Св. лига по волейбол: България - Германия -> 2 - 3 / 3 - 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Св. лига по волейбол: България - Германия -> 2 - 3 / 3 - 2
Нещо не върви играта. Знаете ли колко време Салпаров и Николов ще са контузени ? Липсват на отбора. Дано да си подобрим играта за следващите мачове.
- Neron
- Контакти:
Re: България-Германия
assencho1 написа:Neron написа:Не е добре положението не съм изпуснал последните сумати години мач на волейнационалите и мога да кажа че толкова слабо не сме играли никога.Дори когато са ни били с по 3:0 сме изглеждали много по добре.Не знам защо коментатора само повтаря умора в Казийски ми той не е играл поне от 2 седмици колко почивка му трябва?Николов също игра толкова мачове и по същото време ама за него нищо не казва.
хахахахах личи си, че не си пипал волейболна топка хахаххахахах
И как така го реши бре специалисте аз си изказвам мнението и то е че толкова слаби не сме били.Подкрепям отбора но смятам че играят на 60-65% от възможностите си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- POPCORN
- Контакти:
LaRgO написа:Нещо не върви играта. Знаете ли колко време Салпаров и Николов ще са контузени ? Липсват на отбора. Дано да си подобрим играта за следващите мачове.
салпаров няма да играе в световната лига!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
За съжаление не можахме да си вземем 3-те точки и днес
В интерес на истината не играем кой знае какво.... нищо общо от мачовете с Куба преди 7 дни! Посрещането си остава голямата слабост, за съжаление
А от лошото посрещане идва е недобрата атака! Без добро посрещане атаката става еднообразна, центровете и пайпа ги забравяме, а това улеснява противниковия блок! Германците имат високи състезатели и логично си изпатихме
Отборът не е достатъчно сработен все още, което е разбираемо с отлед малкото време за подготовка... Матей е контузен, а Владо го мъчи рамото....
И само да попитам разбирачите от форума колко често играят волейбол в годината и наясно ли са със този спорт?! Ясно ли им е, че след над 50 мача на клубно ниво за национално първенство, купа, световно клубно първенство и суматия път умората е ужасна! Волейболът е изтощителен и травмиращ спорт, особено на такова ниво! Играчите са прекарали по-малко от 10 дни заедно и понякога разпределителят се разминава с нападателите! АЗ обаче вярвам, че тези лоши игре ще са ни за урок! ОТБОРЪТ МОЖЕ! Надявам се на 4 чисти победи над Япония, поне една победа в Русия, а в края на юни да напълним залата и подкрепим националите в последните мачове от Световната Лига по път към финалите! 

-
- Контакти:
Русия можем да ги бием в този момент единствено на табла .
Добре, те руснаците са извънземни и няма да сбъркат никъде... Били сме ги, можем пак да ги победим! Всичко зависи от нас! Казах го, ще го повторя: ОТБОРЪТ МОЖЕ! Вярвам в момчетата и съм сигурен, че ще се вдигнем в този труден период

-
TodorT написа:Добре, те руснаците са извънземни и няма да сбъркат никъде
Точно подобно е и моето мнение ! ...

Според мен не е никак НЕвъзможно, немците да измъкнат точки и от тях !
Но така или иначе, ние лично неможем да се надяваме на нищо, ако не вземем поне 2 победи от 4-те ни мача срещу Русия !
Разбира се, остава и задължителното условие да спечелим 6 т. при гостуването си в Германия !
Колкото и трудно да изглежда това към момента, аз вярвам, че формата ни след месец ще е с 1-2 класи над сегашната ...
POPCORN написа:LaRgO написа:Нещо не върви играта. Знаете ли колко време Салпаров и Николов ще са контузени ? Липсват на отбора. Дано да си подобрим играта за следващите мачове.
салпаров няма да играе в световната лига!
Лошо