Аз лично нямам претенции кой ще е треньор въпроса е да има акъл,че иначе ЛЕ и титла през крив макарон!!
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Трансферната политика на Герена
Знам,че има теми за селекция и тн. ,НО все пак искам да наблегна на безумията,който стават!! Махаме добри играчи,а взимаме момче от Ботев Вр , някакви хора от Пирин,Берое,Видима и кой знае още от къде след месец те стават твърди резерви,защото нямат качества и започва Грийн да се ползва на всеки пост,за да пълни дупки
Идва зимата тия момчета се махат идват разни забравени от бога футболисти на които след два мача пак не им се дава шанс и пак на пейката
Имаме юноши,които са шампиони във техните възрасти от преди 2-3 години и вместо те да са основни футболисти или поне да играят повече от 5 мача на сезон ние ги заточваме в Калиакра,Видима и тн,НО взимаме футболисти от същите тези отбори
Само на мен ли ми се вижда малоумно
Аз лично нямам претенции кой ще е треньор въпроса е да има акъл,че иначе ЛЕ и титла през крив макарон!!
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Тоя Райков бил обещал на шефовете на Берое,че ще дойде в отбора ако му се провали трансфер в Италия,но на другия ден получава оферта от Левски и "мъжката" му дума се вижда колко струва..
- bigbonusprize
- Контакти:
ZARAA написа:Тоя Райков бил обещал на шефовете на Берое,че ще дойде в отбора ако му се провали трансфер в Италия,но на другия ден получава оферта от Левски и "мъжката" му дума се вижда колко струва..
Разум се нарича
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Трансферната политика на Герена
Откъде искаш да вземем футболисти от рвал,барса,ливерпул за юношите нещо не се вързва след като отидат при мъжете нещо им множго идва и нищо не играят примери да давам ли
Мразя журналиста Г.А.
- Neron
- Контакти:
Изброй трима юноши които могат да водят битки за влизане в ЛЕ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Да разбирам ли, че си доволен от представянето на нашите юноши ? Сашо Киров получи доста шансове тоя сезон и само разхождаше фланелката, мислейки как вечерта след мача ше изчука малоумната манекенка, която му е гадже. Не може да си спре топката, камо ли да направи някъв сносен пробив по крилото, за гол не може и дума да става. Стефан Станчев го развинтиха в Гент, и то играч, който е с 1 година по-малък от него, т.е набор 90' (Ел Ганаси)
да не говорим, че и в първенството го правят луд както си искат и е много далеч от Мюлдер. Мариян Огнянов всички го знаем, за него к'вото и да се каже, се ще е малко. Цял стадион го освирква като пипне топката, обаче го налагат като твърд титуляр и то без смяна. Всеки мач Дарко Тасевски излиза 60', но наш Мариян продължава да мъчи себе си и феновете в опит да играе футбол. Тоя Иван Горанов влезна мисля, че срещу Видима и се опитваше с няк'ви елементарни финтчета да пробива, се 1 си играе в квартала с връстниците. И тия ли юноши очакваме да са основни футболисти в Левски ? Честно казано предпочитам да взимаме футболистите на Пирин, които са сред най-талантливите в България, а школата в Благоевград е известна с добрите футболисти, които произвежда, отколкото да гледам нашите посерковци как се мъчат с тая пуста топка, мислейки за Син Сити. Нека се гради отбор от млади български футболисти, които обаче да стават за нещо и с купуване на 3-4 по-добри и опитни чужденци да се намери един баланс в отбора, с който да се търсят успехи у нас, а и тук-таме някоя точица в Европа, защото на този етап толкова са ни възможностите : )
Ми успех на момчето - само да не се окаже ,че е толкова надежда колкото бяха и някои и други "звезди" взимани от по слаби отбори. Ще видим във времето дали няма да се ориантира съвсем към билярда. 
- blue avalanche
- Контакти:
Theos написа:Ми успех на момчето - само да не се окаже ,че е толкова надежда колкото бяха и някои и други "звезди" взимани от по слаби отбори. Ще видим във времето дали няма да се ориантира съвсем към билярда.
Че то "по-силни" отбори няма.Който и да вземем,все ще е от "по-слаб".
- SuperSpurs
- Контакти:
Ако са юноши....добре, но защо не са тези от нашата школа? Явно корупцията там продължава вече над 20 години и не можем да извадим един читав футболист.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
Симеон Райков
Днес се заговори, че младото крило на Ботев Враца Симеон Райков ще преминава в Левски и се пуснаха инфромации за него. В Спортал например написаха, че Райков е ЮНОША на Локомотив Пловдив, което НЕ отговаря на истината. Освен това писаха, че е играл в Брестник също грешка. Незнам от къде се информират, но информаторът им здраво лъже. Първо Райков е юноша на Спартак Пловдив второ игра в Локомотив няма и година и то само за дублиращия отбор играл е и за Сливен, но не и за Брестник. Важно беше да уточня тези неща, защото вече навсякъде го пишат юношата на Локомотив Пловдив, а не е честно спрямо клуба, от който е излезнал да го пишат, че е юноша на друг отбор. Иначе му пожелавам успех в Левски и моля модераторите да не трият темата и всичко за него да се коментира тук.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират