Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот bekono » 30 май 2011 22:56

megan fox написа:
Frankie Lampard написа:Подкрепям ЦСКА по принцип ... И аз искам Литекс да играе в групите на ШЛ, ама няма да стане ... Просто са много слаби ... ЦСКА в момента е единствения български отбор, който може да играе в групите на ШЛ. ;)

Не знам дали си разбрал, аз от Бг футбол не се вълнувам и съм безпристрастен. Имам някакви симпатии към Черно Море, Берое и Пирин, но те се дължат най-вече на това, че не харесвам столичните клубове и авантите, които получават!

Та абсолютно безпристрастно мога да ти кажа, че в момента нямаме отбор, който да влезе в групите на ШЛ! В последният квалификационен кръг няма да сме поставени, а нито един наш отбор не може да победи едни Рейнджърс примерно! Дори и на наш терен да изкопчим Х, то на Айброкс Литекс ще бъдат размазани с много, както и всеки друг наш роден отбор! - това е горчивата действителност. :( Просто сме много слаби.

Да ти кажа само, че няма как да се падне някой БГ отбор с Рейнджърс. От 2 години има разделение на Шампионски поток и нешампионски поток. Шампионите на страните, които достигат плейофите играят едни срещу други, а другите, които не са шампиони, но пак играят квалификации са в друг поток и играят по между си. Това е направено, за да може отбори като Литекс, Дебрецен, Жилина и т.н. да се доберът по-лесно до групите, а не да играят с 4тия в Италия или Англия и да отпаднат безславно. За съжаление, нито един български отбор не се е възползвал до момента.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2011 22:56

manutd legeng написа:Прощавай,но боледувайте си в къщи,не тук!!Моля...
Десет (10) години Реал не е преминавал четвъртфинал в ШЛ...а ти ми говориш...о боже!!

Вас ви направиха смешни, така че недей да знаеш много. Юнайтед никога няма да стане като Реал, ама никога. Реал е велик клуб, докато Юнайтед е някакво отборче от Англия.
Реал има 9 трофея, Юнайтед 3
Последна промяна от Eminem на 30 май 2011 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 май 2011 22:56

Иначе според мен фаворита е Барселона.Въпреки традициите,въпреки всичко мисля,че имат сили да дублират титлата си.Другите фаворити са обичайните заподозрени-Байерн,Юнайтед,Милан,Челси,Интер и Реал.Сензацията може да дойде от Дортмунд или Порто.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 май 2011 22:58

bekono написа:

Да ти кажа само, че няма как да се падне някой БГ отбор с Рейнджърс. От 2 години има разделение на Шампионски поток и нешампионски поток. Шампионите на страните, които достигат плейофите играят едни срещу други, а другите, които не са шампиони, но пак играят квалификации са в друг поток и играят по между си. Това е направено, за да може отбори като Литекс, Дебрецен, Жилина и т.н. да се доберът по-лесно до групите, а не да играят с 4тия в Италия или Англия и да отпаднат безславно. За съжаление, нито един български отбор не се е възползвал до момента.[/quote]
Във третия кв.кръг Рейнджърс е един от евентуалните съперници на Литекс именно щото стана шампион на Шотландия и е в шампионския поток! ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2011 22:58

Madridist написа:
megan fox написа:
Защото ученика на Жозе не е толкова добър и защото Порто не са толкова силни! Браво за успеха на португалците, но в крайна сметка нека да не забарвяме, че Порто игра в турнир, където не участваха Барса, Реал, МЮ и Челси... ;)

Мегън, с голям интерес чакам да видя двубоя за суперкупата, и да видя дали Порто са чак толкова силни,колкото изглеждаха. Изиграха феноменален сезон, спечелиха ЛЕ , в Португалия от 30 мача, записаха 27 победи и 3 равни. Все пак, малко хора помнят, че този отбор, беше на една крачка да отпадне от Севиля, особено в Испания, андалусийците само през второто полувреме изтърваха поне четири гола. И накрая по-много нелеп начин загубиха с 1:2, а после в Португалия , Севиля победи с 1:0 и беше много близо да вкара втори гол, с който да изхвърли Порто. 8-)

Не знам, Вики. Според мен хората в момента ги е обхванала някаква еуфория покрай успеха на Порто, а и още е сравнително пресен примера от 2003-а и 2004-а година. И предвид, че новият треньор на Порто (в момента не се сещам за името му) всички го сравняват с Жозе... сега и всички очакват да повтори подвига на Жозе! Само се чудя дали всички тези очаквания ще му понесат на треньора на Порто! Все пак да си считан за един от фаворитите тежи... А и както казах едно е да играеш в ЛЕ, друго е ШЛ! Отборите и нивото на игра от 1/4 финалите насетне е коренно различно! ;)

А колкото до СуперКупата на Европа... аз лично няма да се учудя Порто да я вземе. Барса с тези турнета в САЩ и Азия + Копа Либертадорес в Южна Америка... играчите ни никак, ама никак няма да са свежи, отпочинали и подготвени! По традиция Барса в началото на всеки нов сезон е в кофти форма, която се подобрявя в движение. Ест не се знае дали и играчите на Порто ще успеят да адържат формата си... все пак до Суперкупата има колко 2.5-3 месеца? За толкова много време всичко може да се случи. :) А и тепърва отборите ще правят трансфери, едно друго... :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 30 май 2011 22:59

megan fox написа:
Madridist написа:
hajitsu написа:Усещам, че Порто ще направят фурор и може да стигнат полуфинал, ако не и финал! :?

Все пак, ще бъде наистина интересно. Ученикът на Жозе върви по стъпките му, едната година - ЛЕ, другата, защо не - ШЛ 8-)

Защото ученика на Жозе не е толкова добър и защото Порто не са толкова силни! Браво за успеха на португалците, но в крайна сметка нека да не забарвяме, че Порто игра в турнир, където не участваха Барса, Реал, МЮ и Челси... ;)

+1,Нищо особено,и двамата не са били футболисти Муи и неговият ученик,за мен най-добрите треньори са Пепе Гуардиола и Йохан Круиф...При Круиф -4 купи на Испания 1991,92,93,94-КНК-1 1989.КЕШ-1 1992...При Гуардиола-3 купи на Испания 2009,2010,2011,ШЛ 2-2009,2011 СВЕТОВЕН КЛУБЕН ШАМПИОН-1 2009....
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 май 2011 23:01

Треньорът на Порто преди беше скаут в Челси. За него се говори, че е абсолютен гений. Чел съм биографията му, още когато беше в Челси ;) Впечатляващи неща има. на 18 години е влязал в щаба на Сър Боби Робсън, след като много време го е тормозил да го изслуша и е останал поразен от знанията, които има ! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2011 23:01

bekono написа:Да ти кажа само, че няма как да се падне някой БГ отбор с Рейнджърс. От 2 години има разделение на Шампионски поток и нешампионски поток. Шампионите на страните, които достигат плейофите играят едни срещу други, а другите, които не са шампиони, но пак играят квалификации са в друг поток и играят по между си. Това е направено, за да може отбори като Литекс, Дебрецен, Жилина и т.н. да се доберът по-лесно до групите, а не да играят с 4тия в Италия или Англия и да отпаднат безславно. За съжаление, нито един български отбор не се е възползвал до момента.

Не вярвам това разделение да ни помогне. Нашите отбори просто са слаби и не са за ШЛ все още! Дано някой ден нивото на футбола ни да се вдигне до толкова, че всеки сезон да имаме отбор в групите на ШЛ, но засега мястото на родните отбори е в групите на ЛЕ и при добър жребият евентуално да излязат от тях.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 30 май 2011 23:01

Santiago Munezz написа:
bekono написа:

Да ти кажа само, че няма как да се падне някой БГ отбор с Рейнджърс. От 2 години има разделение на Шампионски поток и нешампионски поток. Шампионите на страните, които достигат плейофите играят едни срещу други, а другите, които не са шампиони, но пак играят квалификации са в друг поток и играят по между си. Това е направено, за да може отбори като Литекс, Дебрецен, Жилина и т.н. да се доберът по-лесно до групите, а не да играят с 4тия в Италия или Англия и да отпаднат безславно. За съжаление, нито един български отбор не се е възползвал до момента.

Във третия кв.кръг Рейнджърс е един от евентуалните съперници на Литекс именно щото стана шампион на Шотландия и е в шампионския поток! ;)[/quote]
А Рейнджърс не влиза ли директно :? или нещо пак съм в грешка.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 30 май 2011 23:01

megan fox, Копа Либертадорес е състезание за клубните отбори в Южна Америка + два отбора от Мексико ;)

Върни се в “Архив”