Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Мнениеот boys85 » 30 май 2011 23:40

ЦСКА-83 написа:Мякащите от Варна и Пловдив по -кротко.Залата я пълнят туристи от цяла България.А това ,че от мач на мач публиката става все по-жалка е факт.На мен ми е все тая дали ще се играе във Варна или в София.На нашите домакинства:(ЦСКА) от шампионската лига залата беше пълна и беше яка атмосфера,като изключение прави когато запалихме факли в залата,но си взехме поука.Искам залата да е пълна и да е ад за гостуващия отбор,а не да си разправяме селски хуморески

Смотльо, то се вижда колко ходите и на футбол, и на волейбол като играеше националният отбор в София. Нормално като сте паплач от села и паланки от цяла България, събрана в един град...

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 23:40

:) ...........АМА , ЧЕ ЧУСТВО ЗА ХУМОР СИГУРНО ИМАШ ГОЛЯМ УСПЕШ СРЕД ЖЕНИТЕ ..............УМНИЯТ ЧОВЕК СЕ РАДВА НА МАЛКОТО А НАГЛИЯ ИСКА ОЩЕ И ОЩЕ ДОКАТО ДУПЕТО МУ ПОЧВА КРЪВ ДА СЕРЕ ....... КАЖИ СЕГА ТИ ПРИЯТЕЛЮ ОТ КОЕ ПЛАНИНСКО СЕЛЦЕ СИ И КОЛКО НАЕМ ПЛАЩАШ С ОЩЕ 5 ЧОВЕКА В МИРИЗЛИВАТА СИ КВАРТИРКА В МЛАДОСТ ИЛИ ЛЮЛИН И ТАТЕ И МАМА ДАЛИ ТИ ИЗПРАЩАТ ВСЯКА СЕДМИЦА КОЛЕТ СЪС КОМПОТИ И БУРКАНИ СВИНСКО[/quote]
Ако искаш да си сравним постиженията а? За квартирка не знам пич аз има СОБСТВЕН дом (т.е. личен) не живея нито в Люлин нито в Младост (няма нищо лошо в тези квартали) а ти кажи сега мама и тати завиват ли те още в детската стая а? Как е панелката в Почивка, гледам интернет са ви пуснали...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 30 май 2011 23:44

Забележителността на Варна-Табелата за София.
Кажи мляко- и варненеца отговорил млиеко.
Долни СЕЛТАЦИ,не селяни-защото това са трудещи се хора на село.
Аре у лево

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 май 2011 23:44

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот Gonzi_407 на 30 Май 2011 22:40
:) ...........АМА , ЧЕ ЧУСТВО ЗА ХУМОР СИГУРНО ИМАШ ГОЛЯМ УСПЕШ СРЕД ЖЕНИТЕ ..............УМНИЯТ ЧОВЕК СЕ РАДВА НА МАЛКОТО А НАГЛИЯ ИСКА ОЩЕ И ОЩЕ ДОКАТО ДУПЕТО МУ ПОЧВА КРЪВ ДА СЕРЕ ....... КАЖИ СЕГА ТИ ПРИЯТЕЛЮ ОТ КОЕ ПЛАНИНСКО СЕЛЦЕ СИ И КОЛКО НАЕМ ПЛАЩАШ С ОЩЕ 5 ЧОВЕКА В МИРИЗЛИВАТА СИ КВАРТИРКА В МЛАДОСТ ИЛИ ЛЮЛИН И ТАТЕ И МАМА ДАЛИ ТИ ИЗПРАЩАТ ВСЯКА СЕДМИЦА КОЛЕТ СЪС КОМПОТИ И БУРКАНИ СВИНСКО[/quote]
Ако искаш да си сравним постиженията а? За квартирка не знам пич аз има СОБСТВЕН дом (т.е. личен) не живея нито в Люлин нито в Младост (няма нищо лошо в тези квартали) а ти кажи сега мама и тати завиват ли те още в детската стая а? Как е панелката в Почивка, гледам интернет са ви пуснали..

...............МОМЧЕ В ВАРНА НЯМА КВАРТАЛ ПОЧИВКА :) ..... НЕЗНАМ МОЖЕ БИ ОТКАДЕТО ИДВАШ - ДОЛНО АБЛАНОВО ИЛИ МИКРЕВО ИМА ............КОЙ ТЕ Е ОБАРКАЛ ЖЕСТОКО, КОЙ ТИ КАЗА ТОВА КВАРТИРАНТА ТИ ОТ НЯКОЕ СЕЛЦЕ ДО ВАРНА ЛИ :lol:

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 май 2011 23:47

* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот ЦСКА-83 на 30 Май 2011 22:44
Забележителността на Варна-Табелата за София.
Кажи мляко- и варненеца отговорил млиеко.
Долни СЕЛТАЦИ,не селяни-защото това са трудещи се хора на село.
Аре у лево

.......................'' АРЕ У ЛЕВО '' ............КАКЪВ Е ТОЗИ ИЗРАЗ '' АРЕ '' ..ТЪРСИХ ГО В РЕЧНИКА НО НЕ МОЖАШ ДА ГО НАМЕРЯ .................А ДА НА ШОПСКИ ЕЗИК :lol: ТОЙ Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯ .............. ''ЕПА НИЕ ОТ ВАРНУ НАИСТИНУ НЕ ДУМАМЕ КАКТО ТРЕУБВА ''

joe
Контакти:

Мнениеот joe » 30 май 2011 23:50

Във Варна, Пловдив и София има доста хора, които си говорят на меко, така че стига комплексарщини!Който както си иска
ще говори, това не го прави по-малко човек и дори да си от село пак не си по-малко човек!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 23:50

Не ми отговори завиват ли те още в детската стая? Или съм се обАркал???? Първо се научи да пишеш на български, след това ми се прави на гражданин, че неграмотността ти е като за делиормански варненец!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 30 май 2011 23:54

Брей, егати спора се заформил по оста София - Варна. Залагам за Варна... Хубав град, хубави хора... За София по-добре да не казвам какво мисля, че няма да прозвучи добре... :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 май 2011 23:57

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот Gonzi_407 на 30 Май 2011 22:50
Не ми отговори завиват ли те още в детската стая? Или съм се обАркал???? Първо се научи да пишеш на български, след това ми се прави на гражданин, че неграмотността ти е като за делиормански варненец!

...............ДА ЗАВИВАТ МЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ХУБАВИ ДЕВОЙКИ А НЕ ПРЪЧОВЕТЕ С КОИТО ЖИВЕЯ НА КВАРТИРКАТА В ЛЮЛИН .......... ТИ МОМЧЕ ЯВНО СИ ИМАЛ ДВОЙКА ПО ГЕОГРАФИЯ .....АКО НЕ ЗНАЕШ ДЕЛИОРМАНА Е ОКОЛО РАЗГРАД - ТЪРГОВИЩЕ КОЕТО НЕ Е ВАРНА ПРИЯТЕЛ !!!!!! ..... НО ТОВА НЕ ЗНАМ ДАЛИ И ТВОЯТ УЧИТЕЛ В СЕЛОТО ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЯЗАЛ ГО ЗНАЕ ......

Върни се в “Волейбол”