Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов-Ернандес
добре де няма ли модератор, това че някой се е превъзбудил значи ли че трябва да с..е тук
Напоследък забелязвам тенденцията, все повече хора да са привърженици на Бербатов в този форум е това е много хубаво. Може би просто мразещите Бербатов пишат по-рядко. Както и да е, но се радвам, че доста хора се радват на най-добрия български футболист последните 10 години.
Аз, когато съм писал, винаги съм го защитавал и хвалил също. Няма да повтарям сега всичко. Искам само в едно да се разгранича - плюенето по Сър Алекс Фъргюсън. Каквито и грешки да е направил, включително оставянето на Берба извън групата, то този човек успява с футболисти от класата на О'Шей, Флетчър, Парк, Андерсон и прочие, да бъде фактор в Европа и Англия всяка година. Той успява да изстиска повече максимума от тези футболисти и не е толкова изперкал колкото го изкарвате.
Ако се стигне да продажба на Бербатов, ще е жалко, защото самият той иска да играе за Юнайтед. Ако се стигне дотам (което не е толкова сигурно, колкото го изкарват), съм раздвоен дали ще е по-добре за него да остане в Англия или да отиде в Германия. И двете възможности имат и предимства и минуси, но така или иначе е твърде рано да се говори по този въпрос.
Аз, когато съм писал, винаги съм го защитавал и хвалил също. Няма да повтарям сега всичко. Искам само в едно да се разгранича - плюенето по Сър Алекс Фъргюсън. Каквито и грешки да е направил, включително оставянето на Берба извън групата, то този човек успява с футболисти от класата на О'Шей, Флетчър, Парк, Андерсон и прочие, да бъде фактор в Европа и Англия всяка година. Той успява да изстиска повече максимума от тези футболисти и не е толкова изперкал колкото го изкарвате.
Ако се стигне да продажба на Бербатов, ще е жалко, защото самият той иска да играе за Юнайтед. Ако се стигне дотам (което не е толкова сигурно, колкото го изкарват), съм раздвоен дали ще е по-добре за него да остане в Англия или да отиде в Германия. И двете възможности имат и предимства и минуси, но така или иначе е твърде рано да се говори по този въпрос.
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
Време е да смени отбора или да се откаже. Сър Алекс провали Бербатов в Юнайтед.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- bigbonusprize
- Контакти:
Бербо защо продължаваш да мълчиш като п****? Бъди мъж и говори!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
И кво точно искаш да каже?
- bigbonusprize
- Контакти:
naduvko написа:И кво точно искаш да каже?
Да коментира ситуацията. Да коментира треньора си, който явно не го е*е за него. Нещо да каже...Нещо...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Аз и в предната тема ти писах, че си некомпетентен!
Винаги съм твърдял че Бербатов е много добър футболист, но никога няма да е велик.
И как се сравняват футболисти на различни постове? Ми, айде, сравни Видич и Бербатов и кажи кой е с по-голяма класа.
Бербатов е най-добрият български футболист в момента и трябва да се гордеем с него. Но трябва ли да обиждаме другите футболисти, за да докажем, че нашето гардже е най-доброто?
И какво прави темата във форума на Левски?!
Винаги съм твърдял че Бербатов е много добър футболист, но никога няма да е велик.
И как се сравняват футболисти на различни постове? Ми, айде, сравни Видич и Бербатов и кажи кой е с по-голяма класа.
Бербатов е най-добрият български футболист в момента и трябва да се гордеем с него. Но трябва ли да обиждаме другите футболисти, за да докажем, че нашето гардже е най-доброто?
Съгласен съм с темата ... финала започнах да го гледам от 47 минута защото имах работа. Чак в 80 разбрах че Чичарито е на терена. А започвам да се чудя защо всички световни проблеми се изпипват в Форума на Левски ?!?

bigbonusprize написа:naduvko написа:И кво точно искаш да каже?
Да коментира ситуацията. Да коментира треньора си, който явно не го е*е за него. Нещо да каже...Нещо...
Е какво да коментира? Може още и за него да не са ясни нещата. Може да не е говорил даже с треньора си. За два дни няма как всичко да се свърши. Има да говори с мениджъра си... с треньора си... А да коментира треньора? Мисля че е достатъчно възпитан да не го прави. Мисля че няма и да го направи преди да смени клуба си.
Виж, мен обаче не ми пречи да кажа, че треньора му е един изкуфял инатест шотландски мухльо, за който е време да се поучи от собствените си съвети и да ходи да си гледа конете. Щото от високо се пада много болезнено. А освен, че ще се изръси здраво, ще повлече и много други хора, които не го заслужават...
от wire на 31 Май 2011 13:44
Аз и в предната тема ти писах, че си некомпетентен!
Нямам спомени някой да е сравнявал Видич с Бербатов.Тука идава реч за тоталното изперкване на човека с рицарската титла.Нямам идея какви са му мотивите,но лично аз,ако бях на мястото на Митко,щях да си вдигна дърмите в друг отбор и да се помъча в следващия мач срещу съра да направя хетрик.Решенията за стартов състав в мача за купата на шотландеца будят меко казано недуомение.Да не започнеш мача с асистент номер едно и голмайстор номер едно на Вишата лига е акт,граничещ със слабоумието!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.