ЧЕРВЕНИ, СЪРЦА МИЛИОНИ... НА ГРУПА РОМИ!!!! :D
Не исках просто да слагам масло в огъня защото те са си достатъчно жалки ..
ТИЧА ДО ГРОБ !