Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Мнениеот jembajemba » 30 май 2011 22:07

BultraStyle написа:
jembajemba написа:Не знам ,кой е на микрофона ,но е меко казано трагичен !

Що бе, тоя с микрофона е пич, DJ Теди Джорджо мисля че е.

Ти не го ли чуваш тоя пенсионер как мрънка "Хайде сега ръцете гоооооорееее" Все едно е в няква долнопробна чалготека ![/quote]

Тая година срещу Германия може и да беше пиян първия мач, :) вторият не успях да го гледам, но предните години си прави купон отвсякъде. Не вярвам DJ да е пенсионер.
А за билетите 15 лева е прекалено мисля.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2011 22:08

lothar_matthaus написа:На чалга парти за 30 лв вход може да отидете, ама на волейбол е скъпо.

И за цигари дават много пари, ама да подкрепят националния отбор им е скъпо.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 22:19

Eminem написа:
lothar_matthaus написа:На чалга парти за 30 лв вход може да отидете, ама на волейбол е скъпо.

Напълно съм съгласен с двете мнения!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 30 май 2011 22:24

Gonzi_407 написа:
Eminem написа:

Напълно съм съгласен с двете мнения!

Вие си недоволствайте колкото искате, и на мен не ми харесва, но това са фактите, на 15 лева залата е наполовина празна. По - добре цените да са съобразени със всичко и да са такива, че залата да е възможно по - пълна.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 22:34

Ама какво толкова ревете че Германците не били голям отбор - БЪЛГАРИЯ е големия отбор - треньора е носител на КЕШ, Казийски е нападател N 1 на отбора спечелил КЕШ, Владо е топ играч в Италия... еквивалента на това( Левски-Барса за ШЛ по футбол най-евтиния билет бе 15 лв!!!) Варна 300 000 души ако от тях няма 12 хил. които да отидат си е чиста излагация!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Локомотив1926Пловдив
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926Пловдив » 30 май 2011 22:42

К*р за Шопия и т'ва е !! Всичко се гледа да е свързано с така наречената ни столица..! Направи се предложение за национален стадион в града на футбола, но цяла Шопия писна и няма да го правим :) Направи се предложение за зала в Пловдив, но от Шопия решиха, че и те искат и айде всичко се хвърли там...и за нула време е готова! А сега ако вземат, волейбола от Варна ще си направят ПОРЕДНИЯ таш*к !

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 30 май 2011 22:44

Ебават ни по всякакъв начин.Надуват билетите,може би за да плащат зплатата на тренера(незнам),но и класата ни на игра като гледам пада.Дано в София не се поддадем на футболните си пристрастия ,защото би било грозно.
До песните за националния отбор се сещам за една.

"Бъл-га-рия,най велика на света,да развеем знамена-за любимата страна"- това е продължението на "Олимпия..."

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 май 2011 23:04

Ами като дойде волейя в София най-много да се сбият фенове на ЦСКА и Левски , или пък да замерят противниците с монети и да пускат димки в залата !!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 май 2011 23:07

ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ ОТНОСНО ПУБЛИКАТА , ВСЕКИ ТУК КОЙТО КАЗВА ,ЧЕ БИЛА ''ЗАСПАЛА'' Е МЕКО КАЗАНО СМЕШЕН И НЕ Е СТЪПВАЛ В ЗАЛАТА , МИНАЛАТА ГОДИНА НА МАЧА С БРАЗИЛИЯ ПО ЕДНО ВРЕМЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗЛЯЗА ПОРАДИ НЕВЪОБРАЗИМИЯ ШУМ ,. ТОВА МИЛИ СЕЛЯНИ ОТ СОФИЯ ЧЕ ГО ГЛЕДАТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И НЕ ЧУВАТА ШУМА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ Е ШУМНО ....ТО АКО СЕ ЧУВАШЕ ШУМА НЯМАШЕ ОТ САШО ЙОВКОВ ДА ИМА НУЖДА. ПУБЛИКАТА ВЪВ ВАРНА Е МЕКО КАЗАНО УНИКАЛНА , НАУЧЕНА ПУБЛИКА ЗА ВОЛЕЙБОЛ ,ПОВТАРЯМ ЗА ВОЛЕЙБОЛ НЕ ЗА СЕЛСКО - ФУТБОЛНИТЕ СТРАСТИ НА ЦЕСЕКАРИ И ЛЕВСКАРИ , АКО СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ НА ВОЛЕЙ Е КАТО НА ФУТБОЛЕН МАЧ СТЕ МНОГО ЗЛЕ . НА ВОЛЕЙБОЛ НЕ СЕ ПСУВА И СЕ ЧУПЯТ СЕДАЛКИ А ОБРАТНОТО КОГАТО ИЗЛИЗА ПРОТИВНИКОВИЯ ОТБОР МУ СЕ РЪКОПЛЯСКА.ПРЕДСТАВЯМ СИ СЕЛЯЦИТЕ ОТ СОФИЯ ДРУГАТА ГОДИНА КАТО ИЗЛЕЗЕ ДРУГИЯ ОТБОР СИГУРНО ЩЕ ГО ЗАМЕРЯТ :lol: :lol: :lol: :lol: ...........ДРАГИ СЕЛЯНИ ОТ СОФИЯ ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖИТЕ САМО ТАКА ,ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ШОПЛАНДИЯ ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ КАТО СБИРЩИНА ОТ НАЙ-ДИВИТЕ И НЕКАДЪРНИ СЕЛЯЦИ ОБРАНИ ОТ НАЙ-ЗАТЪНТЕНИТЕ МЕСТА НА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 30 май 2011 23:09

София не е подходящо място за провеждане на такива мероприятия. Софианци не са спортни хора, просто не се интересуват от спорт. Залата ще бъде полупразна. Даже и националния по футбол по-добре да играе домакинствата някъде в провинцията. Волейбола трябва да си остане във Варна, това е перфектното място. Националните отбори в другите спортове може да играят навсякъде, само не в София. Ще бъде пълна излагация.... Столичани да не се обиждат, обаче думата "софианец" не се връзва със думата "спорт". Далечни понятия са... На футболните мачове на ЦСКА и Левски добре, че им идват феновете от селата, иначе и 500 човека не могат да съберат.
Последна промяна от petrof на 30 май 2011 23:24, променено общо 4 пъти.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Волейбол”