9 поред загуби в Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
9 поред загуби в Европа
Срам ме е че един български отбор може да се излага така. Наистина ме е срам 9 поред загуби в Европа поредния антирекорд на евроидиотите на България

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Re: 9 поред загуби в Европа
I sega daite da obvinim Vili Vucov taka li.Kakvo e vinoven 4e igra4ite ne mogat da vkarat ...toi li da vleze da vkara gol...levski igra hubavo no ima edno pravilo kato ne vkara6 ti vkarvat...i az sam levskar no tova e istinata..dano na revan6a da se nau4at da vkarat...nie duzpa ne moje vkarame..
Има Господ...............ами да видим от кого още ще паднат левски.Паднаха от скиори,паднаха от трактористи...ако се класират случайно догодина за Уефа ще видим от кого още ще паднат
TE SHTE STANAT 12
bate borko otupa sinite djujeta
Toq jal da ti stane za milionite bosi i gladni sumaliici koito mu4aha 2 pesni po sektorite Vili prezident BaiGanio kaji mu advokateeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
nerazbrah te li mahnete se sini goveda 4e draznite!SAMO CSKA!