Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

selby1912
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Миньор Перник ... ПОСЛЕДНО ???

Мнениеот selby1912 » 16 май 2009 20:44

Botev1912PlovdivFan написа:А ТАКА ... ИДЕАЛНО ... ФЕНОВЕТЕ НА МИНЬОР ЩЕ НИ ПОДКРЕПЯТ, А НИЕ НЯМА САМИ ДА СЕ ПОДКРЕПИМ ... ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ... АЙДЕ СТОЙТЕ СИ ПРИ СЕМКИТЕ ... ДА ВИ ИМАМ И ПРОТЕСТИТЕ :roll:

А ТАКА ... ИДЕАЛНО... ПОДКРЕПЯЙ ТОЯ МИРИЗЛИВ ОТБОР,ПЪЛЕН С МАНЕКЕНИ И ПЕД**АСТЧЕТА.МИНЬОР ЩЕ НИ ПОДКРЕПЯТ В БОРБАТА СЪС СЕСЛСКИЯ,ЗА КОЕТО ЕВАЛА,А НЕ ДА ПЕЯТ ЗА БОТЕВ,УМНИКО.И ТЕ ВСЕ ПАК СЕ БОРЯТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.И НИКОЙ НЕ ТЕ Е ЗАДЪЛЖИЛ ДА СИ ПРИ СЕМКИТЕ,КАТО ИСКАШ ХОДИ ГИ ПОДКРЕПЯЙ ТИЯ МИШКИ,АКО ИСКАШ ПЕЙ И ЗА БАТИ МИТИ,ОЩЕ 100 ГОДИНИ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ!!!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 16 май 2009 20:45

Plovdiv Pee,много добре знаем ,че това няма как да го направим. Ако щяхме да го правим ,щяхме да сме го направили отдавна,а не да чакаме 10 г. Пък и много лесно ми се струва да се отърве селския ако стане това. Заслужава да страда така както Ботев . Незнам и аз съм раздвоен ,но май съм против ваденето на отбора,но и не искам да ги подкрепям . Така че май само ще гледам мача и ще се надявам да бият
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 16 май 2009 20:45

Не е вярно, че го бетонираме, пък и така да е сега не сме ли бетонирани една година едва да се спасим на другата да изпадаме, всеки който ни хване да ни бие, да гледаш бездушна игра на хора без заплати и без никаква надежда не е ли по-страшен бетон???

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 май 2009 20:56

Canaries front написа:Plovdiv Pee,много добре знаем ,че това няма как да го направим. Ако щяхме да го правим ,щяхме да сме го направили отдавна,а не да чакаме 10 г. Пък и много лесно ми се струва да се отърве селския ако стане това. Заслужава да страда така както Ботев . Незнам и аз съм раздвоен ,но май съм против ваденето на отбора,но и не искам да ги подкрепям . Така че май само ще гледам мача и ще се надявам да бият

май и аз ще съм така...

URBaN_ORDeR
Контакти:

Мнениеот URBaN_ORDeR » 16 май 2009 20:59

selby1912 написа:
Botev1912PlovdivFan написа:А ТАКА ... ИДЕАЛНО ... ФЕНОВЕТЕ НА МИНЬОР ЩЕ НИ ПОДКРЕПЯТ, А НИЕ НЯМА САМИ ДА СЕ ПОДКРЕПИМ ... ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ... АЙДЕ СТОЙТЕ СИ ПРИ СЕМКИТЕ ... ДА ВИ ИМАМ И ПРОТЕСТИТЕ :roll:

А ТАКА ... ИДЕАЛНО... ПОДКРЕПЯЙ ТОЯ МИРИЗЛИВ ОТБОР,ПЪЛЕН С МАНЕКЕНИ И ПЕД**АСТЧЕТА.МИНЬОР ЩЕ НИ ПОДКРЕПЯТ В БОРБАТА СЪС СЕСЛСКИЯ,ЗА КОЕТО ЕВАЛА,А НЕ ДА ПЕЯТ ЗА БОТЕВ,УМНИКО.И ТЕ ВСЕ ПАК СЕ БОРЯТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.И НИКОЙ НЕ ТЕ Е ЗАДЪЛЖИЛ ДА СИ ПРИ СЕМКИТЕ,КАТО ИСКАШ ХОДИ ГИ ПОДКРЕПЯЙ ТИЯ МИШКИ,АКО ИСКАШ ПЕЙ И ЗА БАТИ МИТИ,ОЩЕ 100 ГОДИНИ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ!!!

Правилни думи !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 16 май 2009 21:06

Истината е ,че тоя изруд успява да ни шантажира.Използва любовта ни към клуба и я обръща срещу самите нас.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 16 май 2009 21:09

Няма начин докато той е начело винаги ще е така!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 16 май 2009 21:12

Atila написа:Не става дума за история... става дума за настояще!
Имам предвид,че от този мач зависи дали ще играем догодина в А или няма.
Работя в институция,която от 2-3 години насам мисли да инвестира в отбора,но това единствено ще стане ако Ботев играе в А група и Христолов не е президент.

Да, да. И един станиол, завив мармота в шоколад.....................или пък беше шоколад завива станиола в мармот :o :shock: ....................чисто са обърках :roll:
Мите, да не си се научил да си включваш комп-а?
Ще ме извиняваш за сарказма, ама някакви след 10 години лъжи, след толкова провалени сделки, изведнъж се появява някой в някакъв форум и почва да разправя как от години мислели да инвестират. Айде нема нужда.
Ако съм в грешка и ме опровергаеш, обещавам публично да се извиня чрез медиите.
Сега няколко бързи въпроса:
1. Защо точно в този форум и защо точно сега го обявяваш това?
2. Обмисляте да инвестирате - в какво? В клуба под ръководството на селяка или обмисляте да го закупите?
3. Кои сте вие? Защо не се афиширате официално?
4. Имате ли позиции в БФС, като искате клуб в А група? Защото ние сме пътници, без значение дали ще се спасим!

Ай стига толкова глупости! К.У.Р. за селския и за подлогите му!!!

П.С. Някой се опитва да се заиграе по тънка струна. Да не му излезе солено!!!

П.П.С. Яне, къде си бе душко златна? Ще правиш ли нещо или ще си носиш последствията от евтиния Пи Ар?!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 16 май 2009 21:20

Don Rumen написа:Стига глупости, ще тъйм надежди, че някой ще ни купи, най-важния мач, ще подкрепяме селския!!!Всички утре на стадиона, но никой на ТИ! Борбата ще си водим ние до край и утре трябва да е началото на края. Извинявам се на тези меки мари дето все викат да не правим нищо да си подкрепим шматките, но христолов затова стой 10 г. и сме на това положение, защото знае, че нищо няма да направим и само говорим, но утре ще бъде различно. Левскарите да си подкрепят левски! А за спартак какво е изглеждало не е важно, ако остане христолов ще бъде още по-трагично с всеки изминал мач.

!

ей тва е

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 16 май 2009 21:46

подкрепа за кои??? за МЪРШИТЕ които сквернят жълтата фанелка, или за селяка? кои да подкрепям????? е на мен ми писна от тях. :evil:

Върни се в “Архив”