Red_Girl написа:Добра вечер и от мен, преди малко станах, щото се прибрах чаак в 14 и нещо днес и едвам гледам.)
Добра и Наздраве, Мони!
От снощи все това повтарям!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Добра вечер и от мен, преди малко станах, щото се прибрах чаак в 14 и нещо днес и едвам гледам.)
turbogena написа:Red_Girl написа:Добра вечер и от мен, преди малко станах, щото се прибрах чаак в 14 и нещо днес и едвам гледам.)
Кво си правила до 2 на обяд бе?
turbogena написа:Red_Girl написа:Добра вечер и от мен, преди малко станах, щото се прибрах чаак в 14 и нещо днес и едвам гледам.)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:turbogena написа:Red_Girl написа:Добра вечер и от мен, преди малко станах, щото се прибрах чаак в 14 и нещо днес и едвам гледам.)
Имах бал и се размазах.. от 13:30 като почнахме до 14 днес не съм се спряла.. обиколих цяла София.. по едно време и в Надежда бях(към 7,8 сутринта).![]()
Red_Girl написа:turbogena написа:Red_Girl написа:Добра вечер и от мен, преди малко станах, щото се прибрах чаак в 14 и нещо днес и едвам гледам.)
Имах бал и се размазах.. от 13:30 като почнахме до 14 днес не съм се спряла.. обиколих цяла София.. по едно време и в Надежда бях(към 7,8 сутринта).![]()
blue avalanche написа:При мен също беше вълнуващо.Още не мога да се успокоя!Емоциите ме завладяха здраво!У-у-у-х...
Blue_Girl написа:blue avalanche написа:При мен също беше вълнуващо.Още не мога да се успокоя!Емоциите ме завладяха здраво!У-у-у-х...
Искам 2006 г.!
blue avalanche написа:Blue_Girl написа:blue avalanche написа:При мен също беше вълнуващо.Още не мога да се успокоя!Емоциите ме завладяха здраво!У-у-у-х...
Искам 2006 г.!
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта