Локо ПД 2010/11г успешна или не?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо ПД 2010/11г успешна или не?
Каквото и да си говорим,не ставаме за Европа с тоя отбор,трябват промени.Догодина съм почти убеден че Коко ще ни вкара в Европа.
- Пловдив1926
- Контакти:
Как да не е успешна годината 
Ето финалното класиране по публика този сезон - честито

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Как да не е успешна годината
Ние откъм публика винаги сме си били №1
- black&white
- Контакти:
За мен няма две мнения по въпроса - сезонът е успешен! Не само в сравнение с миналогодишния. Локо Пловдив не е отбор, който брои сезона за провален, ако не е шампион, носител на купата, медалист, участник в евротурнирите и т.н. За нас винаги, ама винаги по-важно е било да виждаме, че отборът играе със сърце, пък в класирането - каквото стане. Изпадали сме (само който не го е преживявал, само той не знае какво е!), шампиони сме ставали (уникално преживяване!), печелили сме купата (вярно, на Съветската армия, но в онези времена това беше много ценен трофей, а и полуфиналът с ЦСКА в Ихтиман беше легендарен), печелили сме медали (никога няма да забравя бронзовите медали през фантастичния сезон 91-92). От всичко сме опитвали. И през този сезон имахме от всичко - и сладки победи (да споменавам ли Левски и ЦСКА?), и големи надежди (купата), и големи разочарования (ще ги спестя
), и дърварски изпълнения (и тях ще ги спестя
), и шоупредставления (Литекс - и в двата мача) и какво ли още не. Да, вярно, че в края на краищата останахме пети - но никой не ни е виновен! А и по-добре е да се бориш до последно за четвъртото място, отколкото за спасителното 13-то, нали 
Единственото, което отбелязвам като грешка, е,че в някои моменти говорехме прекалено много. Ако погледнем назад, големите си успехи Локомотив почти винаги е постигал тогава, когато е бил на втора линия - тоест, когато фаворитът е бил друг. А и така е по-сладко, не мислите ли

Единственото, което отбелязвам като грешка, е,че в някои моменти говорехме прекалено много. Ако погледнем назад, големите си успехи Локомотив почти винаги е постигал тогава, когато е бил на втора линия - тоест, когато фаворитът е бил друг. А и така е по-сладко, не мислите ли

staria написа:kubik написа:Добра есен и противоричива пролет,като цяло бива.
Статистиката друго говори: и есента и пролетта имаме по 26 точки. Като пролетта като че ли беше по-трудна програма... Аз съм доволен. Жалко за ЛЕ. Явно не е заслужихме.
Майната им на точките,ако ще и 100 да сме спечелили.за мен точките не са май-важното.Кофтито е,че за първи път в живота ходих на мачове през пролетта на Локомотив Пловдив с апатия,направо си ходих на сила

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!