track.and.field написа:Заради новата кола !!
Честито!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
track.and.field написа:Заради новата кола !!
megan fox написа:track.and.field написа:Ами, малко се усмихна късметът и колата е Бмв 535 xdМерси, много !
Еее, щях да ти поискам едно кръгче, но никак не обичам БМВ. Аз съм фен на големият им конкурент.Но в случая важното е ти да си харесваш колата.
Blue_Girl написа:track.and.field написа:Заради новата кола !!
Честито!
track.and.field написа:megan fox написа:track.and.field написа:Ами, малко се усмихна късметът и колата е Бмв 535 xdМерси, много !
Еее, щях да ти поискам едно кръгче, но никак не обичам БМВ. Аз съм фен на големият им конкурент.Но в случая важното е ти да си харесваш колата.
Аз на марка и на жена не изневерявам![]()
track.and.field написа:Е, докато съм с някоя съм лоялен, после бързо ги забравям. Преди време имах "късмета" да ми разбият сърето и от тогава...
megan fox написа:track.and.field написа:Е, докато съм с някоя съм лоялен, после бързо ги забравям. Преди време имах "късмета" да ми разбият сърето и от тогава...
Бе то в момента и аз си намерих майсторката, ама предвид, че сега като ни мине сесията заминава да бачка в Кипър за 3 месеца... като се познавам какъв съм няма да успея да я дочакам, без да закова нещо чуждо!![]()
![]()
Blue_Girl написа:megan fox написа:track.and.field написа:Е, докато съм с някоя съм лоялен, после бързо ги забравям. Преди време имах "късмета" да ми разбият сърето и от тогава...
Бе то в момента и аз си намерих майсторката, ама предвид, че сега като ни мине сесията заминава да бачка в Кипър за 3 месеца... като се познавам какъв съм няма да успея да я дочакам, без да закова нещо чуждо!![]()
![]()
После, ние само сме ви изневерявали!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта