Саша Николич - Осана или Разпни го?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Саша Николич - Осана или Разпни го?

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 май 2011 13:06

След като се разбра, че Константин Динев реши да гласува доверие на сръбския треньор Саша Николич да води Любимецът на Древен и Вечен Пловдив - Локомотив и през новия сезон, мисля че има нужда от тази тема, в която като фенове да си изкажем мнението.

Според вас, кой път ще извърви на "Лаута" Саша Николич - този до Осана или до Разпни го?
Ще се справи, или ще се провали треньорът от Сърбия?

Аз лично не одобрявам решението на нашия собственик да го остави и за следващия сезон.
С оглед на мачовете, които води начело на Локомотив сърбинът не показа, че има необходимите качества и познания да води клуб като Локомотив Пловдив.Вижте му само смените в Стара Загора и срещу Левски на Лаута - изкарва нападател и пуска защитник точно тогава, когато отборът трябва да търси голове.Да не говорим за тотално погрешните му смени почти всеки мач.Не веднъж пуска Дани Кики на смяна като го поставя в средната линия, а Кики е атакуващ футболист - крило или нападател, а не плеймейкър или дефанзивен халф.Въобще много са грешките на Николич откакто пое отбора и е трудно всяка от тях да бъде изброена.Смятам, че Локомотив Пловдив е прекалено голяма лъжица за устата на сърбина и той ще се задави с нея още в първите кръгове на новия сезон.Лошото е, че според мен ще запишем още една нулева година начело с това сръбско недоразумение като треньор.

Аз съм против Саша Николич да води Любимия ни Отбор и през новия сезон.
Убеден съм, че сърбинът ще се провали, и отново ще загубим надежда да сме в първата тройка.

Вие на какво мнение сте - заслужава ли Николич доверието на нашия собственик Коко Динев?
Изображение

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Саша Николич - Осана или Разпни го?

Мнениеот rado. » 31 май 2011 13:21

От кьде ти е инфото?

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 31 май 2011 13:21

Аз така и не разбрах защо махнахте предишния треньор ?

Иначе смятам че е крайно време да почнем да залагаме изцяло на БГ треньори. Има кадърни, но не им се дава шанс !

irriducibile

Мнениеот irriducibile » 31 май 2011 13:28

И аз съм против. Нищо лично, но Николич не е човека за тая работа. Той горкия и като Неделчо едва ли има кой знае каква дума. Та Бранко му дикатува, та Бонев му диктува... кога ще разберат, че не става така! Има си треньор, има си технически директор и това ! Сега кво ще става със селекцията? Като зимата ли ще я караме, да доведем тоя и ония, че имали добри клипчета в youtube? Ами не, против съм Николич да е треньор. Верно, че трябва да оставим някой намира да си върши работата ама не е този някой...... според мен.
Non Mollare Mai ! Merda AS !

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 31 май 2011 13:46

Ванко, предложи един треньор?
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 31 май 2011 13:57

Аспарух Никодимов е човека еталон за футболен треньор ,еквивалента му за Локомотив Пловдив е Христо Бонев.Сърбите около Динев са наемници които се интересуват само от парите,което е нормално.Щом като Трапатони успява да е на върха в занаята ,с
Никодимов са набори.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 май 2011 14:06

Значи молбата ми е темата да стане повод за дискусия, а не да се превърне в конфликт между "черните и розовите очила".
Нека всеки да си сподели мнението и да каже защо мисли така.

Аз не веднъж съм си казвал мнението - за мен истината е в доказан специалист от футболни страни като Франция, Италия, Испания или пък Германия.Ако наистина искаме Любимия ни отбор да излезне от посредствеността трябва да се води от кадърен специалист, който има успехи, опит и рутина в тази професия.Да му се даде цялата власт в клуба - от най-малките до представителния тим.Този човек да си назначи и треньори във всяка гарнитура на ДЮШ, които да изповядват неговата идеология във футбола, както да речем е в Барселона.
Не децата да ми тренират по един начин, а представителния отбор по друг.Тези наши деца и юноши един ден като са готови за представителния отбор, как ще се аклиматизират в него?

Първо нещата трябва да започнат от базите и школата.На първо време трябва да се изградят бази, където нашите деца да тренират и да се развиват.След това трябва да се назначат кадърни футболни специалисти, които да работят с тези момчета и да ги научат на нещо.

Дай да не се лъжем - без тези неща, всичко е от ден до пладне.
Нямаш ли бази и школа сме като дърво без корен.
Ето малко материал за размисъл, майна :

Камата иска да възроди школата на "армейците", готов е с испански инвеститор

Христо Стоичков е направил сензационна оферта на ЦСКА, научи Sportline.bg. Камата е готов да поеме издръжката на "армейската" ДЮШ, заедно със свои испански партньори. Заради това Ицо се върна по-рано от Англия, където изгледа финала за Шампионската лига. Вчера Стоичков е имал няколко срещи в София, свързани с проекта, работата по него продължава и днес, когато се очаква легендата да се види неофициално и с министър Нейков.
Изображение

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 31 май 2011 14:16

Ванко_Ултраса написа:Значи молбата ми е темата да стане повод за дискусия, а не да се превърне в конфликт между "черните и розовите очила".
Нека всеки да си сподели мнението и да каже защо мисли така.

Аз не веднъж съм си казвал мнението - за мен истината е в доказан специалист от футболни страни като Франция, Италия, Испания или пък Германия.Ако наистина искаме Любимия ни отбор да излезне от посредствеността трябва да се води от кадърен специалист, който има успехи, опит и рутина в тази професия.Да му се даде цялата власт в клуба - от най-малките до представителния тим.Този човек да си назначи и треньори във всяка гарнитура на ДЮШ, които да изповядват неговата идеология във футбола, както да речем е в Барселона.
Не децата да ми тренират по един начин, а представителния отбор по друг.Тези наши деца и юноши един ден като са готови за представителния отбор, как ще се аклиматизират в него?

Първо нещата трябва да започнат от базите и школата.На първо време трябва да се изградят бази, където нашите деца да тренират и да се развиват.След това трябва да се назначат кадърни футболни специалисти, които да работят с тези момчета и да ги научат на нещо.

Дай да не се лъжем - без тези неща, всичко е от ден до пладне.
Нямаш ли бази и школа сме като дърво без корен.

Казваш да не превръщаме дискусията в конфликт, но ти с отварянето на подобна тема предизвикваш това. Аз предлагам да го подкрепим, а ако няма положителни резултати тогава да му търсим сметка.

Иначе съм напълно съгласен с мнението ти - за базите, за школата и всичко останало!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 май 2011 14:27

отборът на Пловдив, на базата на какво да го подкрепим този сърбин ве, брат...само щото така му е удобно на Коко ли? :roll:

Дай да видим сега защо го подкрепяш този треньор - резултати ли има, какво?
Теб с какво те спечeли Николич?

Примерно Неделчо Матушев остави отборa на 3т. от трето-то място...откакто Николич застана начело сега на колко точки от третия завършихме?

Обоснови се защо си "ЗА" сърбина.
Изображение

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 31 май 2011 14:45

Аз мнението за Николич си го казах още преди много време в lportala.Вчера също направих кратък коментар за него.
Колкото и да иска и да има желание,просто не става.За мен това е човек,който не може да бъде ст.треньор.Още един помощник начело на любимият ни отбор.Силно се надявах да се назначи някое име в треньорската професия,но уви.Е остава да се надяваме,че по-голяма част от нас локомотивциоте сме се заблудили и Николич наистина има качества да води отбора.Независимо,че съм скептично настроен му пожелавам успех и дано да опровергае думите на нас "черногледците" .

Върни се в “Локо Пловдив”