Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Нарочно ли сложиха скъпи билети за мачовете на България?

Мнениеот BultraStyle » 30 май 2011 19:07

Eminem написа:
zoomx написа:
Eminem написа:Така или иначе публиката там е трагична.

И какво му е трагичното?Просто от любопитство питам ходил ли си?

Ходил съм и какво му е уникалното на публиката ? Трагична си е. Цял мач пеят две неща - Българи Юнаци и Ние пеем само за победа. И това нещо го пеят само, когато човека на микрофона ги подсети. Ако не ги подсети си мълчат. "Уникална публика".

Не знам ,кой е на микрофона ,но е меко казано трагичен !

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 май 2011 19:15

Това с билетите си е истина,наистина сега с Германия бяха 15 лв,за два мача събота и неделя отиват 30лв.Е извинявайте но все пак за стандарта ни на живот това са немалко пари.И никой не може да ме убеди,че това не се направи умишлено.Жалко само,че всички са в играта,дори и медиите "тъничко" си премълчаха този факт.Единствено Радо Стойчев на пресконференцията след първия мач се опита да постави въпроса и се опитваше да си отговори на въпроса защо залата остана наполовина празна.А ти еминем,ква искаш да е публиката на един волейболен мач,факли,димки,скачане,блъскане из залата и т.н. ли? Залата се изпълваше на всеки един мач,дори и срещу по-слаби отбори,дори билетите се изкупуваха дни по-рано и се изпълваше час-два преди да е започнал мача.А това не са футболни агитки да пеят цял мач и почти да не виждат какво се случва на терена.Това са хора дошли от обич към нац.отбор на България и начина по който се подкрепяше отбора беше доста добър.Е винаги има още какво да се желае,но самия факт че волейболистите идваха с кеф и гордост да защитават нац.фланелка и да се раздават допълнително и за тази публика и винаги са казвали,а и си е личало че са били изключително доволни от подкрепата,която са получавали.А на тези два мача многото празни места в залата са показателен факт и онези алчните отгоре директора на двореца във Варна(Варчев) и президента на федерацията ни да излязат и да понесат отговорността си за тези безумни цени.
Последна промяна от mursusaid на 30 май 2011 19:18, променено общо 1 път.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 май 2011 19:16

zoomx написа:
И какво му е трагичното?Просто от любопитство питам ходил ли си?

Ходил съм и какво му е уникалното на публиката ? Трагична си е. Цял мач пеят две неща - Българи Юнаци и Ние пеем само за победа. И това нещо го пеят само, когато човека на микрофона ги подсети. Ако не ги подсети си мълчат. "Уникална публика".[/quote]

Затова че се пеят малко неща е така,но запитвал ли си се има ли какво друго да пеят.Ти лично сещаш ли се за някоя възможна песен за националите.Все пак не мисля че в София ще пеят значително повече или нещо по различно.[/quote]

Аз се сещам на първо четене, като това не е моя заслуга: Химна на България! ;) Представяте ли си какво ще стане, когато няколко хиляди гърла запеят химна на нашата Родина в моменти, когато нашите момчета имат най-голяма нужда от подкрепа!? :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2011 19:26

zoomx написа:Затова че се пеят малко неща е така,но запитвал ли си се има ли какво друго да пеят.Ти лично сещаш ли се за някоя възможна песен за националите.Все пак не мисля че в София ще пеят значително повече или нещо по различно.

Химна на България. Може и да се измислят някой песни. Ще ги видим и софианци каква атмосфера ще правят, но със сигурност не може да е по-зле от сегашната.
BultraStyle написа:Не знам ,кой е на микрофона ,но е меко казано трагичен !

Поне подсеща публиката да пее, иначе ще е тишина.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 30 май 2011 19:27

Хубава или лоша публиката във Варна си вършеше работата. Като се има предвид, че съм си организирал почивките за да гледам някой мач покрай моренце или работа значи мястото не е лошо.

Малко ме съмнява в София да се пръска залата през летните месеци. Но каквото било било важното е отбора да върви. Иначе 15лв са си 15лв. Камен Донев ни бръсне с по 50 кинта за постановка в НДК, ма ходиш кво да правиш, струва си парите и тва е....

Дано някой ден билетите са по 150 евра и залата да се пръска ...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 май 2011 19:27

Какво обвиняваме публиката във Варна, ние просто нямаме свестни песни за националния отбор, всичко се изчерпва с "Българи юнаци", "Победа и пак победа" и евентуално химна, дори на мачовете на футболния национален отбор е така ;) А 15 лева за билет с Германия, която все пак не е суперсила в този спорт, наистина е доста скъпо, четох, че за мачовете с Япония билетите ще са по 10 лева, което е горе-долу по-нормално .
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 30 май 2011 19:37

Ще видиме колко ще се пее и в София, защото не искам да си припомням колко жалки бяхме в последните квалификации на Васил Левски... Швейцарците когато запееха ни надвикваха! "Великите" сектори Б и Г, ги нямаше абсолютно никакви. Ще започна да си ходя във В та поне да си гледам на спокойствие срещата... Та мисълта ми беше, че няма никаква организация на тия срещи. Иначе съвсем спокойно може да се пеят един куп песни извън изброените до сега. Като минеш през националистическите като Тих бял Дунав, или пък България е най-велика на света.. има ги песните, организацията я няма!
А хората във Варна много правилно сте ги нарекли публика. Защото те не се наемат да се наричат фенове или ултраси, но въпреки това подкрепят отбора срещу "скромните" 15 лева...

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 30 май 2011 19:39

Не знам ,кой е на микрофона ,но е меко казано трагичен ![/quote]

Що бе, тоя с микрофона е пич, DJ Теди Джорджо мисля че е.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 30 май 2011 19:39

Пълни идиоти..едно време сме се сабирали компании и сме ходили..а сега с 15 лева каде да се сабереш
15 20 30 50 100 лева бих дал за Черно море срещу някой европейски отбор,но не и за волейбол.
Ако едно семейство иска да отиде?Ами те са 2 мача през 2 дена..
Как бяха по 3-5 лева билетите преди и имаше 5-6000 публика
Смешници са..

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 20:33

Залата във Варна винаги се е пълнила Юли и Август когато Варна е пълна с хора от провинцията! Защо някой трябва да ви е благодарен? Отиваш да гледаш България, победата е благодарност! А това че цената е 15 лв сте прави много е нормалната цена е 10 лв. поне според мен!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Волейбол”