Трябва ли да си тръгне Митко от Юнайтед?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Трябва ли да си тръгне Митко от Юнайтед?

Мнениеот obi4am_pirin » 29 май 2011 23:41

Мисля че е най-добре Митко да се огледа за ново предизвикателство!Голмайстор на Висшата лига и с основен принос за спечелване на титлата!Мисля че Испания е една много добра опция за него!Техничен е ще се впише без проблем там!Официално медиите съобщават за 30 000 000 лв състояние на Митко така че парите не са му проблем!Може и да заиграе и за по-малко но да си подпише дългосрочен и да отиде там където е ценен!При него парите не са определящия фактор!Има си ги в изобилие и по-важното е да се наслаждава на играта!Съра почва леко да изкуфява а и тези треперещи ръце...годините не прощават!Без Митко Юнайтед ще бъде по-слаб отбор!А "обещаващата" звезда вчера 2 пъти пипна топка за цял мач при това през първото полувреме!Второто Юнайтед играеха с човек по-малко!Звездата играеше - "заблуден случайно попаднал на терена"!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Трябва ли да си тръгне Митко от Юнайтед?

Мнениеот Neftochimic1892 » 29 май 2011 23:43

Със заплатата която получава , много ясно ,че не ! :)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 29 май 2011 23:47

Neftochimic1892 написа:Със заплатата която получава , много ясно ,че не ! :)

Те и в другите отбори дават пари!Може би не толкова но е важно и уважението!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 29 май 2011 23:48

Според мен ДА
Фъргюсън направи много за него..Плати много беше настоятелен,даваше му шансове 1 година до контузията му пролетта(Роналдо Бербо и Тевез или Рууни имаха по 14 гола зимата),Изгони Тевез или го принуди да напусне..
НО тъкмо когато почна да намира себе си го остави на пейката а снощи беше подигравката
Аз незнам какви точно са му отношенията с Фъргюсън,но лично аз бих доволно му са изплюл в лицето.Според мен от утре той не трябва да стъпва там ако има достойнство.
Остане ли цяла година ще го даржат на пейката за ташак защото няма да земат трасферна сума ако не преподпие,а стане ли това и Блекпул може да му се види гранд..
Бербатов е световноизвестен голям футболист и трябва да покаже характер и да се опъне на Фъргюсън..

anton950
Контакти:

ФАКТ Е-Не ни обичат нас българите по света?

Мнениеот anton950 » 30 май 2011 00:07

Незнам просто,нямам думи!Да си голмайстор на Висшата лига,на отбора.Да си първият футболист от Втората световна война насам,вкарал хеттрик срещу най-големия ти съперник,да си едва 4-ят футболист в историята на едно от най-силните първенства в света,вкарал 5 гола в 1 мач,да си скромен и да не създаваш проблеми и да си мълчиш и кротуваш,като си резерва в най-важните мачове от сезона и накрая в най,ама най-важния мач на сезона и един от най-важните в историята на целия клуб изобщо да си извън групата.Срам и позор и за тебе и за треньора ти!Как може Сър Алекс да се колебае между Бербатов и Оуен за да попълни групата за мача с Барселона.Да и 2 години им е само разликата и кариерите им навлизат във последна 6-7 годишна фаза.Вярно е Оуен е спечелил златната топка,играл е в Реал Мадрид,в Ливърпул,но този сезон Оуен колко гола вкара-5-6 максимум,повечето във незначителни турнири като Карлинг Къп и то срещу отбор като Скънторп и 1 срещу третодивизионния Саутхямтън,а Бербатов вкара 4 пъти повече гола от Оуен и то във Висшата лига и срещу отбори като Ливърпул(3 пъти),а дори и Блекпул,защото тогава от 0:2,Юнайтед стигна до 3:2,благодарение на 2 гола на Бербатов в последните 20 минути на мача.Не стига,че цял сезон,въпреки че беше гол-майстор и пак го държеше резерва и то в най-важните мачове,ами в най-важния даже и групата не го включи,че даже и не позволи и сребърния медал да си вземе.Жалко наистина за този велик български футболист,загубил за съжаление 3 финала в Шампионската лига.Но това е,отношението към българите е крайно негативно във всички държави по целия свят,дори и за един работник в съседки като Гърция,Румъния.Имат ни явно за хора 2-ра ръка,а Бербатов реално погледнато е такъв в Юнайтед,а на 28-ми той дори беше по-зле и от 2-ра ръка.Жалко е всичко това и е много тъжно за нас българите!
Последна промяна от anton950 на 30 май 2011 00:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 май 2011 00:11

Да си тръгне бре! Митко не заслужава таково отношение! :twisted: И догодина новият му отбор да играе с Юнайтед, а Митко да им набута няколко и Фъргюсън да съжалява, че го е пренебрегнал :twisted:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 май 2011 00:27

Трябва да си тръгне незабавно, както направи и с националния си отбор! Пожелавам му следващия трансфер в Работнички(Скопие)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 30 май 2011 00:47

Да, трябва да си тръгне, защото може и заслужава да играе футбол, така както само той го може. Успех!

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 30 май 2011 00:48

BLUE CHAMPIONS написа:Трябва да си тръгне незабавно, както направи и с националния си отбор! Пожелавам му следващия трансфер в Работнички(Скопие)

Поне ще играе на Запад, за разлика от някои др футболисти :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 май 2011 01:03

Ами дано покаже характер и да си тръгне. Ако след това унижение остане, значи нещо не е наред. А опции колкото искаш-дали ще се върне в Тотнъм, или в Германия, защо не да пробва и ново първенство. Важното е да играе и хората да му се радват, да е желан от треньора. Ако всичко това е налице и головете ще дойдат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”