Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MiG31
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот MiG31 » 30 май 2011 16:42

blue avalanche написа:
MiG31 написа:Скоро ще видите колко честно е играл Левски . Днес 27.05 (няколко дни преди да са обявени официално от "месията" Гонзо новите играчи ) казвам , че новите попълнения на Левски ще са от трите отбора полегнали с 3:2 насред своите стадиони - Пирин , Берое и Локомотив Пд . Крушката си има опашка - Вервайте ми :)

Ще ти припомня това ти мнение, след време
:evil:

Да започнем да си припомняме .
Нови попълнения на Левски :
Иван Цветков , Александър Башлиев - Пирин - Левски 2:3
Тодор Христов - Берое - Левски 2:3

Ах този "честен" морален шампоан Тодор Батков :)

Очакваме продължение .......
Хем ги бием,хем им взимаме играчите...Я ни "осветли",че нещо не чаткаме каква е "врътката"?Впрочем,нито с Башлиев,нито с Цветков сме подписали все още.Или имаш инфо от "кухнята"?А с Ботев Вр как завършихме,че не се сещам...
"морален шампоан"
А това какво е?

Като не се сещаш , нема нужда да ти обяснявам тогава . Със свежи парички за Пирин (капаро му викат) , за тия трансфери нещата там утихнаха . Естествено и със свежи парички за Берое ( около 200 000 евро от трансфера ) няма какво да се напъват срещу Левски ( да не забравяме и "услугата " на Левски с Герена за участието на Берое в ЕКТ) .

морален шампоан - морален шампион ( казва се игра на думи ) ама кво ли съм ти заобяснявал ........
Последна промяна от MiG31 на 30 май 2011 16:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 16:45

santi_santi написа:Как така Херо прие офертата на Черноморец а отказа на Батков.Ще ми е интересно да чуя обяснение от президента ни :)

Защо Батков трябва да разяснява постъпките на Херо?На мен,пък,изобщо не ми е интересно защо е поел Ч-ц.За себе си имам отговор:
Защото му се върви по лекото.Защото вече не му стиска да се нагърби със шампионски амбиции.Друго си е да си кюташ в Ч-ц,нали?Както си кюташе в Арабистан.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 16:51

MiG31 написа:
Като не се сещаш , нема нужда да ти обяснявам тогава . Със свежи парички за Пирин (капаро му викат) , за тия трансфери нещата там утихнаха . Естествено и със свежи парички за Берое ( около 200 000 евро от трансфера ) няма какво да се напъват срещу Левски ( да не забравяме и "услугата " на Левски с Герена за участието на Берое в ЕКТ) .

морален шампоан - морален шампион ( казва се игра на думи ) ама кво ли съм ти заобяснявал ........

Значи с едни "свежи парички" хем взимаме играча,хем си "купуваме" мача.Че то много евтино,бре...
Доколкото мога да чета,нещата в Пирин НЕ СА утихнали.Ти по-добра информация ли имаш?Абе,Наков,ти ли си?
"със свежи парички за Берое ( около 200 000 евро от трансфера ) "
За кой трансфер става дума,защото не съм чел да сме подписали с Т.Христов?Но,както казах,ти сигурно си пиеш ракията с Баждеков.
Не разбрах какво е "морален шампоан",ама нейсе...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 18:28

santi_santi написа:Как така Херо прие офертата на Черноморец а отказа на Батков.Ще ми е интересно да чуя обяснение от президента ни :)

Защо пък да дава отговор ТБ?
Не смяташ ли, че "Херо" е предпочелда не подпише с нас и това си е негов избор!
:o
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 май 2011 19:05

Прави сте всеки има право на личен избор,но когато не можеш да убедиш 'един левскар от дете"поне това е казвал Херо,може и да е лъжел или да го е страх да преследва високи цели :? И когато според слуховете ще продадеш нападател с близо 40 гола за цял сезон за цена,която от Литекс си продадоха десният бек преди две години,и то при положение зимата му предоговаряш договора .Това значи според мен,че нещо не е наред в отбора в момента.Иначе не отричам приноса на ТБ към Левски,но в последно време решенията му са меко казано абсурдни!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 19:54

Blue_Girl написа:

Защо пък да дава отговор ТБ?
Не смяташ ли, че "Херо" е предпочелда не подпише с нас и това си е негов избор!
:o

Съгласен отговорът трябва да не на Херо не на Батков

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 20:02

santi_santi написа:Прави сте всеки има право на личен избор,но когато не можеш да убедиш 'един левскар от дете"поне това е казвал Херо,може и да е лъжел или да го е страх да преследва високи цели :? И когато според слуховете ще продадеш нападател с близо 40 гола за цял сезон за цена,която от Литекс си продадоха десният бек преди две години,и то при положение зимата му предоговаряш договора .Това значи според мен,че нещо не е наред в отбора в момента.Иначе не отричам приноса на ТБ към Левски,но в последно време решенията му са меко казано абсурдни!!!

Пък и Дуизбург и тем подобни,както и отбори от източна Европа за мен ще си е трансферен гаф

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 21:14

Blue_Girl написа:
THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Поредната глупост!
:evil:

Мислиш ли ? ... :roll:
И защо смяташ, че е глупост ?

Щото нямаш доказателства.

Какво по-голямо доказателство от това, че всичко спечелено от Левски НЕ СЕ РЕИНВЕСТИРА в клуба !?
От 4-5 милиона евро средно генерирани от клуба на година, за трансфери се пръскат едва 200-300 хиляди !
От няколко години по около 2 млн. евро от заработеното от Левски потъва някъде ...
Ако приемем, че останалата част се използва за годишната издръжка на клуба.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 май 2011 21:30

THE G.A.M.E написа:Какво по-голямо доказателство от това, че всичко спечелено от Левски НЕ СЕ РЕИНВЕСТИРА в клуба !?
От 4-5 милиона евро средно генерирани от клуба на година, за трансфери се пръскат едва 200-300 хиляди !
От няколко години по около 2 млн. евро от заработеното от Левски потъва някъде ...
Ако приемем, че останалата част се използва за годишната издръжка на клуба.

Имаме новина!!! "Батков прибира по 2млн годишно от Левски" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[offtopic]зле си с цифрите, пишеш абсолютни глупости[/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 21:37

BLUE CHAMPIONS написа:Имаме новина!!! "Батков прибира по 2млн годишно от Левски" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Офтопик:

Що казваш ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”