NIKSANA написа:blue avalanche написа:zlatan написа:ТСмит,помни ми думата че БГ-Левски и разбиращ от тактика човек могат да направчт силен Левски.БГ-момчетата играят ,но няма методисти които да ги вкарат в правия път.Да Грийн и Мюлдер са класа,но нима Гаджев и Милиев са по-слаби.Вземи един Мариян последните мачове на Левски какъв възход прави.Трябва обаче много точна и правилна работа.
Ама е по-лесно да се взимат "готови" играчи,нали?По-трудното е да "направиш" играчи.Да хванеш едно момче и да го изградиш.Аз в България(не само в Левски) не виждам такива специалисти в момента.
"Игралите под наем в Калиакра полузащитници Лъчезар Балтанов, Майкъл Тевия и Даниел Шмедин се връщат в Левски. Тримата играха през пролетта в Каварна, където треньор бе завърналият се на Герена Антони Здравков.
Халфовете ще започнат подготовка за новия сезон с Левски и с оглед показаните резултати ръководството на сините ще прецени дали да им даде шанс в тима, или отново да ги преотстъпи.
Подобна е и ситуацията с Борислав Балджийски, който рита в Несебър. Играчите, които досега бяха под наем, ще започнат веднага подготовка с отбора на Георги Иванов – Гонзо."
Балджийски е най-голямата загадка,но,пък,даваше най-големи надежди,докато беше в отбора.
Съгласен съм.. и по моя прогноза.. той и тевия ще останат другите ще ги пратят някъде пак!
Забравяте Щърков и вратарят Василев, които бяха под наем във Видима!