Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 12:45

Blue_Girl написа:
alexpk написа:Младежи и девойки ще ви кажа,че ако сектор Б беше този който беше по мое време преди 25-30г.ТБ щеше да бъде история.

Ние, кво да направим в случая?
:evil:

Например хората кото искат да опънат еди си какъв транспарант на стадиона да не трябва да търсят разрешението на владко,който иначе позволява там да се разнасят фашистки лозунги,както и ,спрведливост за ицо и любо'.
Прди го на писах на теб щом не ти харесва този вторият плакат,еми кажете го на председателят на НКП,той си разговаря само с който му е кеф,от останалите се крие

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 12:50

honda написа:
zlostar написа:
honda написа:...

Много точен коментар браво! Сега за нещо което е факт няма какво да споря! Имаше дори някой нови за мен неща! Ако може само да те коригирам малко ;)
За Чиликов въпреки многото платени пари, все пак си пропуснал да отбележиш, че след това беше продаден мисля в Насионал де Мадейра за още по- висока сума, така че това не е загуба за Левски.
Цихмейстук беше невероятен играч, но беше под наем. Не си мислиш сигурно, че можем да се надцакваме със Спартак М, за който и да е играч.
Баба го махнаха, защото мътел главата на Ричард. Иначе за национали от теб разбирам, че са били. Те по едно време и Тевия го водеха национал на Гана :mrgreen:
Рабех го взехме след отпадането от Тампере.
Зе Суареш също дойде със свободен трансфер ноември месец. Жо и Жеан Карлош дойдоха зимата.
Ференци май беше голмайстор на Унгария, но тук не игра нищо. Кабат, обаче стана нещо най-вероятно както казваш с участие на Сираков за да го изпуснем.
За трансферите пък на Смешко, Зимунич, Леонидас, Гарба Лавал, Джъстис... просто остават без коментар.

Благодаря за добрите думи, поласкан съм ;) . Само малко уточнения:
Чиликов отиде в Насионал (Мадейра) през 2005 срещу 200 хил евро ,около 5 пъти по-малко отколкото дойде в Левски, като вече беше загубил и титулярното си място за сметка на Джейоба , Домувчийски и Йовов.
Наистина Цихмейструк беше под наем в Левски ,но нямаше никакъв проблем Цихмейструк да бъде откупен срещу 1 млн долара- толкова му беше освобождаващата сума в договора и за толкова беше взет от Спартак (М),като Левски беше с предимство да разговаря първи,но остстрана на нашето ръководство нямаше желание да бъде задържан.Сумата не беше малка, но толкова беше броено за играчи като Гаучо, Милованович, Рендето, Г.Бачев, Зимунич,а за Чиликов и повече. тук е място да споменем че сериозен принос в това решение има и Л.Петрович , който е несъмнено голям специалисто ,но определено не харесваше рускоговорящи футболисти и има има не малък принос в отстраняването и на Радимов(не че руснака не го заслужаваше ;) ).
И тримата -Темиле, Ричард и Баба бяха юношески национали на Нигерия и като такива имат сребърни медали от СП. Като Темиле и Ричард са играли и във финала. Тевия мисля че има 2 приятелски мача с младежкия национален отбор на Гана.
Трансферите на Бензукан, Рабех, зе Соареш, Ж.Карлуш, Жо бяха доста закъснели ,но бяха платени с парите от ШЛ. Точно те изядоха главата на Сираков. Просто Сираков стана потвърждение на старото правило " колкото побеждаваш , толкова струваш, спреш ли да побеждаваш -нищо не струваш". За мен един от недостатъците на Батков е че вече се взе и за футболен специалист ,но никой не застрахован от главозамайване. Определено първите години от управлението му на Герена бяха по-успешни.
Според мен поне докато собственик на Левски е Тодор Батков( М.Чорни) Сираков няма да работи в Левски и това решение не е взето от Т.Батков.
Малко и за М.Чорни- досега никой не е успял да докаже негово участие в незаконна дейност. Разследван е от безброй места, но досега не са намерили нищо съществено. Единственото сигурно за него че разполага с много сериозен финансов ресурс( което само по себе си не е престъпление) че се познава с някои от т.н. "авторитети" от руския подземен свят, че е в Израел по лична покана на Шимон Перес и че има съвместен бизнес за доста милиарди с лица като бившия шеф на Мосад Дани Ятом и с Олег Дерипаска( който е много близо до Путин). Поне докато има такъв гръб едва ли ще бъде доказано каквото и да е срещу него.
Аз съм се срещал няколко пъти с него- направило ми е впечатление, че не е бил с охрана или не съм разбрал къде е охраната. Предполагам че той е най-добре запознат с естеството на бизнеса си и дали има от какво да се страхува. Но въобще няма нищо общо с охраната на някои мастити български бизнесмени.

Колега с теб наистина е много приятно да се коментира,отново изключително прав,включително Чорни

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 май 2011 12:53

milen.hristov написа:
Blue_Girl написа:
alexpk написа:Младежи и девойки ще ви кажа,че ако сектор Б беше този който беше по мое време преди 25-30г.ТБ щеше да бъде история.

Ние, кво да направим в случая?

Например хората кото искат да опънат еди си какъв транспарант на стадиона да не трябва да търсят разрешението на владко,който иначе позволява там да се разнасят фашистки лозунги,както и ,спрведливост за ицо и любо'.
Прди го на писах на теб щом не ти харесва този вторият плакат,еми кажете го на председателят на НКП,той си разговаря само с който му е кеф,от останалите се крие

Ходи и ти също му кажи на Владо!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 13:07

Blue_Girl написа:
milen.hristov написа:
Blue_Girl написа:Ние, кво да направим в случая?

Ходи и ти също му кажи на Владо!
:mrgreen:

Ходих в синьото 2 пъти,както казах понеже сме разговаряли един път пред стадиона(само го попитах докага ще търпим прословвутият 'плакат за ицо и любо'),сега се скри.Владко си разговаря с когото поиска,и пуска плакатите на когото поиска.Спомни си Тепсиев кога е отказал да разговаря с някого,и него го критикуваха но не се криеше,и почти винаги беше сектор Б.

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 30 май 2011 15:18

"Името - "Тодор Батков" отдавна е записано със златни букви в историята на Левски като най-успешния президент. Лично мога само да му благодаря и да му пожелая да е жив и здрав още дълги години."
Позволих си да извадя този цитат от мнението на колегата,защото той отразява един безспорен факт.Няма друг отбар в България освен ЛЕВСКИ,който да може да се похвали с такава организация и финансова стабилност през последните години.Нямам съмнения,че в най-скоро време ще имаме и стадион,отговарящ на всички европейски изисквания.И колкото и да им е мъчно на някой "истински левскари" ,това в огромна степен се дължи на Батков.
А какво ли не се изписа за Батков във форумите.Чета за кой ли път,че продал мача с п......та.
И защо го е продал? Може ли някой да ми каже? Вярвате ли ,че Гонзо ще продаде такъв мач? Ако някой мисли така,просто е един болен мозък.Просто се оказа,че ЛЕВСКИ не може да играе с този състав на два фронта.През есента водехме на Литекс с 5 т,а завършихме на 5 т. след него.Този аванс така и не успяхме да го заличим през пролетта.Според някои и за това е виновен Батков.А без съдийските аванти къде щеше да е Литекс сега? За съжаление футбола и съдийството в България са проядени от корупция.За треньора мисля,че няма смисъл да говорим.При "фер плей" и с този състав, въпреки Ясен, можехме да станем шампиони,но уви не. Така,че бъдете по-умерени с помията.И в заключение,не съм убеден в качествата на Гонзо,като треньор,но ми се ще да успее и му го пожелавам от сърце!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 май 2011 15:40

agrex написа:"Името - "Тодор Батков" отдавна е записано със златни букви в историята на Левски като най-успешния президент. Лично мога само да му благодаря и да му пожелая да е жив и здрав още дълги години."
Позволих си да извадя този цитат от мнението на колегата,защото той отразява един безспорен факт.Няма друг отбар в България освен ЛЕВСКИ,който да може да се похвали с такава организация и финансова стабилност през последните години.Нямам съмнения,че в най-скоро време ще имаме и стадион,отговарящ на всички европейски изисквания.И колкото и да им е мъчно на някой "истински левскари" ,това в огромна степен се дължи на Батков.
А какво ли не се изписа за Батков във форумите.Чета за кой ли път,че продал мача с п......та.
И защо го е продал? Може ли някой да ми каже? Вярвате ли ,че Гонзо ще продаде такъв мач? Ако някой мисли така,просто е един болен мозък.Просто се оказа,че ЛЕВСКИ не може да играе с този състав на два фронта.През есента водехме на Литекс с 5 т,а завършихме на 5 т. след него.Този аванс така и не успяхме да го заличим през пролетта.Според някои и за това е виновен Батков.А без съдийските аванти къде щеше да е Литекс сега? За съжаление футбола и съдийството в България са проядени от корупция.За треньора мисля,че няма смисъл да говорим.При "фер плей" и с този състав, въпреки Ясен, можехме да станем шампиони,но уви не. Така,че бъдете по-умерени с помията.И в заключение,не съм убеден в качествата на Гонзо,като треньор,но ми се ще да успее и му го пожелавам от сърце!

Да а парите за новият или ремонтираният стар стадион ги дава...Бойко Борисов,както и на другите отбори,съвсем друг е въпроса кой изкара парите за ремонтите по Герена.

MiG31
Контакти:

Мнениеот MiG31 » 30 май 2011 16:11

Blue_Girl написа:
MiG31 написа:Скоро ще видите колко честно е играл Левски . Днес 27.05 (няколко дни преди да са обявени официално от "месията" Гонзо новите играчи ) казвам , че новите попълнения на Левски ще са от трите отбора полегнали с 3:2 насред своите стадиони - Пирин , Берое и Локомотив Пд . Крушката си има опашка - Вервайте ми :)

Ще ти припомня това ти мнение, след време

Да започнем да си припомняме .
Нови попълнения на Левски :
Иван Цветков , Александър Башлиев - Пирин - Левски 2:3
Тодор Христов - Берое - Левски 2:3

Ах този "честен" морален шампоан Тодор Батков :)

Очакваме продължение .......

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 16:26

MiG31 написа:
Blue_Girl написа:
MiG31 написа:Скоро ще видите колко честно е играл Левски . Днес 27.05 (няколко дни преди да са обявени официално от "месията" Гонзо новите играчи ) казвам , че новите попълнения на Левски ще са от трите отбора полегнали с 3:2 насред своите стадиони - Пирин , Берое и Локомотив Пд . Крушката си има опашка - Вервайте ми :)

Ще ти припомня това ти мнение, след време

Да започнем да си припомняме .
Нови попълнения на Левски :
Иван Цветков , Александър Башлиев - Пирин - Левски 2:3
Тодор Христов - Берое - Левски 2:3

Ах този "честен" морален шампоан Тодор Батков :)

Очакваме продължение .......

Хем ги бием,хем им взимаме играчите...Я ни "осветли",че нещо не чаткаме каква е "врътката"?Впрочем,нито с Башлиев,нито с Цветков сме подписали все още.Или имаш инфо от "кухнята"?А с Ботев Вр как завършихме,че не се сещам...
"морален шампоан"
А това какво е?

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 май 2011 16:27

Как така Херо прие офертата на Черноморец а отказа на Батков.Ще ми е интересно да чуя обяснение от президента ни :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 май 2011 16:29

santi_santi написа:Как така Херо прие офертата на Черноморец а отказа на Батков.Ще ми е интересно да чуя обяснение от президента ни :)

:) И аз. Ама Херо също каза, че чакал някаква оферта от национален отбор. Може после да са се прецакали нещата и затова да е приел... Но да видим.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”