Мнениеот Oziris » 16 май 2009 21:51
Значи досега само четях форума понеже смятам, че рядко се коментира сериозно, а по-често само се хранят двете страни. Обаче днес не издържах и реших и аз да си кажа мнението. Просто не мога да слушам глупостите на Любо Пенев повече. Кажете всички вие, които го защитавате каква е тази прекрасна игра според него, при която нашите последните 30 минути само изсипваха топката към централните защитници на Морето, които с лекота отбиваха понеже ние нямахме централен нападател способен да вземе топката. Не че не можеше да спечелим мача, липсата на късмет при пропуските на Муши и Данчо Минев през първото полувреме и подхлъзването на Здравко при дузпата ни лишиха от победа. Съдията също беше доста неадекватен, но не трябва да се оправдаваме с него. Просто не искам да си мисля ако бяхме взели мача какви глупости щеше да ръси Любо. Имам чувството, че той е гледал друг мач днес. С тези заблуди ще берем ядове и в другите мачове.
Не виждам и какво се радват сините привърженици като техните също са в блатото, че те ако не беше съдията срещу Сливен сега нямаше да празнуват титла, а трябва да се замислят, че ако покажат в някой от следващите мачове подобна игра може пак да си разменят местата 2-та отбора, които са крайно слаби. Нашите собственици за съжаление или за радост не се дъжат по ганьовски като Борат, който от няколко кръга е в ролята на крадеца, който вика дръжте крадеца. То не бяха атаки към съдията преди дербито миналата седмица, а сега заляха с помия днешния мач, че чак и прокурори пращаха на мача. Питам има ли нужда Левски от такива задкулисни и подмолни действия, за да спечели титлата?
В заключение само ще кажа, че както казва Делянски в другата тема ако не се променят нещата наесен (лято) и сини и червени ще се чудим къде да се скрием след позорните мачове в Европа, които ще забравим и ще продължим да се джавкаме за пропадналото ни първенство кой е по-слаб.