Има ли чест Българина?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Има ли чест Българина?

Мнениеот CTAHKO » 29 май 2011 18:55

Не съм съгласен с част от мнението ти.Първо на първо причината за слабата моментна форма на Бербато се дължи именно на САФ.Всички си спомняме как го закова на пейката,точно в преиода в който споменаваш и го извади от форма,а тогава беше в най-добра форма.За сметка на това обаче,въпреки отчайващото представяне на Рууни до този период,струва ми се че почти нямаше мач в който да не играе.И точно това е дразнещото,че и най-слабия английски футболист има място в титулярния състав и винаги ще бъде с предимство(имам предвид английските клубове)пред който и да е чужденец,пък бил той и голмайстора на отбора ти :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Има ли чест Българина?

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 20:59

Thsmith написа:Много добре знаеш, че бербатов не влиза в тези мачове... Ако влиза го прави за 10 минути. Дали ще седи на пейката и няма да влезе или ще гледа от трибуната е все тая. Просто това не са неговите мачове. Да не говорим, че Бербатов от януари(25) до сега има два гола... Един срещу фулъм и един срещу болтън. За последните 14 мача е изиграл малко над 400 минути... средно по 30 тина на мач. И е изключително смешно и жалко да се плюе човека който крепи този отбор, човека който го направи това което е защото не бил пуснал бербатов... Сър Алекс разбира повече от мен и теб и който и да е от този форум. След като е постъпил така - значи си има причина.

Много точно си го казал аз не твърдя че разбирам повече от него (ако някой от тоя форум го каже може да се обеси) аз не критикувам САФ а Бербо, мисля че тази година си извоюва име и е жалко да се остави така да го злепоставя. Аз не съм фен голям на Ман ама се сещам за един мач в който бербо влезе накрая ама вкара решителния гол така че не се знае... лично за мен чичарито е доста посредствен футболист (за момента) и няма как той да е човека който да придава класа на тоя отбор! Но вече мисля че няма смисъл от темата - днес бербо се лендзеше достатъчно от автобуса - т.е. за мен отговора е ясен бербо няма чест!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Национален отбор”