Yoda написа:Любчо захапа съдиите .....Никой не е прокопсал от това...
типично за цскарите, никаква самокритика, само дургите им са виновни !
В интересн на истината съдията беше уникално слаб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Yoda написа:Любчо захапа съдиите .....Никой не е прокопсал от това...
Yoda написа:в Някой от следващите мачове Литекс или Локото ще разгромят цска с огромен резултат на нула ...................
n0.merCy написа:Шампион ли е Левски след поредният провал на ЦСКА ?
Аз мисля че оште нищо не се знае се пак имаме мач с СЛАВИЯ но до голяма степен ЦСКА ще свалят гарда срещто Локото и Литекс се пак това са тях е голя удар 2 поредни загуби. Се пак мисля че Левски ще прояви съобразителност и ще печели до края . Да дадем и малко почит на ЦСКА за този страхотен шампионат ако не бяха те титлата нямаше да е толкова сладка
![]()
UltraBlue написа:Yoda написа:Любчо захапа съдиите .....Никой не е прокопсал от това...
В интересн на истината съдията беше уникално слабНо ощети еднакво и 2-та отбора според мен
А какви дузпи даде- просто на фона на тях тая срещу Гонзо на същия стадион е 100000000000000000000000000000000000000000000000000%
Тоя доживотно вън от съдийството, а и ще ми е инетересно чорбата как ще го отнесе заради "вярната си агитка днес"
pivcoto написа:n0.merCy написа:Шампион ли е Левски след поредният провал на ЦСКА ?
Аз мисля че оште нищо не се знае се пак имаме мач с СЛАВИЯ но до голяма степен ЦСКА ще свалят гарда срещто Локото и Литекс се пак това са тях е голя удар 2 поредни загуби. Се пак мисля че Левски ще прояви съобразителност и ще печели до края . Да дадем и малко почит на ЦСКА за този страхотен шампионат ако не бяха те титлата нямаше да е толкова сладка
![]()
Абе не те ли е срам бе,неграмотник...махай веднага синия аватар,че ме е срам от тебе...на даскало ходил ли си?
Cherven_poboinik написа:ми мого ясно ЦСКА с такава игра ... няма как да е 1-ви
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта