ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Евентуалните съперници на ЦСКА в Лига Европа
Колкото са дали на България , толкова и са се насрали!Колко години се насираха?Не беше, Беверен, не беше Жилина, не беше Бате Борисов, не беше Тампере(отбор който го извърлиха за уредени мачове и Левск ине можа да го бие) !Хвали ми се ,че били спортинг , мач без значение!Много им пука на спортинг,че сте ги били, нали първият мач ви скъсаха мрежата!Лацио и те !Италянските отбори не ми ги хвали , те в тоя турнир играят колкото да не заспат!Я да видим, ЦСКА като са отпадали от Европа последните години как са отпадали?Имало е години, не са могли да ни бият и пак сме отпадали!Аз не виждам, ЦСКА да е паднал от отбор от нивото на Тампере и жилина и тн!По простата причнина,че само Левски се падат с такива смешковци и кат оЛевски падне от тях и ги прави отбори, а до тогава никой не ги знаеше!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:А да ви питам вие пък с кой голями отбори сте играли последните години и сте ги остранили за влизане в групите на Лига Европа?И кажи ми един силен отбор да сте играли с него и да сте направили поне равен?Не ми говори за отбори от Швеция , а за отбори от Англия, Испания, Германи и Италия?С кой отбори играхте за влизане в Лига Европа ,че не си спомням?Аз не съм виждал вие да играете силен отбор освен Шампионската лига и мача в Лига Европа срещу Шалке
Кой каквото си е послал на това ще спи.
- Neron
- Контакти:
Udoji90 написа:Neron написа:Коефициенти за 2012 година сбор от последните 5 години.
ЛЕВСКИ-14.575
Цска-10.575
Просто замълчете ''евробойци''.
Явно ти изнася да смениш темата, нали?
Никой не спори, че Левски има по-висок коефициент.
Спорът беше дали ЦСКА е отстранявал силни отбори или не. Отговорът очевидно е ДА и понеже това не ти харесва, сменяш темата.
Кой е отрекъл казах Динамо и Леверкузен са ви съществените победи в Европа последните 5-6 години.Не виждам какво грешно съм казал.Аз се махам че много мнения станаха в тоя подфорум.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- POPCORN
- Контакти:
flo написа:POPCORN написа:А да ви питам вие пък с кой голями отбори сте играли последните години и сте ги остранили за влизане в групите на Лига Европа?И кажи ми един силен отбор да сте играли с него и да сте направили поне равен?Не ми говори за отбори от Швеция , а за отбори от Англия, Испания, Германи и Италия?С кой отбори играхте за влизане в Лига Европа ,че не си спомням?Аз не съм виждал вие да играете силен отбор освен Шампионската лига и мача в Лига Европа срещу Шалке
Щом играем със слаби отбори => сме си го заслужили.Да бяхте достигнали и вие 1/4 финал и ШЛ и вие щяхте да играете с некви слабаци.Ако не бяхте паднали от неориентитаният отбор на Бешикташ и Рапид Виена можеше да се поставени .
тогава не ми се хвалете много,че биете големи отбори.и че отборите от швеция са големи отбори!То това е кофтито,че сте си заслужили и после се насирате и то се насирате не веднъж а 5-6 пъти с отбори под нашето ниво като цяло!И като паднете от тях ги правите големи велицича иначе преди мача ми разправяте как ще ги убиете еди какво си беларус еди какво си, норвегия еди какво си и оп бау!Никой не ви успорва правото ,че последните годин иимате повече поведи и носите повече коефициент!Но да ми сравнявате отбори като Тампере с Леверкузен е смешно!Това е кофтито,че се падате с такива идиоти и не може да ги биете, а ЦСКА като отпадне и не бие никой и после почваааа, амаааа ЦСКА са слабаци тъпанри и тн!Само късмета не ни лиши да играем с Тулуза в Лига Европа!Тогава щяхме сме само ние
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
flo написа:POPCORN написа:А да ви питам вие пък с кой голями отбори сте играли последните години и сте ги остранили за влизане в групите на Лига Европа?И кажи ми един силен отбор да сте играли с него и да сте направили поне равен?Не ми говори за отбори от Швеция , а за отбори от Англия, Испания, Германи и Италия?С кой отбори играхте за влизане в Лига Европа ,че не си спомням?Аз не съм виждал вие да играете силен отбор освен Шампионската лига и мача в Лига Европа срещу Шалке
Щом играем със слаби отбори => сме си го заслужили.Да бяхте достигнали и вие 1/4 финал и ШЛ и вие щяхте да играете с некви слабаци.Ако не бяхте паднали от неориентитаният отбор на Бешикташ и Рапид Виена можеше да се поставени .
Абе на твое място не бих се радвал много, че все ви се пада да играете със слаби отбори. Като се замисли човек май баланса ви с тях е почти равен, така че...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Udoji90
- Контакти:
Neron написа:Udoji90 написа:Neron написа:Коефициенти за 2012 година сбор от последните 5 години.
ЛЕВСКИ-14.575
Цска-10.575
Просто замълчете ''евробойци''.
Явно ти изнася да смениш темата, нали?
Никой не спори, че Левски има по-висок коефициент.
Спорът беше дали ЦСКА е отстранявал силни отбори или не. Отговорът очевидно е ДА и понеже това не ти харесва, сменяш темата.
Кой е отрекъл казах Динамо и Леверкузен са ви съществените победи в Европа последните 5-6 години.Не виждам какво грешно съм казал.Аз се махам че много мнения станаха в тоя подфорум.
Грешното беше, че смени темата и започна да говориш за Левски, когато обсъждахме НАШИТЕ съперници и НАШИТЕ успехи. Никой не отрича вашите. Грешното беше, че говориш за Киево, Калмар и АИК, а забравяш Байер - ето това е грешното.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Има преодолими съперници, Бирмингам да не мислите че ще се хвърлят да влизат в групите, в Чемпиъншип се играят 48 мача, отделно за домашните купи, които са по-важни и отделно трябва да се върнат във ВЛ.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- nostradamus
- Контакти:
Не е ли по-добре да изчакаме още един ден,за да видим ще играе ли ЦСКА в Европа и тогава да коментираме евентуалните съперници.
Батков вън!
- Udoji90
- Контакти:
nostradamus написа:Не е ли по-добре да изчакаме още един ден, за да видим ще играе ли ЦСКА в Европа, и тогава да коментираме евентуалните съперници?
Да, прав си, но може би забелязваш, че някъде още от 5-тото или 6-тото мнение в темата сме спрели да коментираме евентуалните съперници.
Последна промяна от Udoji90 на 30 май 2011 14:14, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
NO MERCY написа:Тази година няма да има отборчета като Клифтънвил и ТНС от типа на барманчета,сервитьорчета,готвачи и всякакви такива от ресторантьорския бизнес
Така е, няколко години подред все с ТНС играем, ама сега няма да има тоя късмет...
[center]I'll be the savior of you all