Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот kartago » 31 май 2011 05:00

Модератор ЛокоПД написа:
kartago написа:Чакам отзиви от Модер Локо Пд, така се случи, че вчера и мач не гледахме...... когато ти идват такива приятели! Аз иначе бях с екипа на Локо Пд, а всички, които не дойдоха, мисля, че само може да съжеляват!!!!!........

Ами аз нямам думи...Едно голямо БЛАГОДАРЯ.Всичко беше на ниво - клуба е станал убийствен,саунда жесток,сача...аз такъв сач не бях ял,смятай,щом не можах да си доям палачинките :lol: Останалото не е много за разправяне.. :oops: С твое разрешение,ще пусна една снимка тук... :roll:

И аз се присъеденявам към Коцето! Дай Боже всекиму такива приятели! Пускай каквото искаш! А за приятелите има и префернциални цени :lol: ! Жоре, благодаря ти за емоцията! Пак те чакам, дано се съберем всички! )))))

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 31 май 2011 13:17

Получих това:
"От: Alternative
До: Пловдив1926
Значи,оправи си мненията във форума който пишеш и тогава пускай доклади,ок?Думи като "сере" в докладите подобни ще бъдат санкционирани.Този път ще ти се размине,другият път няма да е така."

И какво е това сега? Пак ли трябва да се обясняваме тук или какво?
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 13:18

stenly написа:Получих това:
Значи,оправи си мненията във форума който пишеш и тогава пускай доклади,ок?Думи като "сере" в докладите подобни ще бъдат санкционирани.Този път ще ти се размине,другият път няма да е така."

Използва доклади с обидни думи.Предупредих го.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 31 май 2011 13:19

Alternative написа:
stenly написа:Получих това:

Използва доклади с обидни думи.Предупредих го.

Ти сложи ли му бан?????

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 13:20

stenly написа: Ти сложи ли му бан?????

Не.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 13:23

Пловдив1926
До: Alternative

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Това съобщение го пейстнах на Стенли. За мен ти не съществуваш. Продължавай да несъществуваш без да ми пълниш инбокса, ясен ли съм?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 31 май 2011 13:24

След като говорихме и ти обясних, че ако се наложи да му се слага бан, ще му слага друг от модовете, ти слагал ли си му такъв, за да не влизам да ровя по архива?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 13:28

stenly написа:След като говорихме и ти обясних, че ако се наложи да му се слага бан, ти слагал ли си му такъв, за да не влизам да ровя по архива?

Беше преди 10-на дни,не съм сигурен...Бана беше за 1 ден.Писах на Коцето в скайп ако може да му сложи бан.Обясних му,че с теб сме писали по тази тема.Каза ми да му сложа бан,защото има работа.След което ми отговори,че ако се наложи ще обясни в Заседание.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 31 май 2011 13:29

Тогава ще изчакам, за да се изясни ситуацията. Обясни ми за какво е бил банът.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 31 май 2011 13:40

stenly написа:Тогава ще изчакам, за да се изясни ситуацията. Обясни ми за какво е бил банът.

Писал е по мой адрес.Беше ми изпратено на лс.След което е поправил мнението си.Преди няколко дни писах някой да вземе под внимание какви думи използва.
Обида по твой адрес !
Изпратено на: 23 Май 2011 16:06
От: plan-2012

от Пловдив1926
''Няма такова нещо, вашите малки башибозучета напълно целенасочено ги правят тия мизерии подкрепяни от Асан със 100-те ника Алтернативнив и Джев амет . Ние просто отговаряме на жълТУРЩИНАТА ви''.

Това са негови думи на лс.Основно за това получи бана.
От: Пловдив1926

Стига си спамил бе смешен, ходи си пиши хороскопа и не ме занимавай с глупости. Ако нещо не ти е угодно или съм нарушил правилата си модераторствай там. Бахти смешния кукунделник. Някой нещо му бил казал.

Постоянно провокира.Много лесно е да падна на неговото ниво,но все пак имам задължения във форума.Пък и да нямах,не ми се занимава с неговите глупости...
Пловдив1926

Аз знам - доволна карикатура си. Живей си форумния живот и не ми давай наклон, ясен ли съм? Мисля, че бях достатъчно ясен.
Изображение
Изображение

Върни се в “Модератори”