РистоскоФФФФФФФФФФФФФФФ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: РистоскоФФФФФФФФФФФФФФФ

Мнениеот petrof » 16 май 2009 20:31

Айде де сега съдията ви е виновен... Приемете факта, че сте си слаби в момента и това е. Така е по мъжки. А не да плачете ката вдовица за ..... Не заслужавате шампионска титла с тази игра. Левски и те не са нищо особено обаче в прекия двубой ви биха. Няма какво да се коментира повече...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 16 май 2009 20:32

Слушам вече 3 интервюта на чичовото и все съдиите му виновни, а нанормалното е че казва че играчите са играли страхотно
:shock: :shock: :shock:
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 16 май 2009 20:32

Ако ЦСКА бяха били едва ли тая тема щеше да я има :roll:
Последна промяна от Yobs1912 на 16 май 2009 20:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 май 2009 20:39

Момчета, никой не ви е виновен. Дойдеха истинските мачове и ви се видяха възможностите. Не търсете вината другаде. Ние също не сме супер сила, ама вас ви бихме в прекия мач. Просто не заслужавате титлата. Това е истината.
Save Ukraine!

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 16 май 2009 20:43

чичовото чичо му виновен че го вкара в кочината :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 май 2009 20:44

Никой не ни е виновен. Честитя победата на на Черно море, играха мъжки и я заслужиха. С тази игра не заслужаваме да сме шампиони. Това е положението! А Чичовото за пореден мач осра състава и смените...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 май 2009 20:46

АЙДЕ СКРИЙТЕ СЕ БЕ!!! ЖАЛКИ СТЕ !!! 10 мача купувахте съдии , отбори а сега като ви се падат отбори които не ви лягат - съдията той е виновен сега и Локото и Литекс да ви дръннат да няма пазарлъци и след тях съдията ще ви е виновен за дуспата на Ч.Море не се видя но важно е че не я вкараха.. а за ЦСКА лично за мене нямаше дуспа на мен ми се видя че ритна първо топката а Минев го пипна съвсем леко.. а за леженето да за това съм съгласен че добре полежаха и ... с брат ми гледах мача заедно и 2-та сме Левскари и му казах: Най малко 6 минути продължение.. а той даде само 4 според мен малко повече трябваше но .. това е не всеки път всичко е за вас да си бяхте вкарали дуспата.. а с ЛЕВСКИ кво плачете бе ?! Казахме ли ви искаме съдия от чужбина А ?! Вие ни казахте " е***е се в гъза " ПАСТАТА ЩЕ СВИРИ .. пък после.. съдията виновен не знам си кво.. ТОВА Е .. и на нас съдиите ни бяха виновни няколко мача като играха слабо .. Борето всеки мач съдийството не знам си кво всички са против нас.. ето сега виждате как и вие почвате да ревете след като не можете да биете..

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 16 май 2009 20:50

PFC Litex написа:Никой не Ви е виновен, че Лазаров не можа да уцели вратата, а също така и 15 минути продължение да имаше не виждах, как ще вкарате гол.

Напротив, виновен е. Трябваше да се пребие дузпата, като преди това се изгони Пиргов от вратата. И ако пак не уцелят, пак да се пребие. И така до гол. А после трябваше да изгони двама от тича, един за крачки и един за неправилно дишане. И ако в 90-та минута резултата е още равен да ритне топката във вратата на Черно Море.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bagera_82
Контакти:

Мнениеот bagera_82 » 16 май 2009 20:51

POPCORN написа:Абе хора какво ни е виновен тоя бе.Вижте, че сме пълона трагедия.Футболисти които играят ги даваме на черно море а ние си купуваме някакви смешници!Пиргов,Манолов, Юруков, всичките играха добре, а напшите путки давид силва, мигел, машадо, маркиниос какви са те?Това футоблисти ли са?Това са смешници!Затова няма и да сме шампиони.Левски не играха добре, в първенстото обаче ни биха и затова може би си заслужават да са шампиони!Ние с тая игра толкова.Даже ни е мноого 2-рото място!

eto tova e edin istinski fen bez o4ila!uvajam takiva hora kato tebe evala levskar ti svalq 6apka za tezi dumi

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 май 2009 20:55

bagera_82 написа:
POPCORN написа:Абе хора какво ни е виновен тоя бе.Вижте, че сме пълона трагедия.Футболисти които играят ги даваме на черно море а ние си купуваме някакви смешници!Пиргов,Манолов, Юруков, всичките играха добре, а напшите путки давид силва, мигел, машадо, маркиниос какви са те?Това футоблисти ли са?Това са смешници!Затова няма и да сме шампиони.Левски не играха добре, в първенстото обаче ни биха и затова може би си заслужават да са шампиони!Ние с тая игра толкова.Даже ни е мноого 2-рото място!

eto tova e edin istinski fen bez o4ila!uvajam takiva hora kato tebe evala levskar ti svalq 6apka za tezi dumi

Абе аз не казвам ,че е повлиял на резултата-маа свири безообразно.Той да с и свири както трябва , а пък дали ще бием това е друг въпрос!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”