и грее , а не когато се съсипе и е жалък . Пример много .. Вижте един Скоулс как се мъчи , вижте великите като Кантона на върха си се отказват.
 и грее , а не когато се съсипе и е жалък . Пример много .. Вижте един Скоулс как се мъчи , вижте великите като Кантона на върха си се отказват.Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Добре де , ако ще играе да играе , но не искам Скоулс 2 , повече червени картони отколкото добри игри в последните 5-6 месеца . А Франк и Д(Г)рогбаря си е класа и го обожавам но мисля ,че е време за смяна на поколението  , а и е вярно ,че има 1-2 сезона , но ако вижда как се мъчи по-добре да се откаже докато е славен  и грее , а не когато се съсипе и е жалък . Пример много .. Вижте един Скоулс как се мъчи , вижте великите като Кантона на върха си се отказват.
 и грее , а не когато се съсипе и е жалък . Пример много .. Вижте един Скоулс как се мъчи , вижте великите като Кантона на върха си се отказват.

и грее , а не когато се съсипе и е жалък . Пример много .. Вижте един Скоулс как се мъчи , вижте великите като Кантона на върха си се отказват.Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
						- 

fireblood2nd
- Контакти:
c0mba написа:Добре де , ако ще играе да играе , но не искам Скоулс 2 , повече червени картони отколкото добри игри в последните 5-6 месеца . А Франк и Д(Г)рогбаря си е класа и го обожавам но мисля ,че е време за смяна на поколението , а и е вярно ,че има 1-2 сезона , но ако вижда как се мъчи по-добре да се откаже докато е славени грее , а не когато се съсипе и е жалък . Пример много .. Вижте един Скоулс как се мъчи , вижте великите като Кантона на върха си се отказват.

- 

fireblood2nd
- Контакти:
Момче ти ме изумяваш все повече и повече.

fireblood2nd написа:Момче ти ме изумяваш все повече и повече.
"Момче" ли кво съм , имам странното чувство ,че съм по - голям от теб

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
						- 

fireblood2nd
- Контакти:
Понякога хората не се мерят по години, а по акъл.  

Айде бе,вече взе да ми писва  Да казват кой ще е мениджъра и да знаем как да се подготвим психически
 Да казват кой ще е мениджъра и да знаем как да се подготвим психически  Вече искам да знам дали следващият сезон ще се радвам или ще псувам
 Вече искам да знам дали следващият сезон ще се радвам или ще псувам 

Да казват кой ще е мениджъра и да знаем как да се подготвим психически
 Да казват кой ще е мениджъра и да знаем как да се подготвим психически  Вече искам да знам дали следващият сезон ще се радвам или ще псувам
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- bekono
- Контакти:
CTAHKO написа:Айде бе,вече взе да ми писваДа казват кой ще е мениджъра и да знаем как да се подготвим психически
Аз ти казвам кой ще е - Димитър Пенев
 Те затова се бавят с окончателното обявяване.
  Те затова се бавят с окончателното обявяване.[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]  

- Chelsea Forever
- Контакти:
Трайте до неделя и се молете Белгия да бие Турция!!! 

Chelsea Forever написа:Трайте до неделя и се молете Белгия да бие Турция!!!
Aй Дано!!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
До сега чакахме тази неделя,за да обявим Гуардиола за треньор  

Сега ще чакаме другата,заради Хидинк

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване