megan fox написа:Frankie Lampard написа:Подкрепям ЦСКА по принцип ... И аз искам Литекс да играе в групите на ШЛ, ама няма да стане ... Просто са много слаби ... ЦСКА в момента е единствения български отбор, който може да играе в групите на ШЛ.
Не знам дали си разбрал, аз от Бг футбол не се вълнувам и съм безпристрастен. Имам някакви симпатии към Черно Море, Берое и Пирин, но те се дължат най-вече на това, че не харесвам столичните клубове и авантите, които получават!
Та абсолютно безпристрастно мога да ти кажа, че в момента нямаме отбор, който да влезе в групите на ШЛ! В последният квалификационен кръг няма да сме поставени, а нито един наш отбор не може да победи едни Рейнджърс примерно! Дори и на наш терен да изкопчим Х, то на Айброкс Литекс ще бъдат размазани с много, както и всеки друг наш роден отбор! - това е горчивата действителност.Просто сме много слаби.
Да ти кажа само, че няма как да се падне някой БГ отбор с Рейнджърс. От 2 години има разделение на Шампионски поток и нешампионски поток. Шампионите на страните, които достигат плейофите играят едни срещу други, а другите, които не са шампиони, но пак играят квалификации са в друг поток и играят по между си. Това е направено, за да може отбори като Литекс, Дебрецен, Жилина и т.н. да се доберът по-лесно до групите, а не да играят с 4тия в Италия или Англия и да отпаднат безславно. За съжаление, нито един български отбор не се е възползвал до момента.