Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ШАМПИОН ЛИ Е ЛЕВСКИ СЛЕД ПРОВАЛА НА ЦСКА ?
Левски стана шампион още предният кръг!
OBI4AM LEVSKI написа:Yoda написа:в Някой от следващите мачове Литекс или Локото ще разгромят цска с огромен резултат на нула ...................
Да,сериозно и аз го мисля
в Локото и Литекс има нападатели, които не пропускат .... а Цска вече е със свален гард. Аз лично очаквам едно 6,7 на 0 в някой от двата следващи мача !!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda написа:OBI4AM LEVSKI написа:Yoda написа:в Някой от следващите мачове Литекс или Локото ще разгромят цска с огромен резултат на нула ...................
Да,сериозно и аз го мисля
в Локото и Литекс има нападатели, които не пропускат .... а Цска вече е със свален гард. Аз лично очаквам едно 6,7 на 0 в някой от двата следващи мача !!!
ее стига сега 6-7 на 0 поне 2 най-много 3 може ,но чак 6-7 незнам........

-
- Контакти:
Re: БФС ЩЕ НАКАЖЕ ЛИ ЦСКА?
Май е време да се признае некомпетентостта на треньорското ръководство в ЦСКА.... Видя се ,че няма идея , няма поглед върху играта - Чичовото си седя на пейката и си гледа мача и те така....
-
- Контакти:
Re: БЛАГОДАРНОСТИ НА ЧЕРНО МОРЕ
Тоя Ристосков винаги е бил слаб съдия,но защото си дава гъза под наем на силните отбори,за това е толкова лансиран.Когато му се наложи да ръководи честно се вижда,че е много зле,това ако са дузпи,положението на Гонзо там е значи 33 дузпи,повече няма смисъл да се коментира рефера....
n0.merCy написа:pivcoto написа:n0.merCy написа:Шампион ли е Левски след поредният провал на ЦСКА ?
Аз мисля че оште нищо не се знае се пак имаме мач с СЛАВИЯ но до голяма степен ЦСКА ще свалят гарда срещто Локото и Литекс се пак това са тях е голя удар 2 поредни загуби. Се пак мисля че Левски ще прояви съобразителност и ще печели до края . Да дадем и малко почит на ЦСКА за този страхотен шампионат ако не бяха те титлата нямаше да е толкова сладка
![]()
Абе не те ли е срам бе,неграмотник...махай веднага синия аватар,че ме е срам от тебе...на даскало ходил ли си?
![]()
![]()
![]()
в моя защита ще кажа че сам много развалнуван
Приема се,братле,но неграмотността е нещо страшно и смешно,повярвай ми...САМО ЛЕВСКИ
в Локото и Литекс има нападатели, които не пропускат .... а Цска вече е със свален гард. Аз лично очаквам едно 6,7 на 0 в някой от двата следващи мача !!![/quote]
[/quote]
Ми питай Пенев-Стратега, той знае / 8:0/

Ми питай Пенев-Стратега, той знае / 8:0/

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
-
Re: БЛАГОДАРНОСТИ НА ЧЕРНО МОРЕ
no_choice написа:от цска съм и такива некадърници няма никъде, мега слаб цска, мега слаб рефер, че морето играха вярно е две мнения няма.... но така да се излагаш пред цяла България си е срамота, само не мога да разбера тея цска-ри не виждат ли че имат публика. Какво направиха Г сектор на мача с Левски ненормална хореография , пееене вярно след 70та минута и аз не пеех , но като виждаш любия отбор толкова слаб ти идва да ревеш... и маи наистина ще се реве
Ти си истински цесекар ! Най после да видя самокритика от червен фен.....иначе горе главата.....вие истинските фенове на ЦСКА, не заслужавате това което се случва с отбора ви !!! Казва ви го един фен със синя кръв !
утре цирка продължава днес най важното беше да се изхвърли локомотив от евро турнирите .след дългогодишни мъки най- сетне успяха.
Коментаторите?!?!?!
Тоя Иво Ангелов,няма ли да го изгонят най-сетне от БНТ??? Не спря цял мач да плаче,че Цска падали,че съдията подкрепял ЧМ,а Цска играли невероятно! Аман от маймуноревачи! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема